Aš taip pat nusipirkau šitą mašinytę... Esu labai patenkinta.... Aišq, nėra ko lyginti su BMW ar AUDI, bet aš tokios norėjau.... Ekonomiška, manevringa.... MIESTO MAŠINA.... man su vaiku - kaip tik. Apie kitokią net negalvojau (ir negalvoju). Dėl saugumo galima ginčytis.... Ir aplamai - gyventi yra nesaugu
Sveikos. Tos , kurios turit šį automobiliuką(ar šiaip info turit), gal galit parašyt į ką labiausiai reiktų kreipti dėmesį jį perkant? Kiekviena markė, modelis turi savo ypatumus, silpnas vietas ir t.t , tai bučiau labai dėkinga už naudingą informaciją
masina kaip masina, bet kadangi pas mus kieme nemokanti pasistatyti tos mazos, ekonomishkos, manevringos Ford Ka ne per dvi vietas, tai vat lb sublogo poziuris vien del seimininkes
labai barsha vaziuojant? nes roveris 214 lb barshkejo...nebenoriu
labai barsha vaziuojant? nes roveris 214 lb barshkejo...nebenoriu
O kaip sekasi važiuoti su šita mašinele į užmiestį? ar labai "plaukioja"?
QUOTE(n1lka @ 2007 08 27, 20:59)
Na kur visos ford ka mylėtojos dingo?
QUOTE(n1lka @ 2007 08 27, 20:59)
Asmeniškai aš ant kelio su ja jaučiuosi stabiliai.... Iki Klaipėdos autostrada 130 važiavau - gaudyti nereikėjo
QUOTE(Coxe @ 2007 08 29, 15:14)
Asmeniškai aš ant kelio su ja jaučiuosi stabiliai.... Iki Klaipėdos autostrada 130 važiavau - gaudyti nereikėjo
tai liux tada , atai bendradarbis turi mazda 121 (irgi tokia mažulka), tai sakė , kad pirmą kartą išvažiavęs į užmiestį su ja jautiesi nekaip.Man jaučiu reiks keletą mėnesių dažnokai važinėti ne tik po miestą, tai įdomu ar " nenuplauksiu" kur nors
QUOTE(n1lka @ 2007 08 29, 15:51)
tai liux tada , atai bendradarbis turi mazda 121 (irgi tokia mažulka), tai sakė , kad pirmą kartą išvažiavęs į užmiestį su ja jautiesi nekaip.Man jaučiu reiks keletą mėnesių dažnokai važinėti ne tik po miestą, tai įdomu ar " nenuplauksiu" kur nors
Nu tikrai neturėtum nuplaukti.....
Maniškis kakiukas atlaikė kelionę i Krokuvą, ir nieko Aiškiu, lenkiant, kartais pritrūksta galingumo, bet nei vėjas nupūtė, nei lietus nuplovė
QUOTE(doktorka @ 2007 08 30, 16:44)
Maniškis kakiukas atlaikė kelionę i Krokuvą, ir nieko Aiškiu, lenkiant, kartais pritrūksta galingumo, bet nei vėjas nupūtė, nei lietus nuplovė
Na bet per daug nėra ko norėti.... Variklis tik 1,3
Pagaliau ir aš nusipirkau sau mažuliuką ...kiekvieną kartą į jį žiūrėdama šypsausi, nes man labai juokingai atrodo (kaip vabaliukas). Turiu klausymą dėl žiemos, kai buna ledas: ar labai slidinėja automobiliukas žiemą? suprantu, kad labai daug kas priklauso nuo padangų, bet klausiu aplamai. Pvz MB bmw ziemą labai slidineja, nes jo užpakaliniai ratai varomieji. Man įdomu, ar dėl to, kad šios mašinytės masė maža, sustoti su ja bus lengviau nei su sunkesne, ar sunkiau???
QUOTE(n1lka @ 2007 09 14, 09:44)
Pagaliau ir aš nusipirkau sau mažuliuką ...kiekvieną kartą į jį žiūrėdama šypsausi, nes man labai juokingai atrodo (kaip vabaliukas). Turiu klausymą dėl žiemos, kai buna ledas: ar labai slidinėja automobiliukas žiemą? suprantu, kad labai daug kas priklauso nuo padangų, bet klausiu aplamai. Pvz MB bmw ziemą labai slidineja, nes jo užpakaliniai ratai varomieji. Man įdomu, ar dėl to, kad šios mašinytės masė maža, sustoti su ja bus lengviau nei su sunkesne, ar sunkiau???
Sveikinu Jus su nauju pirkiniu !!! Kokios spalvos išsirinkote??
Koks pirmas įspūdis pradėjus ja važinėti??
Žiemą važinėjant bent jau mano automobiliukas tikrai yra pakankamai stabilus.Galbūt kad geros padangos (Michelin su "šipais"), galbūt kad yra mažas ir nėra labai inertiškas, o galbūt jo konstrukcija nebloga (plačiai išdėstyti ratukai) taigi jam suteikia stabilumo tiek žiemą tiek vasarą.Taigi didelių problemų juo važinėti ir stabdyti tikrai bent jau man nebuvo.Be abejo žiemą stengiuosi greitai labai nelakstyti ir važiuoju atsargiau