Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 04 07, 13:11)
Norejau paklausti tu kurios dedasi aliejines plauku kaukes - koks naturalus/ekologiskas sampunas jums geriausiai isplauna aliejus?
Vis pirkdama pataikau ant tokiu, kurie ju neisplauna.

Man visi, be problemu isplauna (plaunu du kartus).
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 07, 19:07)
man eko sampunu plauti aliejus tai lygu juos zaloti...visiskai neisplauna... g.gif  todel pati pirma karta su sintetika isplaunu, tada jau eko...kiek bandziau tikrai, vis tiek galvoj lieka sulipusios kietos sruogos  doh.gif

Nemeginai Laveros sampunu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 04 07, 21:18)

Aš tai dabar kaip tik Laveros apelsininį naudoju (iš GinMintės traukinuko wink.gif ), irgi puikiai plauna. Be to, švelnūs plaukai po jo, net kondicionierius nebūtinas po to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 07, 20:50)
Labai keista, kodėl taip  g.gif Gal tikrai šampūnas pasitaiko koks labai lengvutis, ne? Arba aliejaus per daug naudojat? Arba vanduo per šaltas? NEsugalvoju daugiau priežasčių...  biggrin.gif

na kai plaunu aliejus tai vandeni atsuku kiek karstesni nei iprastai, bet ne lb karsta, sampunu jau manau tikrai nemazai isbandziau- ir vis tas pats. Aliejus nevarva biggrin.gif sutepu saikingai. 4u.gif Na dabar net idomu- kita roza bandysiu vel bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(GinMintė @ 2010 04 07, 21:18)
Man visi, be problemu isplauna (plaunu du kartus).

aha, su mangais dabar naudoju.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 07, 21:22)
aha, su mangais dabar naudoju.

Na tada keista, net nezinau, nes man Laveros sampunai visiskai nevelia plauku ir kuo lengviausiai galiu isplauti aliejines kaukes g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 04 07, 11:22)
Kažkada jau diskutavome apie šiuos produktus, jog pakankamai normalios jie sudėties, bet užkliuvo ir keli blogiukai už akies: Propylene Glycol, Imidazolidinyl Urea, Parfum (Fragrance)... Gal yra ir daugiau smulkiai nežiųrėjau rolleyes.gif

Kazkaip kai pradejau sudetis skaityti, tai sutrinku, kai uzkliuna akis nors ir uz keliu blogiuku... ir nezinau ka daryti.. pvz patiktu man HIPP produktai. Bet va sudety vistiek randu parasyta "parfum". Tai cia jau turbut kiekvienos apsisprendimas naudot ar nenaudot. tik va kadangi liecia vaikucio prieziuros priemones, tai tema pasidaro jautresne. zinok tu dabar ar labai blogai cia tas "parfum" ar dar koks vienas pasitaikantis blogiukas, ar ne...
Atsakyti
Nu paskaicius susimasciau kad nemoku plauku plaut tikriausiai lotuliukas.gif pabandysiu patarimus ir su karstu vandeniu, ir su tuo kad sausus pabandyt pasampunuot, ir Lavera isbandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 04 07, 14:38)
o ar gali nuo kokoso aliejaus pasvieseti plaukai?

Gali gali.
Atsakyti
Kai kur skaiciau, kad reikia tepti svarius plaukus su aliejum, o kaip jus darot?
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2010 04 07, 11:11)
Ir visgi šiam kremui - tepalui dedu pliusą ...

Ir aš turiu šį kremuką-draugė kažkada atidavė. Na tepasi tai man labai blogai smile.gif konsistencija nepatinka-tokia ale medaus tiršto smile.gif o labiausiai tai nepatiko tas plasma plastmasinis indelis (vos ne toks kokiuose tortus pardėse pardavinėja) - suskilinėjo dugnas visaiteplioja dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 08, 08:27)
Kai kur skaiciau, kad reikia tepti svarius plaukus su aliejum, o kaip jus darot?

Neteko girdėti smile.gif Tepu nakčiai prieš plovimą. Aišku, pats plaukas tai švarus, taigi neišsitepa per porą dienų biggrin.gif
O po plovimo nebent labai nedaug galiukus perbraukiu.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 08, 08:27)

Su sintetiniu aliejuku visada tepdavau svarius, sausus plaukus- kasdien net, jei nepamirsdavau...Todel irgi labai noriu kazko panasaus, taciau kol kas - visi naturalus aliejai tik riebalina plauka- gero nieko nematau... Galiukams tai taip- kokosa perbraukiu karts nuo karto, bet jau taip minimaliai, nes tik neduok diev daugiau- is kart riebalyne smile.gif ... Ir fitoliu bandziau, nelabai, - kol kas as ieskojimuose, bet labai noreciau atrasti toki aliejuka- ar pamaisyta su kazkuom- sausiems, svariems plaukams...
Nakciai negaliu kaip jus cia rasot- feeee biggrin.gif , be to mano kate ant pagalves salia miega, nesutepsiu gi su savo aliejais gyvunelio doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 08 balandžio 2010 - 09:16
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 07, 14:09)
Aliejus visokius naudojau - nė vieno išplauti nebuvo problemų smile.gif Na, nebent tom, kurios 30 ml. vienam kartui susipila (čia kitoj temoj tokių yra, neįsivaizduoju, kam tiek...) hihihi.gif

Man irgi niekad nebuvo problemų išplaut aliejus, nors tepu tikrai daug (na, ne 30 ml, bet tikrai ne šaukštuką, kaip kai kurios..). Šampūnai - Weleda, Eco, Druide, Essential - visi labai gerai išplovė.
Atsakyti