Labas rytas "Kakučių" turėtojos.
kažko tyla šioje temoje...
Taigi pasakykite kiek ryja kuro jūsų automobiliukai.
Ar čia tik mano ar visi jie ima palygint nemažai kuro.
Dabar vasarą mieste gal virš 8l ?Automobiliukas mažas o kuro "valgo" kaip ir kitos mašinytės?
Sveika,
nu nezinau, kodel tavo kakiukas toks "abzora" Maniskis lygiame kelyje (isbandziau kelioneje i Krokuva) 5,3 l/100km, o mieste tikrai ne daugiau 6,5 valgo...tiesa, ziema apie 7-7,5 iseidavo......
nu nezinau, kodel tavo kakiukas toks "abzora" Maniskis lygiame kelyje (isbandziau kelioneje i Krokuva) 5,3 l/100km, o mieste tikrai ne daugiau 6,5 valgo...tiesa, ziema apie 7-7,5 iseidavo......
QUOTE(doktorka @ 2006 07 01, 11:42)
Sveika,
tai gal kas negerai...aš skaičiuojuir vienaip ir kitaip..nagi nieko kito nesigauna.Užmiestyje tai gal ir tiek.Bet mieste: ar žiemą ar vasarą panašiai..
Mano taip pat nemažai ima, kažkur panašiai.Gal kad senesnė mašina, mano 97 metų.
Doktorka, gal tavo naujesnė mašina tai ir kuro mažiau ima??
Gal ir del to Mano 2000m.
Sveikos, aš irgi užsinorėjau šio automobiliuko. Gal kuri žino kur būtų didžiausias jų pasirinkimas? Gal Kaune ? Labai noriu, kad būtų hečbekas. Autopliuse žiūrėjau, bet iš naujų skelbimų nelabai kas ir yra...
QUOTE(dracena @ 2006 07 03, 14:20)
Mano taip pat nemažai ima, kažkur panašiai.Gal kad senesnė mašina, mano 97 metų.
F O R D K A paziurekite cia kiek ima kuro ....
QUOTE(n1lka @ 2007 05 29, 08:57)
Sveikos, aš irgi užsinorėjau šio automobiliuko. Gal kuri žino kur būtų didžiausias jų pasirinkimas? Gal Kaune ? Labai noriu, kad būtų hečbekas. Autopliuse žiūrėjau, bet iš naujų skelbimų nelabai kas ir yra...
Sveika, o kaip suprast kad būtų hečbekas.
Na kad jos visos vienodos būna.Sedanų nebūna.
Gal jau susiradote??
Visai apmirusi mūsų tema.Na tai kaip gyvuoja šių automobilių mylėtojos??
Sveikos,
mano 1997m. KA žiemą naudoja apie 7l kuro, taigi nuo metų manau čia niekas nepriklauso.
mano 1997m. KA žiemą naudoja apie 7l kuro, taigi nuo metų manau čia niekas nepriklauso.
QUOTE(dracena @ 2007 06 29, 23:06)
Sveika, o kaip suprast kad būtų hečbekas.
Gal jau susiradote??
Gal jau susiradote??
Autopliuse mačiau kad dar kupe yra..man pasirodė kad jos tokių išsikišimų ant kapoto neturi ( o jie man patinka) . Net nežinau gal rimtai jos visos vienodos, gal čia netyčia pardavėjai ne tą tipą pažymėjo .
Auromobiliuko dar neisigijau, vis man kas nors netinka ir brangaus pirkti nenoriu. Dabar man labai gerai būtų mažas automobilis, kad pramokčiau vairuoti . Gal šį savaitgalį prisiruošiu į Kauno turgų nuvažiuoti fordų paieškot
Labai gerai pramokt važiuot, na o ypač parkuotis.
Na tik aš jau pikta ant savo automobiliuko, rudyja tai jau tikrai.Kur buvo nežinau ar akmenukų pakapota ar dar kas, akivaizdžiai rūdys pasirodė...nervina tai tikrai, Na gerai pažiūrėkite pirkdama, Na gal čia tik mano tokia.
O šiaip vairuoti ją tai labai man patinka .
O del kuro, senai nebeskaičiuoju kiek ima, reiks pažiūrėti :-), buvo remontuota kai gal dabar ir mažiau
Na tik aš jau pikta ant savo automobiliuko, rudyja tai jau tikrai.Kur buvo nežinau ar akmenukų pakapota ar dar kas, akivaizdžiai rūdys pasirodė...nervina tai tikrai, Na gerai pažiūrėkite pirkdama, Na gal čia tik mano tokia.
O šiaip vairuoti ją tai labai man patinka .
O del kuro, senai nebeskaičiuoju kiek ima, reiks pažiūrėti :-), buvo remontuota kai gal dabar ir mažiau
Man pati baisiausia masina yra Ford Ka... Vyras daznai juokauja "jei busi negera nupirksiu tau ford ka.."