Siandien pabaigiau savo megstamus kvepaliukus, man jie rudeni lb patinka
QUOTE(cavalli @ 2010 10 27, 19:19)
O aš dar turiu lašiuką , nors be šių turiu dar porą 1881 versijų, tai: CERUTTI 1881 eu d'ėtė ir CERUTTI 1881 en fleurs .
QUOTE(Afigena @ 2010 10 27, 19:32)
O aš dar turiu lašiuką , nors be šių turiu dar porą 1881 versijų, tai: CERUTTI 1881 eu d'ėtė ir CERUTTI 1881 en fleurs .
As irgi turiu dar biski kitam buteliuke, kazkada pasitaike pigus likutis SM
O situos gal zinot, ar cia ir yra kazkurie is jusu isvardintu - 1881Fraicher D'Ete Summer EDT?
Vat, nžn ... Sunku pasakyt iš tokios foto. Pas mane rašo tiesiog CERRUTI 1881 eau d'ėtė ir viskas. Jokio summer ar fraiche užrašo nėr ... O šiaip kvepalai tokie lyg ir žalsvi, panašiai kaip foto.
Tokie pas mane:
Tokie pas mane:
QUOTE(Afigena @ 2010 10 27, 19:43)
Vat, nžn ... Sunku pasakyt iš tokios foto. Pas mane rašo tiesiog CERRUTI 1881 eau d'ėtė ir viskas. Jokio summer ar fraiche užrašo nėr ... O šiaip kvepalai tokie lyg ir žalsvi, panašiai kaip foto.
O kaip kvapas ju, panasus i paprastus 1881 ar ne?
QUOTE(cavalli @ 2010 10 27, 19:44)
O kaip kvapas ju, panasus i paprastus 1881 ar ne?
Panašus, bet tuo pačiu ir kitoks. Pastarieji lengvesni, gaivesni, daugiau citrusiniai, bet prasivėdėjus aš vis tiek užuodžiu klasikinius 1881 . Man šitie gal net labiau patinka, nes yra subtilesni, įmantresni .
O en fleurs tai tokie:
QUOTE(Afigena @ 2010 10 27, 19:48)
Panašus, bet tuo pačiu ir kitoks. Pastarieji lengvesni, gaivesni, daugiau citrusiniai, bet prasivėdėjus aš vis tiek užuodžiu klasikinius 1881 . Man šitie gal net labiau patinka, nes yra subtilesni, įmantresni .
Labai gundaus siais, tik bijau, kad nebutu labai lengvas kvapas
O tie kiti man atrodo tokie geliniai, ar ne?
Lengvas kvapas tikrai nea . Apskritai net nepasakyčiau, kad jie lengvi. Vat dabar kaip tik tyrinėju , tai pirmiausia, ką užuodžiu iš kamštelio - vos lengvesnė klasikinių 1881 versija, bet, kai papurškiu, pirmiausia padvelkia citrusais, po kiek laiko kvapas tampa labai artimas CERRUTI 1881.
EN FLEURS - dovana nuo vyro. Na, jis tiesiog žinojo, kad man patinka CERRUTI 1881, bet susimaišė ir nupirko ne tą versiją, nes jam tai šimtas šviesmečių iki supratimo, kas ir kaip, svarbu, buteliukas ir užrašas toks pats , o ar ten limituoto leidimo, ar fraiche ar dar kažkas - mažiausiai rūpi . Nu, jo, pastarieji daugiau gėliniai, bet kvpas žiauriai įdomus ir išskirtinis. Kažkuo, savaime suprantama, primena klasikinius 1881, bet tai - tik tolimos užuominos... Nieko panašaus į en fleurs neteko uostyti, neįprastai individualus, savotiškas ir originalus kvapas.
EN FLEURS - dovana nuo vyro. Na, jis tiesiog žinojo, kad man patinka CERRUTI 1881, bet susimaišė ir nupirko ne tą versiją, nes jam tai šimtas šviesmečių iki supratimo, kas ir kaip, svarbu, buteliukas ir užrašas toks pats , o ar ten limituoto leidimo, ar fraiche ar dar kažkas - mažiausiai rūpi . Nu, jo, pastarieji daugiau gėliniai, bet kvpas žiauriai įdomus ir išskirtinis. Kažkuo, savaime suprantama, primena klasikinius 1881, bet tai - tik tolimos užuominos... Nieko panašaus į en fleurs neteko uostyti, neįprastai individualus, savotiškas ir originalus kvapas.
QUOTE(Afigena @ 2010 10 27, 20:16)
Niu susigundziau dar labiau, tik nesuprantu ar cia tas pats bus ar ne, kaip jusiskis
Vienoj pard yra uz gera kaina, tai ir gundaus vis, tik bijau prasaut su kvapu
cavalli, kokioj pardėj radot?
Dėžutę ir labai atidžiai pavadinimą turi žiūrėt. Yra dar Cerruti 1881 Lumieres D'ete; Cerruti 1881 Blanc; Cerruti 1881 Fraicheur d'ete; Cerruti 1881 Summer. Lengva susipainioti, nes buteliukai labai panašus .
Neteko uostyti šių:
Gal kuri sutiktų pasidalinti patirtimi ?
Neteko uostyti šių:
Gal kuri sutiktų pasidalinti patirtimi ?
QUOTE(HappyAngel @ 2010 10 27, 20:37)
cavalli, kokioj pardėj radot?
http://www.fragrance...l/invt/0007535/