Ne automobilis tas Ka, ir taskas. Birbia, nuo tasko A i B galima nukakti, tiesa. Taip pat galima nukakti su golfo lauku masiniuku ar vaikiskomis akumuliatorinemis masinytesmis (kur Ermitaze po 200 litu). Na ir ka?
O tu varge, ko aš čia prisiskaičiau
Tokie vat man skirtumai tarp mažų ir didelių.
beje, jei mažos, tai mano siūlymas būtų Peugeote 206, Citroen C3, Nissan Micra, Audi A2
Dekui milabra.
Sąrašas neblogas...tik i mano planuojamą sakykim 10 tūks.niekaip neįsipaišo.
Iš šių tai man labjausiai patinka Peugeote 206, taigi jeigu leistų galimybės rinkčiausi šią.
Tik ką eidama gatve, pamačiau aikštelėje Ford KA !!!, nai tai net apėjau aplinkui...Na nekaip ko gero iš šalies atrodžiau Ir nebežinau...tikrai nebežinau.... Kažkaip keistai gal ji atrodo, na ir viduj labai gal keistai atrodo ir mažai vietos..Na labai norėčiau įlipt į jos vidų ir pabandyt važiuot.Na negi prašysi svetimo žmogaus leist pasivažinėt .. Taigi dar labai ir labai mąstau...
Tik ką eidama gatve, pamačiau aikštelėje Ford KA !!!, nai tai net apėjau aplinkui...Na nekaip ko gero iš šalies atrodžiau
Ir nebežinau...tikrai nebežinau....
Kažkaip keistai gal ji atrodo, na ir viduj labai gal keistai atrodo ir mažai vietos..Na labai norėčiau įlipt į jos vidų ir pabandyt važiuot.Na negi prašysi svetimo žmogaus leist pasivažinėt ..
Taigi dar labai ir labai mąstau...
Tik ką eidama gatve, pamačiau aikštelėje Ford KA !!!, nai tai net apėjau aplinkui...Na nekaip ko gero iš šalies atrodžiau
Ir nebežinau...tikrai nebežinau....
Kažkaip keistai gal ji atrodo, na ir viduj labai gal keistai atrodo ir mažai vietos..Na labai norėčiau įlipt į jos vidų ir pabandyt važiuot.Na negi prašysi svetimo žmogaus leist pasivažinėt ..
Taigi dar labai ir labai mąstau...
na as pries metus laiko vairavau toky aparaciuka ka as galiu pasakyti kad skarbonke tai skarbonke bet po miesta labai jau ekonomiska . bet istisai kas nors barska ten pas ja nelabai as ten nusimanau bet vietos tai tikrai pakanka as ir gala visa prisisodindavau xebros ir pirkiniu is maximos.... del vietos tai tikrai ne per maza ir del patvarumo kelyje nieko negaliu pasakyti
Gal kuri nesenai įsigijote šį automobiliuką. Ar naujų nuotykių, įspūdžių ar pastebėjimų apie šį automobilį turite. Niekas neuždarinėja šios temos, tai ką gi , kalbamės toliau