QUOTE(maman8 @ 2010 04 28, 12:24)
gal kas naudojat ožragę? nusprendžiau pati pasidaryti "prancūziškų" prieskonių mišinį, nes gatavi prieskoniai malūnėlyje labai jau daug kainuoja. į šiuos prieskonius įeina bazilikas, rozmarinas, raudonėlis, petražoės, paprika, ciberžolė ir ožragė. Bet ožragės gavau tik sėklų, kažin jos būna maltos? ar reik pačiam susimalt, o gal dar prieš tai pakepinti?
Maman8,-jeigu ruošiesi daryti šį prancuzišką mišinuką,kaip tik naudok sėklytes{aš,omenyje turiu ožragę},nes milteliai greitai išsikvepia ir lieka nearomatingi.
Tik ,jeigu turi galimybę ,ir naudosi stiklinį indelį naudok tamsaus stiklo,
gal dauguma pasakys ,kad tai prietarai,bet man patare moteris zinanti daug apie prieskonius.
Skanaus,efektingaus mišinuko.