Įkraunama...
Įkraunama...

Prieskoniai 2

Pabandziau pamarinuoti Provanco zolelemis plius vorcesterio padazu plius alyv. aliejumi - vistienos krutinele. Visai neblogai... Tik pastebejau, kad vis tik su jomis reiktu atsargiai, taip sakant "nepadaugint", nes kitaip galima gauti ir atvirkstini efekta.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 10 20, 18:34)
Pabandziau pamarinuoti Provanco zolelemis plius vorcesterio padazu plius alyv. aliejumi - vistienos krutinele. Visai neblogai... Tik pastebejau, kad vis tik su jomis reiktu atsargiai, taip sakant "nepadaugint", nes kitaip galima gauti ir atvirkstini efekta.


provanso zoleles ir vorcesteris labai aitroki gaunasi, juos padauginant...
Atsakyti
Sveikos.noreciau suzinoti kur galima nupirkti meduoliu prieskoniu??
Atsakyti
QUOTE(:)katyte:) @ 2010 12 05, 18:05)
Sveikos.noreciau suzinoti kur galima nupirkti meduoliu prieskoniu??


Katyte, 4u.gif

aš,tau galiu pasiūlyti pasiruošti meduolių prieskonius namuose.

Jų sudėtis yra labai ,labai paprsta:
cinamonas,
kvapieji pipirai,
gvaizdikėliai,
imbieras,,
kardamonas,,
muskato riešutas,

Tai yra paprasčiau.
Atsakyti
kur vilniuje didziausias prieskoniu pasirinkimas?
Atsakyti
Sveikos prieskoniu zinoves 4u.gif
gal galit atsakyti, ar gali rozmarinas tureti kartumo, gal as jo tiesiog padauginau, ar jis tiesiog nekokybiskas pakliuvo?
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 12 07, 16:50)
Sveikos prieskoniu zinoves  4u.gif
gal galit atsakyti, ar gali rozmarinas tureti kartumo, gal as jo tiesiog padauginau, ar jis tiesiog nekokybiskas pakliuvo?

Nirida, 4u.gif

Rozmarino kvapas stiprus skonis aštrus,,aitrus kartokas.

Atsakyti
regna,, aciu 4u.gif vadinasi jo reikia labai nedaug deti .


Atsakyti
4u.gif Padėkite,paklydau prieskonių pasaulyje.

Mano turimame recepte reikia geltonojo imbiero.

Ieškodama internete užtikau,kad geltonasis imbieras{geltonoji kurkuma}

O,geltonoji kurkuma-tai ciberžolė.

Prašau prieskonių žinovių,man paaiškinti,geltonasis imbieras,tai tas pats kas kurkuma,aš jau susipainiojau.

Lauksiu jūsų pagalbos-paaiškinimo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 12 09, 23:56)
4u.gif  Padėkite,paklydau prieskonių pasaulyje.

  Mano turimame recepte reikia geltonojo imbiero.

  Ieškodama internete užtikau,kad geltonasis imbieras{geltonoji  kurkuma}

O,geltonoji kurkuma-tai ciberžolė.

  Prašau  prieskonių žinovių,man paaiškinti,geltonasis imbieras,tai tas pats kas kurkuma,aš jau susipainiojau.

  Lauksiu jūsų pagalbos-paaiškinimo. 4u.gif

Siaip pati sito nezinojau, bet jei jau radote tokia informacija, tai turetu buti tiesa, . Nes ciberzoles ir imbiero sakniastiebiai labai panasus, tik kad ciberzoles ryskesnes spalvos. Taip pat ciberzole turi ir ''imbieriska citrusini'' aromata.
Atsakyti
QUOTE(lait @ 2010 12 14, 22:26)
Siaip pati sito nezinojau, bet jei jau radote tokia informacija, tai turetu buti tiesa, . Nes ciberzoles ir imbiero sakniastiebiai labai panasus, tik kad ciberzoles ryskesnes spalvos. Taip pat ciberzole turi ir ''imbieriska citrusini'' aromata.

Lait 4u.gif - ačiū,kad psidalinai savo žiniomis 4u.gif
Atsakyti
O kur perkate ekologiškus prieskonius? Gal žinote, kur didesnis jų pasirinkimas?
Atsakyti