Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(AIRA @ 2010 04 03, 10:13)
Ačiukas  4u.gif Mergaitės, kažkaip neradau info apie lietuvšką kremą Eviją, ką jūs galvojat apie jį? Suprantu kad jis netinka žmonėms alergiškiems bičių produktams, bet šiaip kiek suprantu tai natūralus produktas?

Evija kremas

blush2.gif 4u.gif pirmą kartą apie tokį girdžiu...
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2010 04 03, 23:27)
blush2.gif  4u.gif  pirmą kartą apie tokį girdžiu...

jis labai riebus, kvapas nosi riecia, geltonos spalvos smile.gif uztepus ant kuno jausmas tarsi taukais aplipus doh.gif sudetis ale grazi ir ant pakuotes, bet nepasitikiu vis tiek, gl ir be reikalo blush2.gif manau kad geriau sviestmedi koki naudot...
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2010 04 03, 09:13)
Ačiukas  4u.gif Mergaitės, kažkaip neradau info apie lietuvšką kremą Eviją, ką jūs galvojat apie jį? Suprantu kad jis netinka žmonėms alergiškiems bičių produktams, bet šiaip kiek suprantu tai natūralus produktas?

Evija kremas

Turiu ir jau kelinta indeli naudodu,man tikrai geras dalykas,kai man reikia daug ka tepti. :ax:Alergijas mazina kai buna ant ranku,bent jau man. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 04 balandžio 2010 - 12:09
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 04, 09:14)
jis labai riebus, kvapas nosi riecia, geltonos spalvos  smile.gif  uztepus ant kuno jausmas tarsi taukais aplipus  doh.gif  sudetis ale grazi ir ant pakuotes, bet nepasitikiu vis tiek, gl ir be reikalo  blush2.gif manau kad geriau sviestmedi koki naudot...

biggrin.gif fee..ne kaip skamba...reiks pasidomėti daugiau...
Atsakyti
Turiu ir aš jį namie, bet kažkaip nepasiryžau jo tepti... ax.gif
Atsakyti
beje, jei kam įdomu , tai PC Mada antram aukšte Juara kiekvieną ketvirtadienį nemokamai veido ir plaukų tyrimus kažkokiu ten aparatu daro 15.30-18.30 val 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gavau dovanų rankų kremą iš izraelio. Išsigandau, kad jau negalėsiu naudoti, nes atsisakiau visų sintetinių kremų, bet sudėtis mane visai maloniai nustebino, nors eko sertifikatų nėra unsure.gif Ką jūs galvojat?

Kremas

Ant dėžutės rašo "free of Parabens, Petroleum and SLS"
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2010 04 07, 10:49)
Gavau dovanų rankų kremą iš izraelio. Išsigandau, kad jau negalėsiu naudoti, nes atsisakiau visų sintetinių kremų, bet sudėtis mane visai maloniai nustebino, nors eko sertifikatų nėra unsure.gif Ką jūs galvojat?

Kremas

Ant dėžutės rašo "free of Parabens, Petroleum and SLS"

Kažkada jau diskutavome apie šiuos produktus, jog pakankamai normalios jie sudėties, bet užkliuvo ir keli blogiukai už akies: Propylene Glycol, Imidazolidinyl Urea, Parfum (Fragrance)... Gal yra ir daugiau smulkiai nežiųrėjau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 04, 08:14)
jis labai riebus, kvapas nosi riecia, geltonos spalvos  smile.gif  uztepus ant kuno jausmas tarsi taukais aplipus  doh.gif  sudetis ale grazi ir ant pakuotes, bet nepasitikiu vis tiek, gl ir be reikalo  blush2.gif manau kad geriau sviestmedi koki naudot...

Tiksliai apibūdinta:) Ir visgi šiam kremui - tepalui dedu pliusą jau vien dėl to, kad tai unikalus natūralios sudėties produktas, kuris man kažkada padėjo užgydyti stipriai po gimdymo dėl vitaminų stokos pradėjusią skilinėti padų odą (jokie kiti aliejai ar net taukmedis tuomet nepadėjo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 07 balandžio 2010 - 11:13
QUOTE(MAMarija @ 2010 04 07, 12:11)
Tiksliai apibūdinta:) Ir visgi šiam kremui - tepalui dedu pliusą jau vien dėl to, kad tai unikalus natūralios sudėties produktas, kuris man kažkada padėjo užgydyti stipriai po gimdymo dėl vitaminų stokos pradėjusią skilinėti padų odą (jokie kiti aliejai ar net taukmedis tuomet nepadėjo).

Man irgi nepadeda doh.gif Ko nedarau...pedikiūrą kas kelias sav. darausi, tai viską suminkština, nuima...o po poros dienų ir vėl giliausi rėžiai, sutrūksta baisiai..sviestmedis ir aliejai - nulis pagalbos doh.gif To niekada nebūdavo, net nesuprantu kodėl jau metus su virš kankinuosi verysad.gif
Reik man nusipirkti, ačiū už rekomendaciją 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti tu kurios dedasi aliejines plauku kaukes - koks naturalus/ekologiskas sampunas jums geriausiai isplauna aliejus?
Vis pirkdama pataikau ant tokiu, kurie ju neisplauna.
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 04 07, 12:11)
Norejau paklausti tu kurios dedasi aliejines plauku kaukes - koks naturalus/ekologiskas sampunas jums geriausiai isplauna aliejus?
Vis pirkdama pataikau ant tokiu, kurie ju neisplauna.

man išplauna bet koks. gal jūs aliejaus per daug tepat? rolleyes.gif
Atsakyti