Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(jadzka @ 2010 03 21, 21:08)
Spėju to ALS visuose supermarketiniuose tikrai yra g.gif:

Tuose daug blogesnių yra, pavyzdžiui, SLS wink.gif Aišku, daugeliui ir nuo supermarketinių šiaip nieko negero nebūna ax.gif Bent jau aš renkuosi ekologiškus/natūralius produktus, nes taip jaučiuosi labiau savim besirūpinanti, žiūrint į ilgalaikę perspeltyvą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 21, 21:16)
Dar blogesnio - SLS mirksiukas.gif

Nu tai pereinamąjam laikotarpiui ir su ALS bus gerai lotuliukas.gif Čia, kad odai šoko per didelio nebūtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O iš pudrų veidui ką naudojat? Aš dabar tepuosi Everyday mineralais, bet jau noriu ko nors kito...
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 21, 21:17)
Tuose daug blogesnių yra, pavyzdžiui, SLS wink.gif Aišku, daugeliui ir nuo supermarketinių šiaip nieko negero nebūna  ax.gif Bent jau aš renkuosi ekologiškus/natūralius produktus, nes taip jaučiuosi labiau savim besirūpinanti, žiūrint į ilgalaikę perspeltyvą  ax.gif

Man nuo supermarketinių kvapų jau darosi bloga: išvis pradėjus gerokai sveikiau maitintis, lankyti jogą ir t.t. atsirado keista antipatija kūno priežiūros priemonių kvapams. Seniau Yves rocher dušo gelis buvo favoritas ilgą laiką, o va dabar nebegaliu pakęsti kvapų. Panašiai ir su kūno sviestais ir pan.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 03 21, 20:18)
Nu tai pereinamąjam laikotarpiui ir su ALS bus gerai  lotuliukas.gif Čia, kad odai šoko per didelio nebūtų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O iš pudrų veidui ką naudojat? Aš dabar tepuosi Everyday mineralais, bet jau noriu ko nors kito...

Bella Piere birią šiuo metu naudoju, sudėtis tokia pati kaip Everyday minerals wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 21, 21:21)
Bella Piere birią šiuo metu naudoju, sudėtis tokia pati kaip Everyday minerals wink.gif

O panašėsnė į kurią EM formulę? Mano oda linkusi riebaluotis, tai va norisi, kad nors kiek matiškumo suteiktų g.gif:
Ir kur ją perki?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 03 21, 21:20)
Man nuo supermarketinių kvapų jau darosi bloga: išvis pradėjus gerokai sveikiau maitintis, lankyti jogą ir t.t. atsirado keista antipatija kūno priežiūros priemonių kvapams. Seniau Yves rocher dušo gelis buvo favoritas ilgą laiką, o va dabar nebegaliu pakęsti kvapų. Panašiai ir su kūno sviestais ir pan.

Aš tai tik logika besiremdama renkuosi natūralius dalykus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 03 21, 20:20)
Nu tai pereinamąjam laikotarpiui ir su ALS bus gerai  lotuliukas.gif Čia, kad odai šoko per didelio nebūtų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tai tas ALS leidžiamas net sertifikuotuose produktuose, tiesiog daug kam nuo jo niežti odą mirksiukas.gif

QUOTE(jadzka @ 2010 03 21, 20:23)
O panašėsnė į kurią EM formulę? Mano oda linkusi riebaluotis, tai va norisi, kad nors kiek matiškumo suteiktų g.gif:
Ir kur ją perki?

EM nenaudojusi, tai nežinau kokios jų formulės biggrin.gif
Perku Ekostudijoje(Akropolis, CUP'as) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 21 kovo 2010 - 20:27
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 21, 21:23)
Aš  tai tik logika besiremdama renkuosi natūralius dalykus  biggrin.gif

Tai man ir su maistu panašiai... Nebežiūriu į sintetinius visokius, apie alkoholį pagalvojus purto ir va kokias 3 savaites nė lašo nei vyno nieko.

Ant veido dar tepuosi Annos lotan kremus, bet irgi jau noriu kažko kas daug natūraliau... Gal aliejų mišiniai g.gif: Ar tie tinkami riebiai odai?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 03 21, 20:26)
Gal aliejų mišiniai g.gif: Ar tie tinkami riebiai odai?

Ką turi omenyje sakydama "tie"? Aliejus?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 21, 21:28)
Ką turi omenyje sakydama "tie"? Aliejus?

Taip, būtent aliejus. Žalia aš aliejų temose... Bandžiusi kelis naudoti, bet kažkaip neprigijo...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 03 21, 21:31)
Taip, būtent aliejus. Žalia aš aliejų temose... Bandžiusi kelis naudoti, bet kažkaip neprigijo...

Iš esmės aliejus ant drėgnos odytės naudoti tikrai galima vietoj kremo. Tačiau vienoms tinka ir patinka, o kitoms - ne. Jei neprigijo, tai g.gif
Aš naudoju veidui migdolų, abrikosų kauliukų aliejus. O tinkamų tai yra labai daug, priklausomai kokia oda.
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 21, 21:34)
Iš esmės aliejus ant drėgnos odytės naudoti tikrai galima vietoj kremo. Tačiau vienoms tinka ir patinka, o kitoms - ne. Jei neprigijo, tai  g.gif
Aš naudoju veidui migdolų, abrikosų kauliukų aliejus. O tinkamų tai yra labai daug, priklausomai kokia oda.

Na arganų aliejus man vietoj naktinio kremo visai gerai buvo ax.gif Plaukams visai patiko kanapių, o kūnui baobabų. Tik aš va to patogumo vis noriu doh.gif: man reik indo su dozatoriumi, kad galėčiau kūno losjoną naudoti ir rankoms ir pan.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 03 21, 21:37)
Tik aš va to patogumo vis noriu doh.gif: man reik indo su dozatoriumi, kad galėčiau kūno losjoną naudoti ir rankoms ir pan.

Iš kur čia toks požiūris..? mirksiukas.gif biggrin.gif Mergaitės čia pačios kremus, kaukes makaluojasi, o čia... doh.gif Juokauju wink.gif
Išeitis - persipilti norimus produktus į indus su dozatoriumi tongue.gif Kad ir nuo kitos kosmetikos likusius.
Atsakyti