Paskutini lasa atomike L'Instant de Guerlain edp,erzinantis,dusinantis kvapas,nors ir nera intensyvus,visiskai kitaip negu mano mylimi L'Instant Magique.
As ziauriai nelaiminga... tik ka pastebeju kad man nugaravo 10 ml. Chanel 28 La Pausa is atomiko... Bliamba, pati kalta, zinojau kad tas durnas atomikas praliaidzia , bet varna vis neprisiruosdavau perpilti. O galu gale pamirsau. Dabar issitraukiau kad pasikvepinti o ten "0". Einu prisigersiu ir nelaimes....
O velnias,kaip gaila.Neliūdėk
QUOTE(Olliukas @ 2012 02 09, 22:41)
Paskutini lasa atomike L'Instant de Guerlain edp,erzinantis,dusinantis kvapas,nors ir nera intensyvus,visiskai kitaip negu mano mylimi L'Instant Magique.
man atvirkščiai, L'Instant dievinu, o L'Instant Magique - nieko ypatingo.
Vat nemegstu as sitos temos... nes kai mylimi kvepalai pasibaigia... na nzn, sunku apie tai rasyti
kaip apie laidotuves...
kaip apie laidotuves...
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 02 14, 21:03)
As ziauriai nelaiminga... tik ka pastebeju kad man nugaravo 10 ml. Chanel 28 La Pausa is atomiko... Bliamba, pati kalta, zinojau kad tas durnas atomikas praliaidzia , bet varna vis neprisiruosdavau perpilti. O galu gale pamirsau. Dabar issitraukiau kad pasikvepinti o ten "0". Einu prisigersiu ir nelaimes....
O, šūds
Užuojauta. Man šitaip išgaravo visas Alchimie likutis
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 02 15, 15:56)
Ir nesakik.. obidno kad pati kalta.
velniava... ej,o gal pasitaikys kur ilgai netrukus atstatyt tą kiekį, labai linkiu...
pabaigiau Dior Pure Poison 50ml buteliuką. aišku, turiu atsargos
Niekada nepabaigiu mylimu kvepalu, jei neturiu eilej laukiancio buteliuko. Paskutinius lasus taupau, rauginu, bet nesipurskiu Cristobal Balenciaga taip berods du metus laikiau. Pagaliau nusipirkau kibiriuka, tai dabar galiu likuti ramia sazine damust.
Ar as cia viena tokia nenormali?
Ar as cia viena tokia nenormali?