Pabaigiau Baltojo paciulio atomika.. Ilgai jis pas mane metesi, ir tik vaikui pasitepliojus bei nesupratus, kuo cia taip nebloga sese kvepia, po beveik 2 metu ir as juos atradau O buvusi simpatija Juodajai orchidejai - isnyko kaip dumas
snd isburskiau paskutinius lasus siu kvepaliuku ,patiko po kurio laiko turbut vel pirksiu
Kaip ir išmečiau....Nesupratau kas su jais pasidarė... Toks jausmas,kad Sarmoje nusipirkau padėlkę....
Nusipirkus viskas buvo gerai su kvapu...kiek laiko nesikvėpinau, nes sėdžiu namie su vaiku....ir tikrai kiek laiko praėjus-tarsi kvapo nebėra.... Toks jausmas, kad išgaravo.... Gal buteliukas nesandarus...
QUOTE(jurakkk @ 2011 02 24, 13:25)
tegu vyrai jais kvėpinasi
Man bėda su fantazija - neįsivaizduoju vyro, jais kvepiančio... Man jie toookie moteriški
QUOTE(Laisvė @ 2011 02 24, 14:24)
Man bėda su fantazija - neįsivaizduoju vyro, jais kvepiančio... Man jie toookie moteriški
ant manęs jie labai netgi vyriški, kai lieka tik bazė gal todėl taip greit pabodo
vyras manau skaniai kvepėtu
QUOTE(jurakkk @ 2011 02 24, 16:32)
vyras manau skaniai kvepėtu
Jooo, eičiau ratais apie tokį ir vis uostyčiau
Laura Biagotti Sotto Voce
Siandien pabaigiau atomika sio gerio... Turiu dar viena mazyti ju atomika, tai jau taupysiu ipatingom progom.
QUOTE(Krisanta @ 2011 02 24, 14:02)
]
Kaip ir išmečiau....Nesupratau kas su jais pasidarė... Toks jausmas,kad Sarmoje nusipirkau padėlkę....
Nusipirkus viskas buvo gerai su kvapu...kiek laiko nesikvėpinau, nes sėdžiu namie su vaiku....ir tikrai kiek laiko praėjus-tarsi kvapo nebėra.... Toks jausmas, kad išgaravo.... Gal buteliukas nesandarus...
niu kokia padielkė tokioj parduotuvėj?
apie nesandarius jau ne kartą rašyta... pati taip Cartiero vieną buteliuką nenaudodama "subaigiau"
Pabaigiau Lancome Sikkim 15 ml buteliuko likutį. Patiko, labai moteriški senąja gerąja prasme (pudriškumas, gėlytės)