Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 08, 10:14)
Nakciai negaliu kaip jus cia rasot- feeee biggrin.gif , be to mano kate ant pagalves salia miega, nesutepsiu gi su savo aliejais gyvunelio  doh.gif  lotuliukas.gif

Tau ką, gaila, kad aliejaus katės kailiukui klius? Ar ne gėda? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Joliee @ 2010 04 08, 10:23)
Man irgi niekad nebuvo problemų išplaut aliejus, nors tepu tikrai daug (na, ne 30 ml, bet tikrai ne šaukštuką, kaip kai kurios..). Šampūnai - Weleda, Eco, Druide, Essential - visi labai gerai išplovė.

Na, čia tikrai mistika, kodėl vienoms lengvai išsiplauna, kitoms - sunkiai...
Būtume skirtingose šalyse, tai sakyčiau, gal vanduo labai minkštas (kai kur užsienyje man šampūną būna net sunku išplauti...), o dabar lyg visur vanduo panašus smile.gif
Atsakyti
Dezdemona*, man puikiai išplauna aliejus moliniai šampūnai iš Druide, Argital. Su ožkų šampūnu neišsiplauna, arba turiu gerokai daugiau kartų muilinti galvą, o tam man jo gaila smile.gif

QUOTE(agnuske @ 2010 04 07, 22:14)
tik va kadangi liecia vaikucio prieziuros priemones, tai tema pasidaro jautresne. zinok tu dabar ar labai blogai cia tas "parfum" ar dar koks vienas pasitaikantis blogiukas, ar ne...

jei parfumas sintetinis, tai blogai, jei blogiukas iš naftos - irgi blogai smile.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 08, 07:27)
Kai kur skaiciau, kad reikia tepti svarius plaukus su aliejum, o kaip jus darot?

specialiai galvos neplaunu ir nedžiovinu plaukų prieš aliejinę kaukę smile.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 08, 09:14)
visi naturalus aliejai tik riebalina plauka- gero nieko nematau...

tai gal kokius iš lengvų tam reikalui reiktų bandyti? Sezamų, abrikosų?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 08, 10:44)
tai gal kokius iš lengvų tam reikalui reiktų bandyti? Sezamų, abrikosų?

Sezamu bandziau- napasakyciau, kad gerai, man riebalino, nors zinau zinau-reikia laabai nedaug biggrin.gif ! Gal jei koki laseli tai ir nieko, bet dabar kovoju aplamai su plauku riebalumu, tad nenoriu eksperimentuoti labai jau...
Atsakyti
Labai aciu Satura.
Atsakyti
Gal kas tokį apsauginį losjoną naudojot? Kokie atsiliepimai?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 04 08, 03:17)
Gali gali.

g.gif o jei plaukai dažyti ? tai gal nenaudoti tada plaukams? bo kaip tik nusipirkau... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 07, 13:09)
Pirmą kartą girdžiu. Kaip paskirstysi šampūną ant sausų plaukų...?  g.gif

As irgi esu skaiciusi, kad pirma reikia su sampunu istepti plaukus, o tik tada su vandeniu svilgyti, nes kai pirma vandens patenka, tada apsunkina isplovima alieju

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 04 07, 23:01)
Nu paskaicius susimasciau kad nemoku plauku plaut tikriausiai  lotuliukas.gif pabandysiu patarimus ir su karstu vandeniu, ir su tuo kad sausus pabandyt pasampunuot, ir Lavera isbandysiu  4u.gif

Jei paguos, tai ne tu viena tokia esi doh.gif man irgi labai sudetingai plaukai issiplauna nuo alieju. Ir siaip labai sunkiai randu sampuna, kuris tiktu mano plaukams.

Vakar issiduriau kaip pirmoke doh.gif uztikau parde, kuri prekiauja Hand made cosmetic. Vadinasi Lush. Nusipirkau sampuno maza buteliuka pabandymui. Issiploviau galva, taip dziaugiausiai, kad gerai putojo ir plaukus isplove. Kazkaip pasinagrinejau sudeti, o ten pilna parabenu ir SLS doh.gif va tau ir Hand made cosmetic . Va toki pirkau: http://www.lush.co.u.......t&Itemid=80

P.S atsiprasau, kad be lietuvisku raidziu, esu ten kur tokios klavaturos nera.
Atsakyti
gal galit pasakyti ar geros cia kainos alieju po 100 ml. nerafinuotu
avokadu kauliuku 7.99
graikiniu riesutu 9.99
kokoso 12.99 nes nelabai gaudausi as alieju kainose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 04 09, 15:31)
gal galit pasakyti ar geros cia kainos alieju po 100 ml. nerafinuotu
avokadu kauliuku 7.99
graikiniu riesutu 9.99
kokoso 12.99 nes nelabai gaudausi as alieju kainose smile.gif

Labai nedidelės kainos. Manau, čia tikrai ne apie ekologiškus aliejus kalbi, ar ne? smile.gif
Kokosų tai normaliai, bet pirmi du beveik dvigubai pigiau nei paprastai būna. Čia gal is aliejai.com arba pan.? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 09 balandžio 2010 - 14:39
QUOTE(kryyste @ 2010 04 09, 12:44)
Vakar issiduriau kaip pirmoke  doh.gif

netikiu savo akimis blink.gif Pirmiausiai, kas tau turėjo užkliūti toje parduotuvėje, tai labai stiprus, sintetinis kvapas g.gif

QUOTE(gabija77 @ 2010 04 09, 14:31)
gal galit pasakyti ar geros cia kainos alieju

palyginti su AN, kur kainos realios, tai atrodo per pigu 4u.gif O kur čia taip?
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 09, 16:39)
Labai nedidelės kainos. Manau, čia tikrai ne apie ekologiškus aliejus kalbi, ar ne? smile.gif
Kokosų tai normaliai, bet pirmi du beveik dvigubai pigiau nei paprastai būna. Čia gal is aliejai.com arba pan.? smile.gif

na sako kad eko, cia is zmogaus, kuris planuoja atidaryti alieju parduotuve kiek supratau, o dabar prekiauja is ranku.
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 04 09, 15:49)
na sako kad eko, cia is zmogaus, kuris planuoja atidaryti alieju parduotuve kiek supratau, o dabar prekiauja is ranku.

Esu kažkada irgi iš vienos merginos, kuri platina, pirkusi. Kainos panašios smile.gif Na, kad aliejai buvo nerafinuoti, tai tikrai taip, lygtai atskiriu. O daugiau apie kokybę galima tik spėlioti... smile.gif Paskutiniu metu linkstu prie patikimesnių variantų, nors sunku čia kažką griežtai pasakyti... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 09 balandžio 2010 - 14:51