As su tais uzsakymais dar zalia, nes vieno noris is ten, kito is kitur, o jei visur moket uz siuntima, tai tikrai neapsimoka. Ziuriu merginos koperuojas, bet as Klaipedoj, o pati uzvest koperavimasi, kazkaip nemoku
Ir aplamai darau sarasus ko man reik, tik teks apkarpyt ta sarasa, nes noris labai daug
Konspektuojuos, rasaus atsiliepimus, ieskau produktu aprasymu, jau galva susisuko kaip ka issirinkt
Vat dabar reiks kita savaite butinai rasulo moli nusipirkt kaukems ir prausimuisi
Nupirkau vaikui weledos dantu pastos, tai normaliai kaip supratau . Dabar noriu urtekram vaikiska sampuna nupirkt ir balzamu, nes nezinau kas cia geresnio butu dar is nebrangiu
Labas,
Jei kas turit daugiau patirties, parašykit, ar mano surastas Ecocert sertifikatą turinčių gamintojų sąrašas ir yra tiesa.
Mano rūpesčio pagrindas - Natura Siberica šampūnas, kuriame nemažai "keiksmažodžių", bet prie kiekvieno jų pridėtas užkeikimas*, o žemiau sudėties aprašymo yra užkeikimo išaiškinimas - *Sertifikuota ECOCERT. Bėda ta, kad Natura Siberica nėra mano rastame Ecocert sąraše... Arba aš nesuprantu sertifikavimo esmės, - gal sertifikuojami ne tik gamintojai, bet ir medžiagos, todėl kiekvienas jas naudojantis gali užsidėti tą Ecocert užkeikimą...
Jei kas turit daugiau patirties, parašykit, ar mano surastas Ecocert sertifikatą turinčių gamintojų sąrašas ir yra tiesa.
Mano rūpesčio pagrindas - Natura Siberica šampūnas, kuriame nemažai "keiksmažodžių", bet prie kiekvieno jų pridėtas užkeikimas*, o žemiau sudėties aprašymo yra užkeikimo išaiškinimas - *Sertifikuota ECOCERT. Bėda ta, kad Natura Siberica nėra mano rastame Ecocert sąraše... Arba aš nesuprantu sertifikavimo esmės, - gal sertifikuojami ne tik gamintojai, bet ir medžiagos, todėl kiekvienas jas naudojantis gali užsidėti tą Ecocert užkeikimą...
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 28, 13:35)
Pas mus 500ml kainuoja 32 litai, biologisch tinklapy 9 eurai (siustis neapsimoka), tai kiek kainuoja per akcija ir kur jos ieskot reiktu? Labai aciu, jei atsakysi
pastaraji karta per akcijas pirkau rimi, tai uz 500 ml mokejau apie 24 Lt apie holos jau atsake
Papildyta:
QUOTE(Meursault @ 2010 03 28, 15:58)
gal sertifikuojami ne tik gamintojai, bet ir medžiagos, todėl kiekvienas jas naudojantis gali užsidėti tą Ecocert užkeikimą...
taip, ecocert gali buti sertifikuota ir kazkokia medziaga, nebutinai visas produktas, bet kiek esu domejusis, zenklinimas skiriasi.
Sveikos
Noriu jungtis į jūsų būrį Visgi anksčiau ar vėliau žmogus grįžta prie gamtos, aš po truputį noriu keisti savo ir šeimos gyvenimo būdą, kad taptumėm sveikesni. Pradėjom nuo mitybos, dabar pradėjau domėtis buitinėm priemonėm ir kosmetika. Užsisakiau keletą dalykų iš eko parduotuvių, vėliau galėsiu pakomentuoti savo pastebėjimus, o šiaip esu baisiai nusivylus, ir pykstu ant savęs kad esu tokia patikli, ir nesigilindama vartojau tiek aš, tiek dukra rodos patikimus produktus Per savaitgalį susidėliojau visą savo kosmetiką, ir nagrinėjau sudėtį. Labai nustebino (blogąja prasme) vaistinėse pardavinėjamų ir net kūdikiams siūlomų kremų bei losijonų Spirig Excipial sudėtis, jau nekalbu apie taip giriamą ir reklamuojamą body shop kosmetiką. Tikiuosi su jūsų patarimais aš sugebėsiu rasti tinkamą kelią arčiau gamtos ir natūralumo
Noriu jungtis į jūsų būrį Visgi anksčiau ar vėliau žmogus grįžta prie gamtos, aš po truputį noriu keisti savo ir šeimos gyvenimo būdą, kad taptumėm sveikesni. Pradėjom nuo mitybos, dabar pradėjau domėtis buitinėm priemonėm ir kosmetika. Užsisakiau keletą dalykų iš eko parduotuvių, vėliau galėsiu pakomentuoti savo pastebėjimus, o šiaip esu baisiai nusivylus, ir pykstu ant savęs kad esu tokia patikli, ir nesigilindama vartojau tiek aš, tiek dukra rodos patikimus produktus Per savaitgalį susidėliojau visą savo kosmetiką, ir nagrinėjau sudėtį. Labai nustebino (blogąja prasme) vaistinėse pardavinėjamų ir net kūdikiams siūlomų kremų bei losijonų Spirig Excipial sudėtis, jau nekalbu apie taip giriamą ir reklamuojamą body shop kosmetiką. Tikiuosi su jūsų patarimais aš sugebėsiu rasti tinkamą kelią arčiau gamtos ir natūralumo
QUOTE(AIRA @ 2010 03 29, 10:04)
Labai nustebino (blogąja prasme) vaistinėse pardavinėjamų ir net kūdikiams siūlomų kremų bei losijonų Spirig Excipial sudėtis, jau nekalbu apie taip giriamą ir reklamuojamą body shop kosmetiką.
pliusas bus, kad skaitysi, suprasi sudėtis ir neimsi viso to brudo, kurio pilnos parduotuvės, vaistinės Minusas - kad išmoksi niekuo nepasitikėti (tas kartais užveikia) ir nuolat norėsi matyti etiketes, sertifikatus, girdėti logiškus paaiškinimus ir argumentus
QUOTE(Satura @ 2010 03 29, 11:13)
pliusas bus, kad skaitysi, suprasi sudėtis ir neimsi viso to brudo, kurio pilnos parduotuvės, vaistinės Minusas - kad išmoksi niekuo nepasitikėti (tas kartais užveikia) ir nuolat norėsi matyti etiketes, sertifikatus, girdėti logiškus paaiškinimus ir argumentus
Kaip pirštu į akį
Aš jau tą supratau Kalbant apie tą paranojiškumą, paaiškinkit man. Va turiu dušo žele, ant jos yra eco cert ženklas, bet sudėty yra ir sintetinių medžiagų. Tai turbūt normalu? Reikia džiaugtis kad nėra tų pačių blogiausių, kaip parabenai, petrolatai ir t.t.
jeigu kyla kokių nors klausimų, rašyk tiesiai šviesiai: turiu tokios firmos, tokią dušo želę. Klausimų kelia šie ingredientai O abstrakčiai burti tai galima, bet kažin kiek iš to bus naudos
Galiu ir tiesiai šviesiai. CATTIER firmos dušo želė, turi eco ir bio ženklus. Sudėty randu: ammonium lauryl sulfate
QUOTE(AIRA @ 2010 03 29, 14:03)
Galiu ir tiesiai šviesiai. CATTIER firmos dušo želė, turi eco ir bio ženklus. Sudėty randu: ammonium lauryl sulfate
dalis kvestionuotinų medžiagų yra leistinos ir sertifikuotuose produktuose Mes pačios renkamės, ar mums tinka, priimtina. Jei ne - ieškom kitų variantų
Nimfali niekaip negaliu gauti alijošių gelio, tai nusipirkau Aubrey alijošių sulčių. Labai nepatogu tą skystį tepti Bandžiau maišyti su alijošių fitoliu, weledos vilkdagių kremuku, bet irgi konsistensija nepatinka-kažkaip nesimaišo
Klausimukas būtų-ar galima kaip nors pasidaryti iš tų sulčių gelio konsistensiją?
Klausimukas būtų-ar galima kaip nors pasidaryti iš tų sulčių gelio konsistensiją?
QUOTE(zizelius @ 2010 03 30, 07:26)
Nimfali niekaip negaliu gauti alijošių gelio, tai nusipirkau Aubrey alijošių sulčių. Labai nepatogu tą skystį tepti
tikriausiai galima pirkti AN ksantano ir bandyti tirštinti