QUOTE(dracena @ 2007 09 17, 08:40)
Sveikinu Jus su nauju pirkiniu !!! Kokios spalvos išsirinkote??
Koks pirmas įspūdis pradėjus ja važinėti??
Žiemą važinėjant bent jau mano automobiliukas tikrai yra pakankamai stabilus.Galbūt kad geros padangos (Michelin su "šipais"), galbūt kad yra mažas ir nėra labai inertiškas, o galbūt jo konstrukcija nebloga (plačiai išdėstyti ratukai) taigi jam suteikia stabilumo tiek žiemą tiek vasarą.Taigi didelių problemų juo važinėti ir stabdyti tikrai bent jau man nebuvo.Be abejo žiemą stengiuosi greitai labai nelakstyti ir važiuoju atsargiau
Koks pirmas įspūdis pradėjus ja važinėti??
Žiemą važinėjant bent jau mano automobiliukas tikrai yra pakankamai stabilus.Galbūt kad geros padangos (Michelin su "šipais"), galbūt kad yra mažas ir nėra labai inertiškas, o galbūt jo konstrukcija nebloga (plačiai išdėstyti ratukai) taigi jam suteikia stabilumo tiek žiemą tiek vasarą.Taigi didelių problemų juo važinėti ir stabdyti tikrai bent jau man nebuvo.Be abejo žiemą stengiuosi greitai labai nelakstyti ir važiuoju atsargiau
Ačiu labai . Automobiliukas juodos spalvos. O atsisėdus pirmą kartą jausmas buvo geras . Kai bandžiau važinėti su MB mašina, tai truputi baisoka buvo (gal dėl to, kad man ji kiek per didelė), o su šituo mažuliu visai nebaisu. Na, vienas trūkumas, kurį pastebėjau - iš vietos sunkokai pirma pavara važiuoti į kalniuką ( aišku ko norėti, variklis 1,3). Dabar su juo MB dažnai važinėja ir jam irgi patinka. Tai jei žmogus ankščiau BMW važinėjęs "nevaro" ant ford ka, tai reikškia, kad jis neprastas . Jis mėgsta su juo "palakstyt" kur tiesus kelias
Pastebėjau, kad šių fordukų vilniuje vis daugiau matau gatvėse . Smagu. Žymiai maloniau, kai šalia tavęs važiuoja toks mažulis, negu fura