Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Satura @ 2010 04 09, 16:41)
netikiu savo akimis  blink.gif Pirmiausiai, kas tau turėjo užkliūti toje parduotuvėje, tai labai stiprus, sintetinis kvapas  g.gif
palyginti su AN, kur kainos realios, tai atrodo per pigu  4u.gif O kur čia taip?

va is cia http://www.manodrabu...letojas-aliejus
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 04 09, 15:51)

Taip ir maniau, kad ta pati biggrin.gif
Na, nesiimu kažką gero ar negero sakyti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 09, 16:56)
Taip ir maniau, kad ta pati  biggrin.gif
Na, nesiimu kažką gero ar negero sakyti... smile.gif

is jos pirkai? ax.gif tai tu pasakyk tada vienu zodziu verta ar ne pirkti is cia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 04 09, 15:57)
is jos pirkai?  ax.gif  tai tu pasakyk tada vienu zodziu verta ar ne pirkti is cia  blush2.gif

Taip, iš jos. Tikrai negaliu spręsti ir atsakyti... ax.gif Na, man daugiau pasitikėjimo kelia kiti pardavėjai, kur aš perku dabar. Bet tikrai nieko blogo tuose aliejuose irgi nemačiau smile.gif O kokia jų kilmė, kokybė - na, nežinau aš ir vertinti negaliu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 09, 17:15)
Taip, iš jos. Tikrai negaliu spręsti ir atsakyti...  ax.gif Na, man daugiau pasitikėjimo kelia kiti pardavėjai, kur aš perku dabar. Bet tikrai nieko blogo tuose aliejuose irgi nemačiau smile.gif O kokia jų kilmė, kokybė - na, nežinau aš ir vertinti negaliu... smile.gif

aisku ax.gif o kur perki dabar?
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 04 09, 16:17)
aisku  ax.gif o kur perki dabar?

Sveikuose produktuose (kokosų), Aroma Natural (dauguma kitų) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 09, 17:26)
Sveikuose produktuose (kokosų), Aroma Natural (dauguma kitų) smile.gif

reiks pasidaryt kainu analize kai turesiu laisvo laiko 4u.gif ir kazkur apsipirkti biggrin.gif
Atsakyti
As pirkau irgi is sitos paneles makadamiju alieju.galvojau prie progos pabandyti ir kitokiu, bet dabar va vis abejoju.. Pvz jojobos aliejus pas ja 100ml lygtai 14.99 kainuoja, o vaistinej mazytis stiklinis butelaitis rods 50 ml virs 21 Lt. Tai kaina tikrai pas ja daugiau nei dvigubai mazesne (isskyrus kokosu alieju). Bet kaip del kokybes,tai klausimelis.Gal is vaistines ar kur kitur patikimiau pirkti. Tai vat ir nezinia ka cia daryti... Turbut forumo senbuviai patartu pirkti kur patikimiau, jei kisene leidzia...
Atsakyti
Gal kas isbandet kanors is Dr. Organic firmos gaminiu?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 04 10, 15:32)

Draugė davė mėginuką rankų kremo ir losjono su manukos medum - tai tuo metu mano baisingai suskirdusioms rankoms puikiai tiko-švelni odelė pasidarė po kelių patepimų blink.gif
Nežinau kiek čia patikimos tos priemonės g.gif gal kas žino?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 04 10, 16:32)

Bandziau levandini dezodoranta, nepatiko, neapsaugojo nuo prakaito kvapo visai, manuka medaus ranku krema, patiko gerai pamaitina rankas, serveteles dregnas su aloe vera, nezinau tiksliai, kam jos, as jomis valau makiaza, nors neparasyta, kad makiazo valymui, tai man kartais oda nuo ju vietomis parausta g.gif bet kadangi nedaznai su jomis valau makiaza, naudoju vis tiek blush2.gif
Ten ant vienu produktu parasyta, kad 100 proc naturalus ingredientai, ant kitu ne, tai stengiuosi imt tuos, kur atseit 100 proc. nat, jei galim tiket.
bet pvz ant granatu paakiu kremo pakuotes maciau, kad parasyta 100 proc. naturalus ingridientai, bet sudety buvo silikono g.gif reik ziuret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 09, 14:41)
netikiu savo akimis  blink.gif Pirmiausiai, kas tau turėjo užkliūti toje parduotuvėje, tai labai stiprus, sintetinis kvapas  g.gif
palyginti su AN, kur kainos realios, tai atrodo per pigu  4u.gif O kur čia taip?

Kvapas tikrai stiprus buvo, bet jie daug kuo prekiauja - muilais, kietu šampūnų plaukams, kūno sviestais visokiais, kvepalais kietais, dušo žele tokia kaip drebučiais, tų kvapų tiek, daug, kad net susimaišo viskas. Iš to džiaugsmo, kad galų gale tokią parduotuvę radau, net į sudėti nepasižiūrėjau doh.gif Kitų produktų nežiūrėjau, gal jie ir be blogybių, bet būkit atsargios su šia kompanija.
Papildyta:
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 04 10, 15:32)

Kaip tik parsivežiau nusipirkusi levandų rutulinį dezodorantą. Lyg sudėtis normali, bet dar nebandžiau, poveikio negaliu pakomentuoti. Dar pirkau dantų pastą iš greipfrutų serijos. Kadangi tik ką viską nusipirkau, tai nieko neišbandžiau.
Šampūnuose žiūrėjau sudėtį yra PEG nebeprisimenu su kokiu skaičiumi.
Atsakyti