QUOTE(rusma @ 2010 04 08, 08:55)
Gal ne itin į temą, bet labai man įdomūs variantai "parūgo", "sugedo", "kvapas skyrėsi".
Amžina teorinė diskusija genda kvepalai ar negenda, bet man praktika čia labiau įdomi
. Kadangi mano pačio seniausio kvepalų buteliuko amžius tėra 2006 metų atidarymo (visada sugebėdavau išnaudoti greitai, o dabar per pora metelių gerokai pakaupiau "atsargų"), vis suku galvą, kada gi prasidės "rūgimas".
Tai labai įdomu būtų žinoti ar tikrai tai buvo originalas (jeigu kvapas nuo originalių skyrėsi) ir kur juos laikėte? Spalva pakito? Nuosėdų buvo?
Aišku ir kitų patirtį labai įdomu būtų sužinoti - ar yra buvę, kad jūsų kvepalų "pabaiga" buvo šiukšliadėžėje, dėl to, kad sugedo...
maniskiame nuosedu nebuvo. gal spalva kiek tamsesne
pirmakart man taip
berods man juos vyras parveze is kazkurio oro uosto pries kokius 7 metus
nu kad nepamenu... krausciau troba - visus pakampius perejau, tai radau senos kelionines tases kisenelej.
esu maciusi parugusius incanto shine sarmoj - niekuo nesiskyre isvaizda, tik pardaveja pasake, kad paruge, mat juos uosciau pirmakart, tai nezinojau kokie ir turi but. kvapas buvo blyskus, ant popierelio beveik nesijaute...
tiesa, dar anytos sonia rykiel rose per pora metu sugedo - igavo rysku spirito kvapa
buvo pirkti sarmoj