Nieko ypatingo. Neįspūdingas citrusas su vos jaučiama "Organzos" klampumo užuomina.
Šiandien pabaigiau Guerlain Salimar atomika, labai patiko kvapas
Pabaigtas 50 ml buteliukas Tom Ford Violet Blonde EDP. Bus kartojamas.
Pabaigiau atomiką Pepper Jasmine Gaiac Wood Passion Fruit Korres for women and men
Noriu buteliuko
Gal kas planuoja daryti užsakymą iš ausliebezumduft, prisijungčiau.
Noriu buteliuko
Gal kas planuoja daryti užsakymą iš ausliebezumduft, prisijungčiau.
siandien vyras pabaige butent toki buteliuka
Gaila neapsakomai. Tai buvo vienas is mylimiausiu kvapu (ir nuo jo, ir nuo manes tap pat...)
Svarus, skaidrus, skambus, siltas, kaip Majorkos oras. Aisku -medinis, bet mano nosiai daug turtingesnis, nei tik sandalinis. Tikrai su pipiriukais- roziniais ir baltais, su suriu juros vandeniu, su vos jauciama uzuomena apie saldzios ensaimadines teslos saldumu ir apie greifruta turinti lengva kokteili. Ir dar jame daug saules.
Labai ju pasiilgsiu...
Baigiau baigiau ir pagaliau pabaigiau as juos
Šiandien pabaigiau atomiką . Noriu daaaaaar
Siandien pabaigiau atomika Bvlgari Jasmin Noir, is pradziu nelabai kabino, bet kol pabaigiau, isimylejau si kvapa
Iki paskutinio laselio isbaigiau 50ml buteliuka
Jau turiu naujus i vieta, patiko
Jau turiu naujus i vieta, patiko
Šiandien...................
sudaužiau
To dar nėra buvę. Ir mistiškai taip, lyg nuo likimo Ėjau savo kvepalų, kurie yra vienu spintutės aukštu aukščiau už MB. Ėmiau lyg ir savo, lyg ir nuo aukščiau, o kažkaip nebūtai, neregėtai užkabinau MB Kenziukus, esančius žemiau. Siaube, padaryk tu man tokius dūžtamus Iš taip neaukštai krito. Net keista Gerai, kad bent šiek tiek išsigelbėjo dar Skanūs gi nu...
sudaužiau
To dar nėra buvę. Ir mistiškai taip, lyg nuo likimo Ėjau savo kvepalų, kurie yra vienu spintutės aukštu aukščiau už MB. Ėmiau lyg ir savo, lyg ir nuo aukščiau, o kažkaip nebūtai, neregėtai užkabinau MB Kenziukus, esančius žemiau. Siaube, padaryk tu man tokius dūžtamus Iš taip neaukštai krito. Net keista Gerai, kad bent šiek tiek išsigelbėjo dar Skanūs gi nu...
Išpurškiau, išlašinau Serge Lutens - Santal Majuscule Viso buteliuko nenorėčiau, bet kokių 4-5 ml dar pakartojimui labai norėčiau