Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

Evija kremą aš kartais panaudoju, nors nėra labai malonus ant kūno kaip sakant smile.gif Kvapas tikrai riečia nosį, ir masažo su šiuo kremu visai nenorėčiau, bet sėkmingai tepu rankas, kai parausta ar tampa šiurkščios. Pliusas kad tas kvapas labai greitai išsisklaido, o poveikis teigiamas tikrai yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige skuba @ 2010 04 07, 13:22)
man išplauna bet koks. gal jūs aliejaus per daug tepat?  rolleyes.gif

Na man pvz aliejus isplauna urtekram, bet patys kaip sampunai man jie nepatiko.
O logona ir sante visai neisplauna.
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 04 07, 13:23)
Na man pvz aliejus isplauna urtekram, bet patys kaip sampunai man jie nepatiko.
O logona ir sante visai neisplauna.

kiek esu turejusi sampnu, man taip pat visi isplaudavo ax.gif sante, logonos lygiai taip pat. logonos bambukinio tik nebandziau, nes buvau skaiciusi atsiliepimu, kad jis neisplauna. o kiek kartu perplauni galva sampunu?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 04 07, 13:11)
Norejau paklausti tu kurios dedasi aliejines plauku kaukes - koks naturalus/ekologiskas sampunas jums geriausiai isplauna aliejus?
Vis pirkdama pataikau ant tokiu, kurie ju neisplauna.

Galiu pasakyti tik apie savo naudotus (Urtekram su hena ir rasulu bei Lavera su apelsinais) - abu išplauna puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 04 07, 13:11)
Norejau paklausti tu kurios dedasi aliejines plauku kaukes - koks naturalus/ekologiskas sampunas jums geriausiai isplauna aliejus?
Vis pirkdama pataikau ant tokiu, kurie ju neisplauna.

Esu girdėjusi, kad prieš pradedant plauti aliejaus kaukes, plaukus pirmiausia reikia ištrinkti šampūnu, o tik paskui juos sudrėkinti ir plauti. O gal į saują keli lašai kokios citrinos pagelbėtų g.gif, na nežinau - čia šiaip pagalvojau.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2010 04 07, 14:06)
Esu girdėjusi, kad prieš pradedant plauti aliejaus kaukes, plaukus pirmiausia reikia ištrinkti šampūnu, o tik paskui juos sudrėkinti ir plauti. O gal į saują keli lašai kokios citrinos pagelbėtų g.gif, na nežinau - čia šiaip pagalvojau.

Pirmą kartą girdžiu. Kaip paskirstysi šampūną ant sausų plaukų...? g.gif

Nežinau, aš paprastai darau: šiltu vandeniu kelias minutes išskalauju, tada šampūnu plaunu šaknis, perskalauju, o tada dar kartą šaknis ir jau per visą ilgį. Puikiausiai išsiplauna smile.gif Aliejus visokius naudojau - nė vieno išplauti nebuvo problemų smile.gif Na, nebent tom, kurios 30 ml. vienam kartui susipila (čia kitoj temoj tokių yra, neįsivaizduoju, kam tiek...) hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 07 balandžio 2010 - 13:11
o ar gali nuo kokoso aliejaus pasvieseti plaukai? arba nuo abrikosu aliejaus? nes mano drauge aiskina kad butent nuo to jai pasviesejo plaukai ir kaip tik nusipirkau kokoso aliejaus ir bijau tepti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 07, 14:09)
Pirmą kartą girdžiu. Kaip paskirstysi šampūną ant sausų plaukų...?  g.gif

Niekad nebandžiau, bet kad tai esu girdėjusi ne kartą, tai jau tikrai. Manau, kad šampūnu išeina ištrinkti ir sausus plaukus, juolab, kad jie nebūna tokie jau ir sausi nuo aliejaus.
Atsakyti
man eko sampunu plauti aliejus tai lygu juos zaloti...visiskai neisplauna... g.gif todel pati pirma karta su sintetika isplaunu, tada jau eko...kiek bandziau tikrai, vis tiek galvoj lieka sulipusios kietos sruogos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 07, 18:07)
man eko sampunu plauti aliejus tai lygu juos zaloti...visiskai neisplauna... g.gif  todel pati pirma karta su sintetika isplaunu, tada jau eko...kiek bandziau tikrai, vis tiek galvoj lieka sulipusios kietos sruogos  doh.gif

gal pas jus plaukų labai daug, nes mano bizelė puikiai išsiplauna ir su Logona, ir su Sante smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige skuba @ 2010 04 07, 19:42)
gal pas jus plaukų labai daug, nes mano bizelė puikiai išsiplauna ir su Logona, ir su Sante  smile.gif

noreciau kad taip butu bigsmile.gif ploni plaukai, na reiks dar karta pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 07, 19:07)
man eko sampunu plauti aliejus tai lygu juos zaloti...visiskai neisplauna... g.gif  todel pati pirma karta su sintetika isplaunu, tada jau eko...kiek bandziau tikrai, vis tiek galvoj lieka sulipusios kietos sruogos  doh.gif

Labai keista, kodėl taip g.gif Gal tikrai šampūnas pasitaiko koks labai lengvutis, ne? Arba aliejaus per daug naudojat? Arba vanduo per šaltas? NEsugalvoju daugiau priežasčių... biggrin.gif
Atsakyti