Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

As su tais uzsakymais dar zalia, nes vieno noris is ten, kito is kitur, o jei visur moket uz siuntima, tai tikrai neapsimoka. Ziuriu merginos koperuojas, bet as Klaipedoj, o pati uzvest koperavimasi, kazkaip nemoku ax.gif
Ir aplamai darau sarasus ko man reik, tik teks apkarpyt ta sarasa, nes noris labai daug lotuliukas.gif
Konspektuojuos, rasaus atsiliepimus, ieskau produktu aprasymu, jau galva susisuko kaip ka issirinkt doh.gif
Vat dabar reiks kita savaite butinai rasulo moli nusipirkt kaukems ir prausimuisi thumbup.gif
Nupirkau vaikui weledos dantu pastos, tai normaliai kaip supratau smile.gif . Dabar noriu urtekram vaikiska sampuna nupirkt ir balzamu, nes nezinau kas cia geresnio butu dar is nebrangiu g.gif
Atsakyti
Labas,

Jei kas turit daugiau patirties, parašykit, ar mano surastas Ecocert sertifikatą turinčių gamintojų sąrašas ir yra tiesa.

Mano rūpesčio pagrindas - Natura Siberica šampūnas, kuriame nemažai "keiksmažodžių", bet prie kiekvieno jų pridėtas užkeikimas*, o žemiau sudėties aprašymo yra užkeikimo išaiškinimas - *Sertifikuota ECOCERT. Bėda ta, kad Natura Siberica nėra mano rastame Ecocert sąraše... Arba aš nesuprantu sertifikavimo esmės, - gal sertifikuojami ne tik gamintojai, bet ir medžiagos, todėl kiekvienas jas naudojantis gali užsidėti tą Ecocert užkeikimą...
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 28, 13:35)
Pas mus 500ml kainuoja 32 litai, biologisch tinklapy 9 eurai (siustis neapsimoka), tai kiek kainuoja per akcija ir kur jos ieskot reiktu? Labai aciu, jei atsakysi  smile.gif

pastaraji karta per akcijas pirkau rimi, tai uz 500 ml mokejau apie 24 Lt ax.gif apie holos jau atsake ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Meursault @ 2010 03 28, 15:58)
gal sertifikuojami ne tik gamintojai, bet ir medžiagos, todėl kiekvienas jas naudojantis gali užsidėti tą Ecocert užkeikimą...

taip, ecocert gali buti sertifikuota ir kazkokia medziaga, nebutinai visas produktas, bet kiek esu domejusis, zenklinimas skiriasi.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Noriu jungtis į jūsų būrį ax.gif Visgi anksčiau ar vėliau žmogus grįžta prie gamtos, aš po truputį noriu keisti savo ir šeimos gyvenimo būdą, kad taptumėm sveikesni. Pradėjom nuo mitybos, dabar pradėjau domėtis buitinėm priemonėm ir kosmetika. Užsisakiau keletą dalykų iš eko parduotuvių, vėliau galėsiu pakomentuoti savo pastebėjimus, o šiaip esu baisiai nusivylus, ir pykstu ant savęs kad esu tokia patikli, ir nesigilindama vartojau tiek aš, tiek dukra rodos patikimus produktus doh.gif Per savaitgalį susidėliojau visą savo kosmetiką, ir nagrinėjau sudėtį. Labai nustebino (blogąja prasme) vaistinėse pardavinėjamų ir net kūdikiams siūlomų kremų bei losijonų Spirig Excipial sudėtis, jau nekalbu apie taip giriamą ir reklamuojamą body shop kosmetiką. Tikiuosi su jūsų patarimais aš sugebėsiu rasti tinkamą kelią arčiau gamtos ir natūralumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2010 03 29, 10:04)
Labai nustebino (blogąja prasme) vaistinėse pardavinėjamų ir net kūdikiams siūlomų kremų bei losijonų Spirig Excipial sudėtis, jau nekalbu apie taip giriamą ir reklamuojamą body shop kosmetiką.

drinks_cheers.gif

pliusas bus, kad skaitysi, suprasi sudėtis ir neimsi viso to brudo, kurio pilnos parduotuvės, vaistinės rolleyes.gif Minusas - kad išmoksi niekuo nepasitikėti (tas kartais užveikia) ir nuolat norėsi matyti etiketes, sertifikatus, girdėti logiškus paaiškinimus ir argumentus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 29 kovo 2010 - 11:13
QUOTE(Satura @ 2010 03 29, 11:13)
pliusas bus, kad skaitysi, suprasi sudėtis ir neimsi viso to brudo, kurio pilnos parduotuvės, vaistinės  rolleyes.gif Minusas - kad išmoksi niekuo nepasitikėti (tas kartais užveikia) ir nuolat norėsi matyti etiketes, sertifikatus, girdėti logiškus paaiškinimus ir argumentus  biggrin.gif

Kaip pirštu į akį drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš jau tą supratau lotuliukas.gif Kalbant apie tą paranojiškumą, paaiškinkit man. Va turiu dušo žele, ant jos yra eco cert ženklas, bet sudėty yra ir sintetinių medžiagų. Tai turbūt normalu? g.gif Reikia džiaugtis kad nėra tų pačių blogiausių, kaip parabenai, petrolatai ir t.t.
Atsakyti
jeigu kyla kokių nors klausimų, rašyk tiesiai šviesiai: turiu tokios firmos, tokią dušo želę. Klausimų kelia šie ingredientai wink.gif O abstrakčiai burti tai galima, bet kažin kiek iš to bus naudos smile.gif
Atsakyti
Galiu ir tiesiai šviesiai. CATTIER firmos dušo želė, turi eco ir bio ženklus. Sudėty randu: ammonium lauryl sulfate g.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2010 03 29, 14:03)
Galiu ir tiesiai šviesiai. CATTIER firmos dušo želė, turi eco ir bio ženklus. Sudėty randu: ammonium lauryl sulfate  g.gif

dalis kvestionuotinų medžiagų yra leistinos ir sertifikuotuose produktuose 4u.gif Mes pačios renkamės, ar mums tinka, priimtina. Jei ne - ieškom kitų variantų smile.gif
Atsakyti
Nimfali niekaip negaliu gauti alijošių gelio, tai nusipirkau Aubrey alijošių sulčių. Labai nepatogu tą skystį tepti ax.gif Bandžiau maišyti su alijošių fitoliu, weledos vilkdagių kremuku, bet irgi konsistensija nepatinka-kažkaip nesimaišo smile.gif
Klausimukas būtų-ar galima kaip nors pasidaryti iš tų sulčių gelio konsistensiją?
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2010 03 30, 07:26)
Nimfali niekaip negaliu gauti alijošių gelio, tai nusipirkau Aubrey alijošių sulčių. Labai nepatogu tą skystį tepti  ax.gif

tikriausiai galima pirkti AN ksantano ir bandyti tirštinti 4u.gif
Atsakyti