Baigtas paskutinis lašas atomaizeryje...
Turbūt tik man taip senka kveliukų atsargos...
Baigtas atomaizeris
Bręsta noras pirkti butelaitį...
Baigtas atomaizeris
Bręsta noras pirkti butelaitį...
Vakar pasitikau kalendorinį rudenį paskutiniais Rose Ikebana lašais...
Na, nieko sau: aš net mėginuko per pastaruosius kelerius metus nesu pabaigusi... (Tikra gailikė )
QUOTE(Minerva @ 2010 09 02, 23:57)
Na, nieko sau: aš net mėginuko per pastaruosius kelerius metus nesu pabaigusi... (Tikra gailikė )
Mane nuo vaikystės visi nuostoliu vadino
QUOTE(Laisvė @ 2010 09 03, 07:58)
Mane nuo vaikystės visi nuostoliu vadino
bet užtat tie nuostoliniai kiekiai kaip kvepėt turėtų!.....
pabaigiau Le Feu d'Issey Light buteliuką. Atrodo, kad pabaigiau. Mandras, gerai nežinosi, ar dar iškvėps jis ką nors....
Šią savaitę pabaigiau atomiką su Dior Dolce Vita, buvau kažkada užsidegus pirkti buteliuką, bet užteko atomaizerio .
Atomiką su Novaya Zarya Belle de Nuit, ta pati istorija, kaip su Dolce Vita.
Ir buteliuką savo mylimų Rochas Absolu. Ten liko kokie 5-10ml ant dugno, pažadėjau juos bendradarbei, iš kurios vienintelės susilaukdavau nuolatinių komplimentų Absolu ir ji nuolat prašydavo manęs bent lašelio Man atrodo, tai vieni iš labai nedaugelio kvepalų, kurie patiks man visada. Gerai, kad turiu atsargų
Atomiką su Novaya Zarya Belle de Nuit, ta pati istorija, kaip su Dolce Vita.
Ir buteliuką savo mylimų Rochas Absolu. Ten liko kokie 5-10ml ant dugno, pažadėjau juos bendradarbei, iš kurios vienintelės susilaukdavau nuolatinių komplimentų Absolu ir ji nuolat prašydavo manęs bent lašelio Man atrodo, tai vieni iš labai nedaugelio kvepalų, kurie patiks man visada. Gerai, kad turiu atsargų
Pabaigiau Miss Dior Cherie miniatiūrą.
QUOTE(katalike @ 2010 09 06, 18:43)
Pabaigiau Miss Dior Cherie miniatiūrą.
O kur yra pirkti šių kvepalų miniatiūrų?
QUOTE(salutvera @ 2010 09 06, 19:20)
O kur yra pirkti šių kvepalų miniatiūrų?
nežinau, ne parduotuvėj pirkau
noriu dar
Pabaigiau šiandien, bet kitą savaitę vėl turėsiu