Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

Žinot, kuo giliau į mišką tuo daugiau medžių doh.gif Pradėjau gilintis į kosmetikos sudėtį, tai rodos vien tik brudą iki šiol vartojau. Prisipažinsiu, pasidarė įdomu, užsikabliavau blush2.gif Surašiau kelis savo pastebėjimus į dienoraštį, jei bus noro ar laiko užsukit. Juk tik diskutuojant gimsta tiesa tongue.gif Jau gavau ir pirmas eko prekes, bandysim, ir manau galėsiu įžvelgti skirtumus smile.gif
Atsakyti
koks fainas dienoraštis thumbup.gif Tu tik rašyk, užsuksim paskaitinėti cool.gif
Atsakyti
Ačiū Satura 4u.gif Užima daug laiko, bet tikiuosi kad bus naudinga ir kitiems ax.gif O kadangi esu tik pradedančioji mėgėja, tai laukiu jau seniau praktikuojančių ekologišką mitybą ir kosmetiką patarimų bei komentarų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2010 03 31, 11:17)
Žinot, kuo giliau į mišką tuo daugiau medžių doh.gif  Pradėjau gilintis į kosmetikos sudėtį, tai rodos vien tik brudą iki šiol vartojau. Prisipažinsiu, pasidarė įdomu, užsikabliavau  blush2.gif Surašiau kelis savo pastebėjimus į dienoraštį, jei bus noro ar laiko užsukit. Juk tik diskutuojant gimsta tiesa  tongue.gif Jau gavau ir pirmas eko prekes, bandysim, ir manau galėsiu įžvelgti skirtumus smile.gif

Sauniai thumbup.gif !
As vis gailiuosi ir vis pagalvoju- butu buve labai idomu, jei buciau rasiusi kiekvienos dienos nuotykius pakeitus mityba....Visko buvo- nuo dziaugsmo, savim didziavimosi iki nevilties, neturejimo ko valgyti, skubant i darba ir uzsukus i PC kazka nusipirkti 12 val. darbo dienai - nors verk! Nieko tinkamo! Sukdavau ratus kaip erelis po parduotuves ir nieko..kiek kartu teko valgyti tik arbata su tais apvaliais grudu paploteliais... Dabar juokinga, bet tada smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 31 kovo 2010 - 12:05
QUOTE(AIRA @ 2010 03 31, 11:17)
Žinot, kuo giliau į mišką tuo daugiau medžių doh.gif  Pradėjau gilintis į kosmetikos sudėtį, tai rodos vien tik brudą iki šiol vartojau. Prisipažinsiu, pasidarė įdomu, užsikabliavau  blush2.gif Surašiau kelis savo pastebėjimus į dienoraštį, jei bus noro ar laiko užsukit. Juk tik diskutuojant gimsta tiesa  tongue.gif Jau gavau ir pirmas eko prekes, bandysim, ir manau galėsiu įžvelgti skirtumus smile.gif

Kaip įdomu thumbup.gif Ir žinoma labai naudinga smile.gif Pasikartosiu:nenustok rašyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2010 03 31, 11:00)
O kadangi esu tik pradedančioji mėgėja, tai laukiu jau seniau praktikuojančių ekologišką mitybą ir kosmetiką patarimų bei komentarų  4u.gif

tik įsidėk nuorodą į parašą, kad prisimintume, kur reikia eiti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 31, 12:03)
Sauniai  thumbup.gif !
As vis gailiuosi ir vis pagalvoju- butu buve labai idomu, jei buciau rasiusi kiekvienos dienos nuotykius pakeitus mityba....Visko buvo- nuo dziaugsmo, savim didziavimosi iki nevilties, neturejimo ko valgyti, skubant i darba ir uzsukus i PC kazka nusipirkti 12 val. darbo dienai - nors verk! Nieko tinkamo! Sukdavau ratus kaip erelis po parduotuves ir nieko..kiek kartu teko valgyti tik arbata su tais apvaliais grudu paploteliais... Dabar juokinga, bet tada smile.gif

4u.gif Juk galima pradėti ir dabar mirksiukas.gif O gyvos ir tikros emocijos visada geriau veikia nei bet kokie straipsniai laikraščiuose ar žurnaluose smile.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 03 31, 12:27)
Kaip įdomu thumbup.gif Ir žinoma labai naudinga smile.gif Pasikartosiu:nenustok rašyti blush2.gif

4u.gif Ačiuks. Laikas bėga man iš rankų, bet būtinai rašysiu savo nuotykius toliau tongue.gif
Atsakyti
kaip jums si tema http://www.manodrabu...giska-kosmetika man kazkaip su logika prasilenkia... negi faberlic gali tureti ecocert?
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 04 02, 08:56)
kaip jums si tema http://www.manodrabu...giska-kosmetika man kazkaip su logika prasilenkia... negi faberlic gali tureti ecocert?

Mano drabužiuose dar ne tokių temų buvo. Ten merginos, nelabai suprasdamos, prirašo visko ir arba šventai tiki, ar ba apsimeta. Aš vieną karta neištvėrus vienai liepiau pakeisti temą, kad žmonių neklaidintų doh.gif blush2.gif
Dėl Faberlic ekologiškumo laaaabai abejoju, bet ant greitųjų neradau jokios info apie tai. Tačiau jau vien tai, kad jie sudėčių nepateikia... Be to, eccocert ženklo nematau ant jų produktų. Gal nebent kažkokią atskirą liniją padarė? Arba sertifikuotos yra tik tam tikros sudedamosios dalys?
Reikia pasidomėt daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2010 03 31, 13:00)
Ačiū Satura  4u.gif Užima daug laiko, bet tikiuosi kad bus naudinga ir kitiems  ax.gif O kadangi esu tik pradedančioji mėgėja, tai laukiu jau seniau praktikuojančių ekologišką mitybą ir kosmetiką patarimų bei komentarų  4u.gif

wub.gif thumbup.gif koks mielas dienoraštis
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2010 04 02, 23:25)
wub.gif  thumbup.gif  koks mielas dienoraštis

Ačiukas 4u.gif Mergaitės, kažkaip neradau info apie lietuvšką kremą Eviją, ką jūs galvojat apie jį? Suprantu kad jis netinka žmonėms alergiškiems bičių produktams, bet šiaip kiek suprantu tai natūralus produktas?

Evija kremas
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2010 04 03, 00:25)
wub.gif  thumbup.gif  koks mielas dienoraštis

drinks_cheers.gif sėkmės ieškojimuose ir atradimuose... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti