Įkraunama...
Įkraunama...

Ford Ka

QUOTE(krynka @ 2008 08 29, 18:05)
Norėjau paklaust kiek ima jūsų kakučiai?

lotuliukas.gif va cia tai geras
Atsakyti
QUOTE(krynka @ 2008 08 29, 17:05)
Norėjau paklaust kiek ima jūsų kakučiai? Nes sakau gal pas mane ten kas nors nesureguliuota, bo mieste 7ltr ima, tokia mažytė ale pavalgo  biggrin.gif
Ir dar - kur perkat detales jei ko prireikia? Va niekur stabdžių šlangučių nerandam, nebent užsakyt galima, o laukt reiktų ilgokai.  ax.gif

Mano zinok irgi panasiai mieste - 6-7, matyt tas priklauso ir nuo pacio vaziavimo. O del detaliu tai tfiu tfiu tfiu dar neprireike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2008 01 27, 20:51)
Sveikos. Kadangi gyvenu dabar ne vln, tai kiekvieną rytą važiuoju po 50 km į darbą su savo bumbulu ir viskas normaliai smile.gif . Nepasakyčiau kad jis toks jau nestabilus, na aišku gal stiprūs vėjo gūsiai jaučiasi labiau, nei didelei mašinoj, bet netragiškai..tornadu pas mus nėra smile.gif . O dėl žiemos, tai su  MB BMV tikrai žiemą baisiau važiuoti, nes galiniai varomieji, tai tik truputi daugiau duodi gazo ir mašina pradeda slidinėti į visas puses, nors ir padangos tikrai geros. Sutinku kad važiuoti į užmiesti geriau su didesne mašina, nes saugiau jautiesi kai iš paskos kokia fura važiuoja, bet po miestą važinėti tai tikrai SUPER mašinytė

nu zinok kaip tik super uzmiesti, pvz greitkeli varai, lenki furas, ir no problem ilyst tarp dvieju furu jei jau skubiai is priekio atvaziuoja kita masiniuke, thumbup.gif

QUOTE(Turbo_duracka @ 2008 05 26, 19:16)
Ir spėju, kad is Vokietijos?  bigsmile.gif
Kiek girdėjau tai iš ten ir parvaro uždrožtas neblogai...Kai perki iš žmonių, tai nors ką gauni, o čia jokio priedo  biggrin.gif  viską pasikeist turi ir dar neaišku kiek laikys.., nes dažnas variantas, kad jau po mėnesio stovi servise..

maniske tai is Italijos, viena savininke, tai dziaugiuosi kad nesudrozta masiniuke thumbup.gif

QUOTE(Lillly @ 2008 07 28, 09:44)
Teisingai, neturiu. Jei tureciau 3 vaikus, rasyciau i tema apie griozdiskas masinas, ne maziukes  mirksiukas.gif

o as turiu 2 ir super, net vezimukas i bagazine man telpa thumbup.gif biggrin.gif

Norėjau paklaust kiek ima jūsų kakučiai? Nes sakau gal pas mane ten kas nors nesureguliuota, bo mieste 7ltr ima, tokia mažytė ale pavalgo  biggrin.gif
Ir dar - kur perkat detales jei ko prireikia? Va niekur stabdžių šlangučių nerandam, nebent užsakyt galima, o laukt reiktų ilgokai.  ax.gif

maniske tai 5-6 l
Atsakyti
Sveikutės.
Norėjau paklausti, ar esate kuri keitusi SAILENBLOKUS (berods, taip vadinasi ši detalė)... blink.gif Kiek kainavo, pirkot ar teko užsakinėti (ir kur), kiek darbas kainavo.
Ačiū už atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
Va tokios detalės tai net nepažįstu lotuliukas.gif ką ji daro?
Na man reikėjo tik stabdžių šlangučių tai Žėruty (Kaunas) užsakinėjom, ir kitą dieną jau turėjo thumbup.gif
(aišku čia rašau vos ne po mėnesio, bet gal kam kitam prireiks)
Ai gal reik kam pagrindinio stabdžių cilindro? Ba man bereikalo pakeitė, nes manė, kad jame problema doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Lillly,2008 08 07, 09:24]
[quote=Braškutė,2008 08 01, 01:27]
taip ir pagalvojau biggrin.gif

Braškute, manau tau vistiek patinka šita mašinytė, kad vis apie ja rašai mirksiukas.gif
Matyt jei išleistų lygiai tokią tik didelę tai jau čiuptum bigsmile.gif
[/quote]

as keiciau smile.gif nuvaiavau i ford cetra, nusipirkau panele magnetolai.. pirkau pilka tai sumokejau ~50lt.. jei buciau pirkus identiskai salono melynos spalvos kainuotu ~100lt.. nu ir ten jau lengvai isideda.. pagrinde tik tos paneles tereikia smile.gif
Papildyta:

stabdziu slangeles esu pirkus klp prie regitros tokia parduotuve auto dliu antram aukste smile.gif
Atsakyti
prmadieni su sia masina patekau i avarija.. susiduriau su fura. maniau kad is mano forduko nieko neliks, juk skarda gan plona.. o atsilaike gan gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2008 10 10, 20:47)
prmadieni su sia masina patekau i avarija.. susiduriau su fura. maniau kad is mano forduko nieko neliks, juk skarda gan plona.. o atsilaike gan gerai biggrin.gif

O dievulyčiau unsure.gif kaip čia taip nutiko? blink.gif ar pati sveika likai?
Atsakyti
QUOTE(krynka @ 2008 10 11, 18:04)
O dievulyčiau  unsure.gif kaip čia taip nutiko?  blink.gif ar pati sveika likai?

sveika gyva, tik sustresavau pirma diena ir savaite avarijas sapnavau biggrin.gif furistas is trecios i antra rikiavosi pamates mentus ziede issigando.. tai kaip jis sako ne i ta veidrodeli paziurejo.. dabar savaite su viesuoju i paskaitas vazinesiu..
Atsakyti
Nu svarbu visi sveiki gyvi blink.gif Aš tai labai greit išlepau blush2.gif bet ne iš blogos valios.. blush2.gif Tai dabar jau nenorėčiau stovėt stotelėse blush2.gif tikrai kalbu kaip lepūnėlė, bet supratau kad greit prie patogumų priprantama blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(krynka @ 2008 10 14, 21:56)
Nu svarbu visi sveiki gyvi  blink.gif Aš tai labai greit išlepau  blush2.gif bet ne iš blogos valios..  blush2.gif Tai dabar jau nenorėčiau stovėt stotelėse  blush2.gif  tikrai kalbu kaip lepūnėlė, bet supratau kad greit prie patogumų priprantama  blush2.gif  rolleyes.gif

tai man irgi db nefaina su autikais vazinetis ir dar moket pinigus uz tai kad bomzu smarve uostai.. pamatyciau as db ta furos vairuotoja.. g.gif tiek rupesciu per viena asila..
Atsakyti
kaip tik pries kokias 3 savaites keite man juos. Pradejo biski masina barsketi, tai nuveziau i Kaune esanti salona Robidalis, kad vaziuokle patikrintu tai sake pakeite tuos sailenblokus. Tai uz viska, su darbu su viskuo sumokejau 250Lt. Ir greitai, ryte nuveziau, per pietus pasiemiau smile.gif

QUOTE(Ruta G @ 2008 09 21, 20:57)
Sveikutės.
Norėjau paklausti, ar esate kuri keitusi SAILENBLOKUS (berods, taip vadinasi ši detalė)...  blink.gif Kiek kainavo, pirkot ar teko užsakinėti (ir kur), kiek darbas kainavo.
Ačiū už atsakymus.  4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonytia: 19 spalio 2008 - 13:51