Išpurškiau paskutinius lašus TM Angel EDP. Turiu Innocent, bet ne tas pats, todėl vėl mielai įsigyčiau ir būtinai klasikiniame žvaigždės formos buteliuke.
Vienam papurškimui dar liko, bet jau liūdžiu dėl ištuštėjusio Coco Mademoiselle EDP - 7-8 metus draugavo su manim nesurūgę)
Aš išpurškiau D&G Light Blue, bet turiu atsargų.
pabaigiau Evody cuir blanc 50 ml ir nusipirkau iš karto naują 100 ml
Pabaigiau Cacharel Amor Amor Tentation.
"Maroussia" Slava Zaitsev
Ieškosiu vėl - ta ambra man suteikia sparnus
Ieškosiu vėl - ta ambra man suteikia sparnus
Pabaigiau Estee Lauder Sensuous Nude 50ml.
Pas mane labai retai kada buteliukai pabaigti iki galo buna, dazniausiai likuciai galiukai iskeliauja i kitus namus, per 10 metu turbut tik kokie 4 buteliukai pasieke finisa, tai paskutiniai is ju per si menesi susmusti likuciai
Chanel coco mademoiselle edp, turbut daryčiau pertrauka bet sandeliuki turiu dar sito gerio 50ml
Ir Marc Jacobs daisy eau so fresh jau šiti taip sunkiai bet šiaip ne taip iveikiau, paskutiniu metu miksuodavau juos su MFK A la rose, visai neblogas rezultatas gaudavosi tai šiandien paskutiniai lašai ir susipurškė
Chanel coco mademoiselle edp, turbut daryčiau pertrauka bet sandeliuki turiu dar sito gerio 50ml
Ir Marc Jacobs daisy eau so fresh jau šiti taip sunkiai bet šiaip ne taip iveikiau, paskutiniu metu miksuodavau juos su MFK A la rose, visai neblogas rezultatas gaudavosi tai šiandien paskutiniai lašai ir susipurškė
Pabaigiau Estee Lauder Sensuous 50ml. Pirksiu 100ml nes jie iš tų ,kuriuos norisi kartot.
Vakar pabaigiau Dior Forever and ever Dior 100ml. Vienas geriausių vasaros kvapų. Atsargose turiu dar vieną butelaitį