cavalli, čia ne tie, kuriuos turiu aš. Va, čia šitie "vasariniai", kur skaidriame buteliuke, o pas mane matinis. Jie labai gaivūs, tokie grynai grynai vasariniai, mergaitiški ir man pasirodė "papiginiai". Teko juos uostyti DRUNI Ispanijoje, jie man nepasirodė artimi . Jei Tu nenori itin lengvų, tai šie klasikinių CERRUTI 1881, pavadinčiau, trigubai praskiesta versija.
Tadu nenoriu Geriau tada dar viena 1881 isigysiu, nes sie man laaabai
Užkrėtėt čia mane abi, dabar jau ir aš jų vėl noriu Liko mažiukas lašelytis, tai vis pataupau
QUOTE(HappyAngel @ 2010 10 27, 21:14)
Užkrėtėt čia mane abi, dabar jau ir aš jų vėl noriu Liko mažiukas lašelytis, tai vis pataupau
Aš ir gi pradėjau nuo klasikos, t.y. CERRUTI 1881, o paskui savaime taip gavosi, kad išbandžiau ir limituoto leidimo jo versijas. Porą turiu ir esu patenkinta, kitas teko tik uostyti ir to užteko .
Tas BLANC man visai toks interesnas pasirodė , bet neskubu pirkti, kol neišbaigiau savo eau d'ėtė ir en fleurs .
jau visai lašelis liko
damušiau Nina Ricci Nina 50ml buteliuką, kurį pirkau prieš 3 metus... buvo malonu, bet daugiau - ačiū, ne
Pagaliau ištuštinau 5 ml atomaizerį kažko Pirktas tas kažkas SM prieš metus. Tuomet pavadinimą žinojau. Bet paskutinius porą mėnesių pavadinimas užkrito. Kvapas patiko
Atomika armani code
pribaigiau CHRISTINA AGUILERA (su juodu kaspineliu) po kiek laiko turbut pirksiu vel
Baigiau antrą atomaizerį
Bręsta noras turėti didesnį kiekį
Bręsta noras turėti didesnį kiekį
Prisiverčiau vakariniam kvėpinimuisi pribaigti atomike užsilikusius Gucci Envy - tie keli lašiukai pragulėjo turbūt pusmetį. Daugiau nenoriu