Ojei, pabaigiau Angel Taste of Frangrance mėginuką, didelis žygdarbis
Be jokių pastangų - nesilaiko man tie Angelai, jokie, nors būtų ir visai nieko
TM Angel Innocent - is kur dabar gaut kitus 75 ml uz padoria kaina
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 30, 02:29)
TM Angel Innocent - is kur dabar gaut kitus 75 ml uz padoria kaina
Tik neseniai dar mačiau lietuviškose internetinėse nebrangiai - tai jau niekur nebėra? Neberandu
QUOTE(eglegle @ 2014 01 30, 01:44)
Tik neseniai dar mačiau lietuviškose internetinėse nebrangiai - tai jau niekur nebėra? Neberandu
As ir vargiai berandu, netgi toj pacioj UK. Tik aerouoste Duty Free, is kurio niekad neskrendu
Pabaigiau Escada Escada (2005) 50ml buteliuką. Buvo dar visai nemažai likę, bet užsispyriau išpurkšt - reikia laisvint vietą naujiems kvepalams. Patiko, bet juos turėjau jau 7 metus, gal dėl to ir nebuvo gaila, nors skaičiau, kad jie jau discontinued.
Pabaigiau Maxmara Silk touch atomaizerį, kvapas labai patiko ir nemažai pagyrų sulaukė
Išpurškiau paskutinį lašą Lolita Lempicka L EDP atomiko. Prieš paskutinius kelis mililitrus išgėrė draugų pusantrų metų dukrelė suradus rankinėj atomiką ir jį atsukus Visgi kvapo neprisijaukinau, kažkoks svetimas man jis atrodė
QUOTE(tikpasilik @ 2014 05 06, 15:16)
Išpurškiau paskutinį lašą Lolita Lempicka L EDP atomiko. Prieš paskutinius kelis mililitrus išgėrė draugų pusantrų metų dukrelė suradus rankinėj atomiką ir jį atsukus Visgi kvapo neprisijaukinau, kažkoks svetimas man jis atrodė
Isgere? Pilnaja ta zodzio prasme?
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 05 06, 15:38)
Isgere? Pilnaja ta zodzio prasme?
taip įtariam, nes iš burnos kvepėjo. O gal ir išpylė kažkiek. Tik likutis tikrai nedidelis buvo, gal 1-2 ml
QUOTE(tikpasilik @ 2014 02 25, 12:43)
Pabaigiau Maxmara Silk touch atomaizerį, kvapas labai patiko ir nemažai pagyrų sulaukė
Turejau ir as Maxmara - Silk touch ir Gold touch. Abeji patiko, anadien ieskojau nusipikrti, bet neradau....
Jau baigineju Joop " Le Bain" , tai kad nebutu strioko siandiena uzsisakiau nauja buteliuka