Planuoju ir aš pirkti ford KA.
Esu studentė, kas rytą reiktų važiuoti ~20km pirmyn ir dar tiek pat atgal, vietos reikia man ir mano tašei, auto turetų būti ekonomiškas, negriozdas ir patogus pradedančiai vairuotojai.
Todėl pradejau dairytis i kakučius.
Kol kas tokios kaip citroen C3 , toyota Aygo (yaris) ar kitos mažos naujos mašinos ne pagal kišenę ir drąsos dar nėra su nauja mašina vėžintis.
Domejausi įvairiomis mašinomis tarp 5-10 tūkst. Ka pasirodė optimaliausias variantas. Nu norisi, kad nors kiek būtų išvaizdos. Kaaažkaip man corsos nesižiūri nors tu ka..palyginus su Ka,kurias žiūrinėjau. Žinoma, dėl skonio nesiginčijama, bet..ne visų skonis geras
Šiaip tai papiktino tie varymai ant Ka, kadangi jei kakuciai nepatinka, tai jau Ka tikrai nera blogiausia iš jų.
Dėl salono tviskančios prabangos...come on..juk čia ne limuzinas, o maža miesto mašiniukė. Beje, naujesnės lb padorios, yra visokių gerovių, jei pageidavimų yra tai ir su odiniais salonais
Simple ir nieko čia nedoro nematau
Dėl nešiojimo į šalis...Kaži kurio mažo auto nenešioja??
Ar naujas ar senas kakutis - masė lieka ta pati. Ar ten aygo, ar mazada 121 ar seat ibiza, kuri sveria mažiau net už KA,nors taip neatrodo, ar dar koksai coltas
Dėl rūdijimo, tai opeliai toli gražu neatsilieka...kaip sakoma, visos mašinos anksčiau ar vėliau taps opeliais
Tiesa, dėl saugumo sutinku..šiek tiek plastmasinis variantas
Reziumė.. nemanau, kad verta šmeižti KA, jei apskritai mažiukai nepatinka
Nes nėra pati blogiausia
Mano išsvajotoji, kurią kažkas jau nudžiovė...Šią planavau pirkt.