Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 21, 21:41)
Iš kur čia toks požiūris..?  mirksiukas.gif  biggrin.gif Mergaitės čia pačios kremus, kaukes makaluojasi, o čia...  doh.gif Juokauju wink.gif
Išeitis - persipilti norimus produktus į indus su dozatoriumi  tongue.gif Kad ir nuo kitos kosmetikos likusius.

Tai požiūris tik naudojime.. neatmetu galimybės susimaišyti pati kremą ir susipilti į patogų indą (juolab, kad dabar tikrai gražių indų su dozatoriais yra ir stiklinių taip pat). Tiesiog nei laiko nei noro neturiu ieškoti vis ko nors naujo. Ir mano požiūris į buteliukus labai neigiamas. Mane tiesiog erzinantis dalykas yra ekologiškas kremas plastinikėje pakuotėje, arba ekologiškas pienas plastikiniame butelyje ir t.t. Tokiu atveju geriau gal tikrai gamintis pačiai kremus ir pan.
Atsakyti
sveikos merginos pries pora dienu susiduriau su tokia problema dantys pajautrejo gal kuri esate isbandziusi kokia eklogiska dantu pasta kuri padetu sumazinti sia problema ar isgydyti labai laukiu pagalbos nes jau dauk isziurejau bet nesigaudau visai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 03 21, 21:47)
Tai požiūris tik naudojime.. neatmetu galimybės susimaišyti pati kremą ir susipilti į patogų indą (juolab, kad dabar tikrai gražių indų su dozatoriais yra ir stiklinių taip pat). Tiesiog nei laiko nei noro neturiu ieškoti vis ko nors naujo. Ir mano požiūris į buteliukus labai neigiamas. Mane tiesiog erzinantis dalykas yra ekologiškas kremas plastinikėje pakuotėje, arba ekologiškas pienas plastikiniame butelyje ir t.t. Tokiu atveju geriau gal tikrai gamintis pačiai kremus ir pan.

Va va, man atrodo šitie dalykai nelabai ką bendra turi. Mano nuomone, kad jei pardavinėji kažką ekologiško, tai tegul ir būna supakuota ekologiškai, o ne plastikiniuose maišeliuose, buteliuose... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 21, 22:16)
Va va, man atrodo šitie dalykai nelabai ką bendra turi. Mano nuomone, kad jei pardavinėji kažką ekologiško, tai tegul ir būna supakuota ekologiškai, o ne plastikiniuose maišeliuose, buteliuose... unsure.gif

Kita vertus, plastikas gali būti puikiausiai perdirbamas. Jei šalies gyventojai atliekas rūšiuoja ir jei valstybė užtikrina, kad jos būtų perdirbamos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 03 21, 20:31)
Taip, būtent aliejus. Žalia aš aliejų temose... Bandžiusi kelis naudoti, bet kažkaip neprigijo...

Na tai jei neprigijo tai gal ir neverta kažko ieškoti, kremų juk yra mirksiukas.gif Tarkim aš iš viso nei su aliejais nei su kremais(nes visuose ekologiškuose yra aliejų) nedraugauju, nes mane nuo jų beria rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 21, 22:21)
Kita vertus, plastikas gali būti puikiausiai perdirbamas. Jei šalies gyventojai atliekas rūšiuoja ir jei valstybė užtikrina, kad jos būtų perdirbamos wink.gif

drinks_cheers.gif Jeigu taip būtų, tada nieko blogo neturėčiau prieš plastiką ar kitą "nenatūralią" medžiagą smile.gif
Atsakyti
4u.gif gal kam pravers, gavau naujienlaiškį, kad kitą sav PC Mada antram aukšte nuolaidos 20 proc natūraliai kosmetikai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 21, 22:21)

Teoriškai taip, bet praktiškai... Kai pasižiūri kiek atlieku sudaro pakuotės, tai sprendimas toks: bent kremus pirkti iš kosmetologės, kuri įdeda į mano atsineštą indelį lotuliukas.gif Bet čia jau offtopicas gavosi lotuliukas.gif

Dar grįžtant prie tos socialinės atsakomybės ir vartojimo, tai kartais galime vartoti tuos pačius produktus tik mažesniais kiekiais (pvz. šampūno nepilti pusę saujos o tik šiek tiek, nes dažniausia labai mažai reikia) ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 21, 21:16)

Taip teisingai, pritariu jums, pvz. pieną parduoti tiesiai iš karvės turguje drinks_cheers.gif Ir jei neatsineši stiklinio butelio, kad būtų galimybė atsigerti tiesiogiai.
Kokia ekologija - pienas butelyje? Jokios.
Ir mėsą/žuvį galėtų ne į maišelį dėti, o į perskaitytą laikraštį suvyniot, jei to nėra, duot į ranką 'palendricą'ar kokią menkę, negi neparsineši g.gif

Kiekvienas popierinis maišelis - dalis nužudyto medžio. Kruopas irgi galėtų į juos nefasuoti. Jei neatsinešei medžiaginio maišelio - yra kišenės galų gale rolleyes.gif
Atsakyti
Rasma, ačiū už geros nuotaikos dozę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 22, 10:44)

Šaunuolė thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Aš dar norėčiau trumpam sugrįšti prie natūralios ir ekologiškos kosmetikos temos. Gali kuri iš jūsų žino, sertifikatai rodo ką, ar kad tam tikra priemonė natūrali, ar ekologiška? Pabandymui gavau Urtekram vaikišką ir berods rožių šampūnų mėginukus. Ant abiejų pakuočių yra ECOCERT ženkliukai, bet kitoj vaikiško šampūno pakuotės pusėj užrašyta, kad 100 proc. visų sudėties dalių yra natūralios ir tik 11 - iš ekologinių ūkių. Saugusiųjų šampūnas pagal sudėtį buvo dar labiau nutolęs nuo natūralumo ir ekologiškumo, gaila tik, kad jau pakuotę išmečiau tai procentų nebeatsimenu.
Atsakyti