QUOTE(Ciooce @ 2014 10 11, 20:40)
Kokia kitų patirtis? Benicio, kaip jūsų šaibikės?
Pardon, retai akis Parfum temoje besilanko, tik dabar klaustuką užmačiau. Vien žodž, seniai, seniai siunčiausi iš Amerikės nepamenu kelis trisdešimtukus. Kurie, tarpinėje stotelėje iki manęs, nūtupė giminaičio spintelėje. Pastarasis
skypina ir skundžiasi, kad spintelė į tartinai skaniai kvepėti pradėjo. Pamenu, kad keli iš trisdešimtukų mane pasiekė tušti. Dar vienas pradėjo tuštėti, bėgti mano rankose. Labai susinervinau ir išardžiau iki paskutinės tarpinės trisdešimties buteliuką. Pasirodo, kad purkštukas patupdytas ne ant tarpinės, bet klijais pritvirtintas. Laikui bėgant klijai praranda savo savybes ir pradeda leisti kvepalus. Šimtukai, penkesdešimtukai padaryti rimčiau. Tarp purkštuko yra tarpinė. Ardžiau ir šimtuką ir penkiasdešimtuką iki paskutinio šriūbelio. Dabar turiu tik pastaruosius. Dar laiko. Karts nuo karto pasveriu. Aišku, jie tuštėje, bet labai nežymiai. Čia jau nieko nepadarysi, su Laiku nepakovosi.
Papildyta:QUOTE(Silvy @ 2014 10 12, 21:37)
... o šaiba tai lipni kaip velnias buvo,bet tuščia
.
Jo, ir maniškiai tokie lipni buvo. Aš dar iš to skūpumo išardytas šaibas tarp rūbų įkišau, kad kvapas veltui negaruotų
. Baltą palaidinę su NU PARFUMU (lipne mase) sugadinau nepataisomai. Lipnios masės dėmės neišsiskalbe. Ir perspėsiu, gal kas dar nesusidūrė, NU EDP šaibos skystis palieka rudas dėmes, neišsiskalbe. Būkit budrios, žiūrėkit kur purškiat.
Ciooce, jei gerai pamenu iš tamstos pirkau Opium PP senolį, iš 15ml likutį - prieš kelias dienas išlaižiau paskutinius lašus. Gardus velnias buvo
. Turiu nekuklias atsargas, bet vistiek širdis susopo.