Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Katherina @ 2010 03 16, 12:10)
Ernesin, berods Jūs kažkada buvote įdėjusi gerą svetainę, kur galima pasitikrinti kosmetikos sudėtis. Kažkur buvau užsirašius, bet dabar neberandu, gal galėtumėt dar kartą įdėti ax.gif
Aš naudojuosi net keliomis, kad pakyginčiau ir imčiausi viduriuko, Satura buvo įdėjusi berods šią smile.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 16, 18:18)
Giliai drekinanti zele veidui MADARA. O sudety tas alkoholis nieko blogo???
Pats alkoholis tai manau nieko, nes naudoju toniką mišriai odai, ir nors jis ten gerai jaučiasi, mano odai tinka idealiai, o šią želę kai bandžiau tai įspūdžio nepaliko, labai trūksta drėkinimo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 17 kovo 2010 - 17:49
[quote=TekilaSunrise,2010 03 16, 22:03]
Tai čia kaip ir su viskuo - geriau bandyti užkirsti kelią nei paskui naikinti doh.gif
Pas mane kelios ant klubų yra - nesuprantu, nei kada jos atsirado, nei iš kur, nei nuo ko. Jokių priežasčių tam nebuvo... doh.gif

O tai kaip manot geriau bandyt strijom uzkirst kelia kokosu aliejum (nezinia ar jis tam tinka...) ar neeko priemone - avent aliejuku. Jame radau stai ka blogo: Parfum (Fragrance), Limonene, BHT, Linaloon, Hydroxycitronellal.

Na skaitau tuos aprasymus kas ka daro,bet kazkaip mazai man ka sako.Tarkim del saves butu dzin,gal nuo to vieno butelioko keliu blogietisku ingredientu nieko ir neatsitiktu, kaip iki siol.O kazi ar leliukui mano pilvely nieko blogo nu tu ingredientu nebus, jei tepliosiu kelis kart dienoj jais....?
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 03 17, 18:24)
O tai kaip manot geriau bandyt strijom uzkirst kelia kokosu aliejum (nezinia ar jis tam tinka...) ar neeko priemone - avent aliejuku. Jame radau stai ka blogo: Parfum (Fragrance), Limonene, BHT, Linaloon, Hydroxycitronellal.

Na skaitau tuos aprasymus kas ka daro,bet kazkaip mazai man ka sako.Tarkim del saves butu dzin,gal nuo to vieno butelioko keliu blogietisku ingredientu nieko ir neatsitiktu, kaip iki siol.O kazi ar leliukui mano pilvely nieko blogo nu tu ingredientu nebus, jei tepliosiu kelis kart dienoj jais....?

Agnuske, nesuprantu dėl kokių priežasčių tu keli tokį klausimą - ar naudoti kokosų aliejų ar ne ekologišką kremą? Nei Avent kremas, nei kokosų aliejus stebuklų nepadarys, gali tik kažkiek sumažinti strijų arba pagerinti padėtį. Tai iš principo abu kaip ir lygiaverčiai šiuo aspektu. Pridėtinė vertė - kokosų aliejus visiškai nekenksmingas, nei tai nei vaikiukui, tas anas kremas -?, pati juk radai blogybių. Jei tai tavęs neįtikina, tai ieškok kitų pliusų. Kas dar gali būti svarbu - kaina, kvapas, konsistencija - čia jau nuo taves priklauso, kuris tau labai patinka. Pasilyginusi abu ir nuspręsi ką tau geriau pasirinkti, nes čia, ekologiškų produktų temoje, uždavusi tokį klausimą manau gausi vienareikšmišką pasisakymą už kokosų aliejų. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryyste: 17 kovo 2010 - 19:30
Nu nezinau ko as cia dabar panikuoju:) Ramiau gi,kai kazka naudoji.O ir pasiteisinima jei ka turi,kad kazka darei- naudojau,bet nepadejo.Tai nors ramu.Tema tai cia aisku ne vienareiksmiska,nu bet ir nuomone isgirsti idomu,o cia matosi apsisviete kaikurios,tai gal zino kaip vaikuciui, tos kelios blogietiskos medziagos persiduoda, ar ne... Nors gal cia tik medikas koks geras ir tepasakytu...
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 03 17, 20:56)
Nu nezinau ko as cia dabar panikuoju:) Ramiau gi,kai kazka naudoji.O ir pasiteisinima jei ka turi,kad kazka darei- naudojau,bet nepadejo.Tai nors ramu.Tema tai cia aisku ne vienareiksmiska,nu bet ir nuomone isgirsti idomu,o cia matosi apsisviete kaikurios,tai gal zino kaip vaikuciui, tos kelios blogietiskos medziagos persiduoda, ar ne... Nors gal cia tik medikas koks geras ir tepasakytu...

as siulyciau geriau pasikonsultuoti su kuo nors kas ismano kaip maisyti aliejus ir kokie eteriniai aliejai galima naudoti nesciai , arba gal kas nors is cia pasakys koki gera misinuka alieju ir ea striju prevencijai. man ir paciai butu idom. siaip zinau kad man pvz. ju visai isvengti nepavyks kai busiu nescia , bet tikiuosi kad bent jau ju bus maziau negu kad nieko nanaudociau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 03 17, 18:24)

nueik į Kvapų namų puslapį ir susirask patarimus nėščiosioms - ten visa lentelė padaryta su patarimais smile.gif O ar naudoti neekologišką kremą, priklauso nuo tavo apsisprendimo - nori nepagirtinų medžiagų bent mažos dozės, ar ne smile.gif

Atsakyti
Dekui smile.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, ar galima kur rasti ekologiškų plaukų dažų? Suprantu, kad gal jau apie tai diskutavot ir visus tokie klausimai nervina doh.gif bet vakar dažiausi plaukus, manau, kad patyriau alerginę reakciją ir dabar esu šoke. Plyyyyz, padėkit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salve @ 2010 03 21, 08:18)
Norėjau paklausti, ar galima kur rasti ekologiškų plaukų dažų? Suprantu, kad gal jau apie tai diskutavot ir visus tokie klausimai nervina  doh.gif bet vakar dažiausi plaukus, manau, kad patyriau alerginę reakciją ir dabar esu šoke. Plyyyyz, padėkit.  4u.gif

Chna, basma natūralūs. Dar Herbatint plaukų dažai laikomi prie natūralesnių user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 21 kovo 2010 - 10:37
Gal dar kas galetu patarti kuo butu galima pakeisti "slapiu plauku" efekto zele...
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 03 21, 12:58)
Gal dar kas galetu patarti kuo butu galima pakeisti "slapiu plauku" efekto zele...

Šlapią efektą galima iš dalies išgauti aliejumi, pavyzdžiui, kokosų, linų sėmenų. Jei plaukai ilgesni, tai galams tikrai tiks. Bet, aišku, fiksacijos nebus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 21 kovo 2010 - 12:33
gali buti naturali, bet ne ekologiska kosmetika? ax.gif
Atsakyti