pabaigiau Prada Infusion de Fleur d'Oranger atomaizerį.
Pabaigiau Dior Hypnotic poison atomaizerį matyt mane užhipnotizavo, nes nooooooooooooooooriu jų didelio kiekio dabar
Pabaigiau atomaizerį su Dior Midnight Poison. Kol kas nenusprendžiau ar noriu daugiau... bet ne dėl pačių kvepalų (man jie patinka ir mielai kvepėčiau), o dėl turimo milžiniško kiekio kitų
Baigiau atomaizerį su Tom Ford Black Orchid EDP. Ir dėl to liūdna... Mielai pirkčiau visą butelaitį, jei tik žinočiau, kur anie surikiuoti lentynoj manęs laukia.
QUOTE(Laisvė @ 2011 01 06, 14:46)
Baigiau atomaizerį su Tom Ford Black Orchid EDP. Ir dėl to liūdna... Mielai pirkčiau visą butelaitį, jei tik žinočiau, kur anie surikiuoti lentynoj manęs laukia.
Belskite Alioshka'i į až
Ačiū Einu baladotis
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 01 06, 16:38)
Kad Alioshka berods tik EDT turi
QUOTE(London @ 2011 01 06, 17:31)
Pasibels, matys kaip ten yra Kadangi sąraše yra Black Orchid ir Black Orchid Voile de Fleur. Black Orchid būna gi tik EDP, nors sąraše EDT užvardinta, o tas Voile de Fleur EDT. Gal apsirikimas kažkoks
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 01 06, 18:59)
Pasibels, matys kaip ten yra Kadangi sąraše yra Black Orchid ir Black Orchid Voile de Fleur. Black Orchid būna gi tik EDP, nors sąraše EDT užvardinta, o tas Voile de Fleur EDT. Gal apsirikimas kažkoks
Negali žinoti
Ant mano EdT buteliuko nėra, pvz., užrašo Voile de Fleur, tik EDT.
QUOTE(London @ 2011 01 06, 17:31)
Taip, tik EDT ji turi...
QUOTE(London @ 2011 01 06, 18:32)
QUOTE(Laisvė @ 2011 01 06, 18:48)
Taip, tik EDT ji turi...
Palaukit, tai kaip čia išeina...Black Orchid yra ir EdT versija? Visada galvojau, kad Black Orchid yra tik EdP, o Voile de Fleur būtent Edt variantas