Sveikos paneles
Tai va, as irgi turiu Ford Ka. Esu super patenkinta, nors is pradziu jos net nenorejau pirkti, bet draugas prikalbino, kadangi buvau tika issilaikius teises ir nesinorejo pirmai masinai investuoti daug pinigu. Dabar visai nesigailiu situ pasirinktu variantu. Pradedanciai vairuotojai tai tikrai idealus variantas. O poto kai pramoksti vaziuoti, gali ir geresne pirkti. Vazinejau as dar neperdaugiausiai, 3 menesius. Nieko blogo nebuvo nutike tfiu tfiu tfiu, tik keiciau lempas abidvi, nes vairuotojai pusej perdege, tai abidvi pasikeiciau, ir padangas. Daugiau kaip ir nieko. Jausmas vaziuojant tikrai geras, nei barskejimo, nei nestabilumo - nieko. Mano manymu Ford Ka yra puikus kokybes ir kainos santykis. Uz savaja mokejau beveik 5000Lt, o gavau 98 metu, su elektriniais langais, kondicionieriumi, gamykliniu CD grotuvu masinyte. Siek tiek aisku sone perbraukta, bet ir tai per tas plastmases, perdaug ir nesimato, nes kiek ziurejom kitas Ford Ka, tai dauguma buvo labai zymiai idauztos. Man asmeniskai didelis pliusas tos plastmases aplink, nes per ziopluma kur perbraukius gi tik plastmase pazeidi, jei budu skarda - pradetu rudyti. Taigi vaziuojant i darba ir atgal, bei iki universiteto yra puiki, nes sedi sau savo masinoj, vaziuoji lietui lyjant kur nori ir nereikia sau su mikriukais ar troleibusais malti ir ziemos metu salti. Juk visai nesvarbu kaip ta masina atrodo, kiekvienas renkasi pagal savo skoni ir kisene. O tie kurie yra blizguciu megejai ir vazineja tik del to, kad visi atsisuke paziuretu kokia grazi masina tai tegul ir perka jas del grozio ir del kitu kuriems galetu pasipuikuoti
.