Įkraunama...
Įkraunama...

Prieskoniai 2

QUOTE(Renata123 @ 2011 12 11, 20:15)
Dziovintas, prieskonines zoles laikau medziaginiuose maisiukuose, pakabinus arba tiesiog sausoje spinteleje. Nzn kur tokiu galima nusipirkti, man sese prisiuvo is madziagos gabalu ir iverus sniuriukus.
Arba, manau galima susukti i koki kepimo popieriu ir sausai padeti.

Aciu Renata123 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaP2009 @ 2012 02 05, 12:24)
Sveiki, parduodu prieskoniu rinkinius su mediniais stovais. Uzsukit, gal kas patiks.
https://picasaweb.go...feat=directlink

Neatidaro jusu idetos nuorodos.
Atsakyti
gal kas yra uzmaciusi prieskoniu misinio Garam Masala? idealu butu jei pagaminta Indijoje. aciu, galima AZ
Atsakyti
Sveikos,
prisijungiu i temą, nes dievinu įvairius prieskonius, nuo džiovintų ar šaldytų sode augintų bazilikų, krapų, petražolių, salierų iki egzotiškų mišinių wub.gif
iš Egipto atsivežėm tokių gerų Abido firmos mišinių - paukštienos prieskoniai Tawouk, Mixed spices ir Shawarma spices, vien nuo kvapų alpstu blush2.gif
o kai vištytę pamarinuoju su Tawouk, tai komplimentai garantuoti rolleyes.gif
man maistas su druska ir pipirais neįsivaizduojamas.
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 02 12, 23:20)
gal kas yra uzmaciusi prieskoniu misinio Garam Masala? idealu butu jei pagaminta Indijoje. aciu, galima AZ

esu pirkus aroma rex vienuolio g. Šalia operos ir baleto teatro
Atsakyti
gal galit man pasakyti,kaip bus angliskai ciberzole,ar CURCUMA ar TURMERIC.Aciu.
Atsakyti
QUOTE(gytene @ 2012 03 17, 16:56)
gal galit man pasakyti,kaip bus angliskai ciberzole,ar CURCUMA ar TURMERIC.Aciu.

curucuma - ciberzole (lot)., turmeric - ilgoji ciberzole, kiek jos tarpusavyje skiriasi nezinau.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo_Mo @ 2012 03 17, 09:02)
curucuma - ciberzole (lot)., turmeric - ilgoji ciberzole, kiek jos tarpusavyje skiriasi nezinau....  g.gif

Aciu tau 4u.gif bet vistiek nelabai aisku blush2.gif
Atsakyti
tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
aš taip pat gaminu naminį prieskonių mišinį. Sudžiovinu visas daržoves, kurios neišsilaikytų per žiemą - tai mažos morkos, maži porai, svogūnai, petražolių šaknys ir lapai , salierų lapai, bazilikai. Daržoves susmulkinu plonais griežinėliais ir džiovinu su vaisių/daržovių džiovintuvu. Laikau popieriniuose maišeliuose spintelėje. Vienam kartui susmulkinu trintuvu pagal norimas proporcijas tik tiek kiek telpa į prieskonių indelį. Pigu, sveika ir skanu.
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

gal kurią sudomis iš Irano atvežtas šafranas(3g), šis prieskonis nepigus, bet parduočiau tikrai nebrangiai. Foto turiu, jei ką sudomis. Į a.ž.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hemmingen: 31 gegužės 2012 - 19:15
QUOTE(hemmingen @ 2012 05 31, 20:12)
sveikutės 4u.gif

gal kurią sudomis iš Irano atvežtas šafranas(3g), šis prieskonis nepigus, bet parduočiau tikrai nebrangiai. Foto turiu, jei ką sudomis. Į a.ž.

reklamos nereikia mes vezames, nes kiauliaujam kaip jus bet is geros LT dusios
bloka gausit

Papildyta:
pasikartosiu mmmm supykau ant pries tai rasiusios, bet mergikos gaminkinit is to ka auginat: bazilikas, kalendra, krapas, peletrunas, sibirzole, krienas, ugniazole, petrazole ir t.t. viskas gausis savo o ne pirkta ir chemijoj dziovinta smile.gif
Atsakyti