Pabandziau pamarinuoti Provanco zolelemis plius vorcesterio padazu plius alyv. aliejumi - vistienos krutinele. Visai neblogai... Tik pastebejau, kad vis tik su jomis reiktu atsargiai, taip sakant "nepadaugint", nes kitaip galima gauti ir atvirkstini efekta.
QUOTE(janna @ 2010 10 20, 18:34)
Pabandziau pamarinuoti Provanco zolelemis plius vorcesterio padazu plius alyv. aliejumi - vistienos krutinele. Visai neblogai... Tik pastebejau, kad vis tik su jomis reiktu atsargiai, taip sakant "nepadaugint", nes kitaip galima gauti ir atvirkstini efekta.
provanso zoleles ir vorcesteris labai aitroki gaunasi, juos padauginant...
Sveikos.noreciau suzinoti kur galima nupirkti meduoliu prieskoniu??
QUOTE(:)katyte:) @ 2010 12 05, 18:05)
Sveikos.noreciau suzinoti kur galima nupirkti meduoliu prieskoniu??
Katyte,
aš,tau galiu pasiūlyti pasiruošti meduolių prieskonius namuose.
Jų sudėtis yra labai ,labai paprsta:
cinamonas,
kvapieji pipirai,
gvaizdikėliai,
imbieras,,
kardamonas,,
muskato riešutas,
Tai yra paprasčiau.
kur vilniuje didziausias prieskoniu pasirinkimas?
Sveikos prieskoniu zinoves
gal galit atsakyti, ar gali rozmarinas tureti kartumo, gal as jo tiesiog padauginau, ar jis tiesiog nekokybiskas pakliuvo?
gal galit atsakyti, ar gali rozmarinas tureti kartumo, gal as jo tiesiog padauginau, ar jis tiesiog nekokybiskas pakliuvo?
QUOTE(Nirida @ 2010 12 07, 16:50)
Sveikos prieskoniu zinoves
gal galit atsakyti, ar gali rozmarinas tureti kartumo, gal as jo tiesiog padauginau, ar jis tiesiog nekokybiskas pakliuvo?
gal galit atsakyti, ar gali rozmarinas tureti kartumo, gal as jo tiesiog padauginau, ar jis tiesiog nekokybiskas pakliuvo?
Nirida,
Rozmarino kvapas stiprus skonis aštrus,,aitrus kartokas.
regna,, aciu vadinasi jo reikia labai nedaug deti .
Padėkite,paklydau prieskonių pasaulyje.
Mano turimame recepte reikia geltonojo imbiero.
Ieškodama internete užtikau,kad geltonasis imbieras{geltonoji kurkuma}
O,geltonoji kurkuma-tai ciberžolė.
Prašau prieskonių žinovių,man paaiškinti,geltonasis imbieras,tai tas pats kas kurkuma,aš jau susipainiojau.
Lauksiu jūsų pagalbos-paaiškinimo.
Mano turimame recepte reikia geltonojo imbiero.
Ieškodama internete užtikau,kad geltonasis imbieras{geltonoji kurkuma}
O,geltonoji kurkuma-tai ciberžolė.
Prašau prieskonių žinovių,man paaiškinti,geltonasis imbieras,tai tas pats kas kurkuma,aš jau susipainiojau.
Lauksiu jūsų pagalbos-paaiškinimo.
QUOTE(regna @ 2010 12 09, 23:56)
Padėkite,paklydau prieskonių pasaulyje.
Mano turimame recepte reikia geltonojo imbiero.
Ieškodama internete užtikau,kad geltonasis imbieras{geltonoji kurkuma}
O,geltonoji kurkuma-tai ciberžolė.
Prašau prieskonių žinovių,man paaiškinti,geltonasis imbieras,tai tas pats kas kurkuma,aš jau susipainiojau.
Lauksiu jūsų pagalbos-paaiškinimo.
Mano turimame recepte reikia geltonojo imbiero.
Ieškodama internete užtikau,kad geltonasis imbieras{geltonoji kurkuma}
O,geltonoji kurkuma-tai ciberžolė.
Prašau prieskonių žinovių,man paaiškinti,geltonasis imbieras,tai tas pats kas kurkuma,aš jau susipainiojau.
Lauksiu jūsų pagalbos-paaiškinimo.
Siaip pati sito nezinojau, bet jei jau radote tokia informacija, tai turetu buti tiesa, . Nes ciberzoles ir imbiero sakniastiebiai labai panasus, tik kad ciberzoles ryskesnes spalvos. Taip pat ciberzole turi ir ''imbieriska citrusini'' aromata.
QUOTE(lait @ 2010 12 14, 22:26)
Siaip pati sito nezinojau, bet jei jau radote tokia informacija, tai turetu buti tiesa, . Nes ciberzoles ir imbiero sakniastiebiai labai panasus, tik kad ciberzoles ryskesnes spalvos. Taip pat ciberzole turi ir ''imbieriska citrusini'' aromata.
Lait - ačiū,kad psidalinai savo žiniomis
O kur perkate ekologiškus prieskonius? Gal žinote, kur didesnis jų pasirinkimas?