Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(ernesin @ 2010 02 27, 22:37)
Va ant jo vienintelio man tik ir užkibo akis, nes jis gali kimšti poras, dirginti odą ir yra sintetinis, gal Satura kai užeis pakomentuos ar labai rizikinga pirkti tokį kūno sviestą, bet kažkodėl nemanau, jog šis ingridientas kažkoks didelis baisutis smile.gif

Ai, nu dar kvapai nerašo kokios kilmės ax.gif

jo, kvapu netikslina. bet palyginus, visai nebloga turinio sudetis ir kaina biggrin.gif
Atsakyti
prasau jusu pagalbos, paziurekite sudeti kremu ir pasakykite ar labai daug negerumu ir kuri sudetis geresne, nes ieskojua google, bet kai nelabai suprantu tai paskui visai pasimeciau doh.gif
1. aqua, zea mays germ oil, glyceryl stearate se, simmondsia chinensis seed oil (ingridiens from certified organic agriculture), theobroma cacao butter, glyceryl stearate citrate, glycine soja oil (ingridiens from certified organic agriculture), prunus amygdalus dulcis oil (ingridiens from certified organic agriculture), glycerin, calendula offinalis flower extract (ingridiens from certified organic agriculture), sodium citrate, citric acid, parfum (from natural essentials oil), tocopherol, limonene (from natural essentials oil), linalool (from natural essentials oil), CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891
2. aqua, glycine soja oil (ingridiens from certified organic agriculture), alkochol (ingridiens from certified organic agriculture), glycerin, dihydroxyacetone, caprylic/carpric triglyceriride, glyceryl stearate citrate, myristyl alcohol, cetearyl alcohol, xanthan gum, citrus aurantium amara flower distilliate (ingridiens from certified organic agriculture), prunus amygdalius dulcis oil (ingridiens from certified organic agriculture), simmondsia chinensis oil (ingridiens from certified organic agriculture), shorea stenoptera butter, vanilla pianifolloa extract (ingridiens from certified organic agriculture), butyrospermumparkli butter (ingridiens from certified organic agriculture), tocopheryl acetate, tocopherol, ascorbyl palmitate, helianthus annuus seed oil, parfum (from natural essentials oil), citral (from natural essentials oil), geraniol (from natural essentials oil), liumonene (from natural essentials oil), linalool (from natural essentials oil), , citroneliol (from natural essentials oil).
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 28, 12:07)
prasau jusu pagalbos, paziurekite sudeti kremu ir pasakykite ar labai daug negerumu ir kuri sudetis geresne, nes ieskojua google, bet kai nelabai suprantu tai paskui visai pasimeciau  doh.gif

Didelių blogiukų nei viename atrodo nėra, net nežinau kuris čia būtų geresnis rolleyes.gif

Šiame puslapyje pasinagrinėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 28, 14:53)
Didelių blogiukų nei viename atrodo nėra, net nežinau kuris čia būtų geresnis rolleyes.gif

Šiame puslapyje pasinagrinėk mirksiukas.gif

na begu pasinagrineti tada blush2.gif bet dar vienas klausimelis kaip manai geriau naudoti tonini krema ar pavasari savaiminio idegio? cia veidui konkreciai ax.gif kuris maziau kenkia odai? ax.gif
Atsakyti
Labai dekui uz patarima pirkti Sante kondicionieriu plaukams, issiploviau ir tikrai esu labai patenkinta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 02 28, 12:55)
na begu pasinagrineti tada  blush2.gif  bet dar vienas klausimelis kaip manai geriau naudoti tonini krema ar pavasari savaiminio idegio? cia veidui konkreciai  ax.gif  kuris maziau kenkia odai? ax.gif

Nelabai ką galiu patarti, nes nei to nei to nenaudoju ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Angel @ 2010 02 28, 14:52)
Labai dekui uz patarima pirkti Sante kondicionieriu plaukams, issiploviau ir tikrai esu labai patenkinta. 4u.gif

Smagu girdėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ernesin, gal Jus galite patarti. mano plaukai sviesinti, del to sausi ir isplovus galva visada reikia naudotis kondicionerium. bet ne kiekvienas kondicionerius padaro juos langvai sukojamus, ir "gyvus". neseniai tik radau toki kondic., kuris tikraja to zodzio prasme padaro stebukla ir jokio vargo su plaukais as dabar neturiu. ..... bet yra vienas "bet" - jis nei eko, nei organiskas, o tikru tikriausia chemija .... nors ir stebuklinga biggrin.gif .
taip aprasineju ta stebukla, kadangi kelis metus bandziau ivairius kondic., bet tokio efekto, kad plaukai (pagal pojuti) butu kaip tikri ir nedazyti, nebuvo.
o kadangi palaipsniui keiciu savo kosmetika ir kuno prieziuros priem.i natur., tai plauku sampuno ir kondicioneriaus klausimas man LABAI aktualus.
tai ir prasau patarimo del sampuno ir kondic. 4u.gif
Atsakyti
mkdk, siulau sante brilliant care kondicionieriu thumbup.gif na tieisog pirma ji isbandykit, manau patiks 4u.gif mano kaltunus jis kuo puikiausiai israizgo, kaip ir tie "blogieciai" su aibe silikono schmoll.gif be to kiek cia skaiciau tai visoms jis patiko mirksiukas.gif
o del sampuno...sunkiau jau cia...is santes, laveros bandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas norit pabandyti alverde kosmetikos, nes pati uzsipirkau ir likau patenkinta thumbup.gif del sudeties ir cia konsultavausi, bet lkyg kazko blogo niekas nerado ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 01, 13:45)
mkdk, siulau sante brilliant care kondicionieriu  thumbup.gif  na tieisog pirma ji isbandykit, manau patiks  4u.gif  mano kaltunus jis kuo puikiausiai israizgo, kaip ir tie "blogieciai" su aibe silikono  schmoll.gif be to kiek cia skaiciau tai visoms jis patiko  mirksiukas.gif
o del sampuno...sunkiau jau cia...is santes, laveros bandykit  mirksiukas.gif

manot... g.gif nes mano plaukai ilgi ir man svarbu, kad nebutu koltunu, kad butu nesausi ir lygus. o kur galima butu ji isbandyti? gal kur buna meginiu?

QUOTE(gabija77 @ 2010 03 01, 13:49)
gal kas norit pabandyti alverde kosmetikos, nes pati uzsipirkau ir likau patenkinta  thumbup.gif  del sudeties ir cia konsultavausi, bet lkyg kazko blogo niekas nerado  ax.gif

o yra tonalinio kremo, tuso??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mkdk: 01 kovo 2010 - 14:53
QUOTE(mkdk @ 2010 03 01, 16:53)
manot...  g.gif  nes mano plaukai ilgi ir man svarbu, kad nebutu koltunu, kad butu nesausi ir lygus. o kur galima butu ji isbandyti? gal kur buna meginiu?
o yra tonalinio kremo, tuso??

atsakiau i az.
Atsakyti
QUOTE(mkdk @ 2010 03 01, 00:45)
Ernesin, gal Jus galite patarti. ...
tai ir prasau patarimo del sampuno ir kondic.  4u.gif
Kondicionierių kaip jau paminėjo ievvvaaa, taip pat rekomenduočiau Sante Brilliant Care mirksiukas.gif O iš visų bandytų šampūnų šiuo metu labiausiai rekomenduočiau Lavera su apelsinų pieneliu, bet su šampūnu čia jau labai individualu mirksiukas.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 01, 13:45)
mkdk, siulau sante brilliant care kondicionieriu  thumbup.gif 

drinks_cheers.gif
Atsakyti