Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien pabaigiau....

QUOTE(Silvy @ 2014 09 26, 10:55)
O aš pabaigiau  YSL "NU" 30-uką, bet pabaigiau tai siaubingai,vos porą papurškimų belikę buvo. Pirkau ir pasidėjau pilnutėlį, kai atkeliavo pirkinys purkštelėjau pasimėgaut ir padėjau giliai giliai. Šiandien praėjus beveik pusmečiui nusprendžiau pasikvėpint, o ten nieko beveik nebelikę. Tai taip išeina išgaravo blink.gif  verysad.gif


Gal senesnio leidimo edp buvo? Aš tokį buteliuką horizontaliai padėjusi laikiau, tai po kelių savaičių pamačiau, kad po purkštuku formuojasi klampi bala fear.gif

Nesandarūs buteliukai kiba? Kokia kitų patirtis? Benicio, kaip jūsų šaibikės?
Atsakyti
bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lullu: 11 spalio 2014 - 20:21
QUOTE(Ciooce @ 2014 10 11, 19:40)
Gal senesnio leidimo edp buvo? Aš tokį buteliuką horizontaliai padėjusi laikiau, tai po kelių savaičių pamačiau, kad po purkštuku formuojasi klampi bala  fear.gif

Nesandarūs buteliukai kiba? Kokia kitų patirtis? Benicio, kaip jūsų šaibikės?

Taip,senesnio. "Saugiai" spintukej gulejo, labai gi čedyjau. Nelandziojau as ten daznai, plius dar kvapnus maiseliai ten sudeti gretimoj lentynoj,tai gal anie kvapa maskavo.***** nieko as nesuuodziau, o šaiba tai lipni kaip velnias buvo,bet tuščia cool.gif .
Atsakyti
Nelabai moku aprašinėti kvapų, bet pabandysiu smile.gif Šis aromatas man patiko, nes jis toks saldžiai gaivus, ramus. Rinkausi vėsesnėms vasaros dienoms ir vakarams, pabaigiau rudenio pirmąjį mėnesį, kai jau saulė taip nebekepina ir norisi jaukaus, ramaus ir šilto kvapo.
Pabaigiau tik mėginėlį, kurį radau pridėtą prie kažkurio iš lietuviškų moterims skirtų žurnalų.
user posted image
foto iš interneto
Atsakyti
Pabaigts Shakiros Elixir mėginukas, rastas žurnale. Niekuo neįpatingas kvapas
user posted image
Atsakyti
Pabaigtas siandien salvador dali sea & sun in cadaques edt atomikas, jau antras mano bandomas Dali kvapas, bet abu tokie neispudingi g.gif
user posted image
Foto is interneto
Atsakyti
Kenzo Flower by Kenzo EDP pabaigiau 10 ml atomaizerį. Jie man patinka tuo, kad kvapas išsilaiko labai gerai. Jis toks subtilus, moteriškas, švelnus ir šiltas. Mano naudojami tiek dienai, tiek vakarui. Renkuosi dažniausiai šaltesniu metų laikotarpiu.
Atsakyti
Pabaigiau Nina Rici Nina 50ml buteliuką. Nors ir patinka man jie, bet pakartojimo artimiausiu metu nebus, nes čia buvo jau antras buteliukas. Be to, turiu Nina L'Elixir flankerį.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 11 23, 17:06)
Pabaigiau Nina Rici Nina 50ml buteliuką. Nors ir patinka man jie, bet pakartojimo artimiausiu metu nebus, nes čia buvo jau antras buteliukas. Be to, turiu Nina L'Elixir flankerį.


o be to, atsiranda lentynoj vietos naujiems atradimams bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 11 23, 16:08)
o be to, atsiranda lentynoj vietos naujiems atradimams bigsmile.gif

Vietos lentynoj jau seniai nėra doh.gif lotuliukas.gif Jau kai kuriems tenka ant komodos viršaus stovėt. Tai gal reiktų sakyt, sumažėja rizika, kad sulūš stalčius hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciooce @ 2014 10 11, 20:40)
Kokia kitų patirtis? Benicio, kaip jūsų šaibikės?

Pardon, retai akis Parfum temoje besilanko, tik dabar klaustuką užmačiau. Vien žodž, seniai, seniai siunčiausi iš Amerikės nepamenu kelis trisdešimtukus. Kurie, tarpinėje stotelėje iki manęs, nūtupė giminaičio spintelėje. Pastarasis skypina ir skundžiasi, kad spintelė į tartinai skaniai kvepėti pradėjo. Pamenu, kad keli iš trisdešimtukų mane pasiekė tušti. Dar vienas pradėjo tuštėti, bėgti mano rankose. Labai susinervinau ir išardžiau iki paskutinės tarpinės trisdešimties buteliuką. Pasirodo, kad purkštukas patupdytas ne ant tarpinės, bet klijais pritvirtintas. Laikui bėgant klijai praranda savo savybes ir pradeda leisti kvepalus. Šimtukai, penkesdešimtukai padaryti rimčiau. Tarp purkštuko yra tarpinė. Ardžiau ir šimtuką ir penkiasdešimtuką iki paskutinio šriūbelio. Dabar turiu tik pastaruosius. Dar laiko. Karts nuo karto pasveriu. Aišku, jie tuštėje, bet labai nežymiai. Čia jau nieko nepadarysi, su Laiku nepakovosi.


Papildyta:
QUOTE(Silvy @ 2014 10 12, 21:37)
... o šaiba tai lipni kaip velnias buvo,bet tuščia cool.gif .

Jo, ir maniškiai tokie lipni buvo. Aš dar iš to skūpumo išardytas šaibas tarp rūbų įkišau, kad kvapas veltui negaruotų biggrin.gif . Baltą palaidinę su NU PARFUMU (lipne mase) sugadinau nepataisomai. Lipnios masės dėmės neišsiskalbe. Ir perspėsiu, gal kas dar nesusidūrė, NU EDP šaibos skystis palieka rudas dėmes, neišsiskalbe. Būkit budrios, žiūrėkit kur purškiat.

Ciooce, jei gerai pamenu iš tamstos pirkau Opium PP senolį, iš 15ml likutį - prieš kelias dienas išlaižiau paskutinius lašus. Gardus velnias buvo smile.gif . Turiu nekuklias atsargas, bet vistiek širdis susopo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benicio: 23 lapkričio 2014 - 19:35
Pabaigiau DKNY Be Delicious 50ml.
Atsakyti