kazkuomet naudodavau eliamentarius prieskonius tokius, kaip vegeta, juodieji pipirai, lauro lapeliai
Paskui tevai netiketai aptiko 5 rusiu pipiru misini nesgrusta, tuomet buvo priversti nusipirkti pipiru grustuva ir ismesti vegeta
kazkaip paciai pasidare idomu tie visi dalykeliai, prasidejo daug kalbu apie E ir ekologija, pradejau dometis prieskoniais
dabar praktiskai visus einamiausias prieskonias zoleles auginu pati, kai kuri nusiperku, pvz ciberzole ar imbiera, pipirus.. taciau vegetu ar santa mariju ar saldvu seniai jau nebera pas mane virtuveje
kazkuri mamyte rase, jog niekaip neatgamina santos marijos saslyku prieskoniu sudeties, nes su jais lb skanus saslykai..Ei, mamyte! mesk lauk juos
manau tavo pacios ismone ir zolelemis, citrina, muskato riesutu ar dar kazkuo pagardinti saslykai bus zymiai skanesni
ir pas joki svecia niekad tokiu nesutiksi
p.s. kazkas klause kur panaudoti muskato riesuta.. As ji naudoju sonines saslykams.. Atrodo nesuderinama? zinokit, super! Nedidelis uztarkuotas kiekis kepimo pabaigoje suteikia toki kvapa ir skoni, kad galiu ji pavadinti vienu zodziu - dieviskas! O anyta pries pora savaiciu pasidare likeri su muskato riesutu