QUOTE(zebenkstiejka @ 2010 03 15, 03:18)
regna, ačiū, reiks rudeniop pabandyt pasidaryt tkemalio, labai ydomu.
Aplamai esu biski prieskonių maniakė prieskonių pas mane vis daugėja, ir vis man negana, ir visų reikia, jau nelabai į stalčius telpa, reiks darytis atskirą spintutę prieskoniams
Iš kaukazietiškų, galiu paminėti tokį dalykėlį "Naršarab", aptikau maksimoje, tai granatų sirupas, jo kaukazo virtuvėje dedama pvz. marinuojant mėsą, duoda saldžiarūgštį skonį, išbandžiau, tikrai skanu.
Aplamai esu biski prieskonių maniakė prieskonių pas mane vis daugėja, ir vis man negana, ir visų reikia, jau nelabai į stalčius telpa, reiks darytis atskirą spintutę prieskoniams
Iš kaukazietiškų, galiu paminėti tokį dalykėlį "Naršarab", aptikau maksimoje, tai granatų sirupas, jo kaukazo virtuvėje dedama pvz. marinuojant mėsą, duoda saldžiarūgštį skonį, išbandžiau, tikrai skanu.
Zebenkstiejka su tavimi,kad mėgstu prieskonius,aš,jais domiuosiu jau senai.
Dabar aš,naudoju daugiau sėklikes,kurias grūdu grustuvėje,maišau,ieskau dar neatrastų skoniu.
tam turiu labai silpnybę.
Aš,irgi turiu svajonę tam padažiukui,bet reikia tik kaukaziniu slyvuku.
As,turejau granatų sulciu 100%-tai irgi gerai padazams
O,dėl granatų sirupo pasižiūresiu.
Ačiū Tau