Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(ambicija @ 2010 03 16, 16:37)
Koki patartumet ekologiska balzama labai sausiems plaukams? Noreciau, kad paglotnintu, pasvelnintu plaukucius 4u.gif

SANTE briliant care - visos gyre g.gif. Dar jojobos aliejus labai plaukams isgirtas, pasvelnina, duoda blizgesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava: 16 kovo 2010 - 17:38
QUOTE(ambicija @ 2010 03 16, 17:37)
Koki patartumet ekologiska balzama labai sausiems plaukams? Noreciau, kad paglotnintu, pasvelnintu plaukucius 4u.gif

Kaip ir sakė Sante Brilliant Care ir dar geras Lavera Basis Sensitive (man šis kolkas geresnis atrodo už Sante, nors kuo toliau tuo labiau, kažko trūksta doh.gif tas pats ir su Brilliant'u buvo, iš pradžių suuuper, o po to nebe...)
Atsakyti
Giliai drekinanti zele veidui MADARA. O sudety tas alkoholis nieko blogo???

Sudedamosios dalys (INCI): Aqua, Hamamelis Virginiana (Witch-Hazel) Distillate*, Alcohol, Glycerin*, Carrageenan, Quercus Robur (Ąžuolo žievė) Extract*, Salvia Officinalis (Šalavijas) Extract*, Urtica Dioica (Dilgelė) Extract*, Plantago Major (Trauklapiai) Extract*, Titanium Dioxide (CI 77891), Aroma**, Sodium Hyaluronate

* sudedamosios dalys gautos iš ekologinių ūkių

** mineralinės kilmės pigmentai

100% sudedamųjų dalių yra gamtinės kilmės

14,99% sudedamųjų dalių gauti iš ekologinių ūkių

Atsakyti
Selenas – vienas iš žinomų antioksidantų, bet daugelis jo naudingų savybių dar tiriamos. Įrodyta, kad selenas stabdo senėjimo procesus, leidžia išsaugoti žvalią nuotaiką ir sveiką imunitetą. Geriausi seleno šaltiniai – kepenys, jūros gėrybės, inkstai, neskaidytų grūdų duona, įvairūs grūdai.
Nezinojau prie kur rasyt, tai cia parasiau biggrin.gif , gal kam idomu.
Atsakyti

As kai laukiausi naudojau kokoso aliejuka ,jis labai gerai srijoms ,man sumazino , kvapas rolleyes.gif
Tad jei terliotis nenori ,geriauses varijantas mirksiukas.gif
[/quote]

O tikrai kokoso aliejus apsaugo nuo striju? Butu saunu:)
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 03 16, 19:52)
O tikrai kokoso aliejus apsaugo nuo striju? Butu saunu:)

nuo strijų, deja, niekas neapsaugo...o jei rašo, kad apsaugo, tai tikriausiai kosmetikos kompanijos rolleyes.gif visi medicininiai moksliniais straipsniai sako, kad jokie aliejai, kremai neapsaugos nuo jų, nes strijų atsiradimas priklauso visai nuo ko kito...aš tepu, nes drėkinu odą 4u.gif

ką galit parekomenduoti iš burnos skalavimo skysčių ir dėl kokio purškaliuko plaukams- na kad blizgėtų, maitintų juos 4u.gif ačiū 4u.gif

Aš beje, išbandžiau jau Sante nagų lakiuką thumbup.gif pirkau bespalvį, paprastą thumbup.gif bet labai gražiai nagiukai su juo atrodo thumbup.gif man patinka, tik va kvapas jo, man, regis, stipresnis dar net už tuos paprastus, papigiaškas vadinamus g.gif kažin kodėl g.gif aš maniau, kad jei jau natūralesnis, tai kvapas neturėtų būti toks intensyvus g.gif
Išbandžiau ir Sante nagų lako valikį thumbup.gif man visai nieko 4u.gif valo neblogai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 16 kovo 2010 - 20:51
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 16, 21:48)
nuo strijų, deja, niekas neapsaugo...o jei rašo, kad apsaugo, tai tikriausiai kosmetikos kompanijos rolleyes.gif visi medicininiai moksliniais straipsniai sako, kad jokie aliejai, kremai neapsaugos nuo jų, nes strijų atsiradimas priklauso visai nuo ko kito...aš tepu, nes drėkinu odą 4u.gif

Ne visai tiesa, sakyčiau. Žinoma, nėra nieko, kas taip imtų ir apsaugotų. Bet aliejai (ypač tam tikri) jau nuo senų senovės buvo naudojami, kad padidintų odos elastingumą. O kuo elastingesnė oda, tuo mažiau šansų, kad ji plyš.
Aišku, pirmoj vietoj eina odos savybės ir paveldimumas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 16, 21:48)
Aš beje, išbandžiau jau Sante nagų lakiuką thumbup.gif pirkau bespalvį, paprastą thumbup.gif bet labai gražiai nagiukai su juo atrodo thumbup.gif

Tik būk atsargi su spiritu ir tuo, kas jo pagrindu. Viena forumietė rašė, kad spiritas nuvalė visą laką, o kita - kad ir degtinės užtenka biggrin.gif Įdomu, ar kokie kvepalai irgi gali nutirpdyti..? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 16 kovo 2010 - 20:54
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 16, 20:54)
Ne visai tiesa, sakyčiau. Žinoma, nėra nieko, kas taip imtų ir apsaugotų. Bet aliejai (ypač tam tikri) jau nuo senų senovės buvo naudojami, kad padidintų odos elastingumą. O kuo elastingesnė oda, tuo mažiau šansų, kad ji plyš.
Aišku, pirmoj vietoj eina odos savybės ir paveldimumas smile.gif

sutinku, kad reikia tepti ir drėkinti, bet tikrai nė viename medicininiame straipsnyje neradau pasakymo, kad aliejai, kremai apsaugos jus nuo strijų unsure.gif nebent suteiks galimybę joms neatsirasti...tik va įdomu, kiek ten procentaliai tų galimybių unsure.gif g.gif man gi aktualu lotuliukas.gif nors jau strijų turiu devynias galybes lotuliukas.gif

TekilaSunrise, ddėkui už perspėjimą 4u.gif bet nelabai supratau, dėl ko būt atsargiai? dėl lako ar valiklio? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 16 kovo 2010 - 20:58
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 03 16, 21:57)
sutinku, kad reikia tepti ir drėkinti, bet tikrai nė viename medicininiame straipsnyje neradau pasakymo, kad aliejai, kremai apsaugos jus nuo strijų unsure.gif nebent suteiks galimybę joms neatsirasti...tik va įdomu, kiek ten procentaliai tų galimybių unsure.gif  g.gif man gi aktualu lotuliukas.gif nors jau strijų turiu devynias galybes lotuliukas.gif

TekilaSunrise, ddėkui už perspėjimą 4u.gif bet nelabai supratau, dėl ko būt atsargiai? dėl lako ar valiklio? g.gif

Tai čia kaip ir su viskuo - geriau bandyti užkirsti kelią nei paskui naikinti doh.gif
Pas mane kelios ant klubų yra - nesuprantu, nei kada jos atsirado, nei iš kur, nei nuo ko. Jokių priežasčių tam nebuvo... doh.gif

O įspėjimas tai dėl lako - sako, kad tirpsta spirite jis smile.gif Pati neturėjau ax.gif
Atsakyti
Labukas, noriu paklausti, (visos temos neskaiciau) - koki sampuna rekomenduotumet riebiems plaukams? ir ar esate kas naudoje gasulo moli?ir hidrolatus?idomu kokie atsiliepimai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2010 03 16, 21:38)
Labukas, noriu paklausti, (visos temos neskaiciau) - koki sampuna rekomenduotumet riebiems plaukams? ir ar esate kas naudoje gasulo moli?ir hidrolatus?idomu kokie atsiliepimai? blush2.gif

Kosmetikos temose (ekologijos skyrelyje) apie tai prirasyta LABAI DAUG- -
Dar nueikit i kosmetikos gamintoju skyreli ir raskit: aroma natural ir kvapu namai temas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava: 16 kovo 2010 - 22:25
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 16, 23:24)
Kosmetikos temose (ekologijos skyrelyje) apie tai prirasyta LABAI DAUG- -
Dar nueikit i kosmetikos gamintoju skyreli ir raskit: aroma natural ir kvapu namai temas mirksiukas.gif

Dekui uz info smile.gif
Atsakyti