sakykite, gal kas vairuojate Ford ka automobilį??Tiesiog norėčiau nuomonės apie jį.Ruošiuosi kažkokį automobilį pirkti ir tieiog norėčiau išgirsti koks jis, tas mielas, simpatiškas automobiliukas??
Ar tikrai jis kietas, nekomfortabilus, greit rūdyjantis ir per mažas...Na taip mane bando įtikinti aplinkiniai ...na ir kad labai negražus.
Na o man jis pats gražiausias ir mieliausias na bent iš išvaizdos.
Dėkoju jeigu kas pareikšite savo nuomonę
Aš nevairuoju Ford Ka, bet man panašios išvaizdos automobiliai yra nesaugūs. Bijočiau su tokiu važinėti. Neduokdie kokia avarija, tai užtrėkš negyvai
Na mano akiai Ford Ka irgi labai dailus, mazas, grazus zaisliukas. Kartais paziurejus irgi pagalvoju apie maza masinyte, vien jau del kuro sanaudu. Bet is kitos puses su tokia, kaip ir Miau, nesijausciau saugi. Didelej masinoj jautiesi saugiau, stabiliau bei konfortabiliau. Reiketu ilgesne distancija pravaziuot su maza ir su didesne masina, manau pajustumet ka reiskia sedet prie didesnes, minkstos, stabilios masinos vairo.
Nevairuoju Ford Ka Bet neseniai reikėjo pirkt mašiną - akis kliuvo
Iš išvaizdos gražus, man dauguma naujų fordų gražūs Bet meistrai iš jų tyčiojasi Siūlo balkone laikyt
Tikrai nepatogu, kad pas jį yra 2 durys. Ir šiaip mažiukas... Bagažinėj niekas netelpa... Fotelis ant ratų
Bet gražus
Bet mažas.
Bet gražus
Bet mažas
Nu jei žmogus mažo ūgio, be vaikų, be keleivių, tada gal nieko po miestą birgzt. Benzo mažai reikia. Didesnėm distancijom, vaikus vežt, terbas iš Maximos - neeeee Važiuojant autostrada vėjas nupūs
Nepirkčiau
Iš išvaizdos gražus, man dauguma naujų fordų gražūs Bet meistrai iš jų tyčiojasi Siūlo balkone laikyt
Tikrai nepatogu, kad pas jį yra 2 durys. Ir šiaip mažiukas... Bagažinėj niekas netelpa... Fotelis ant ratų
Bet gražus
Bet mažas.
Bet gražus
Bet mažas
Nu jei žmogus mažo ūgio, be vaikų, be keleivių, tada gal nieko po miestą birgzt. Benzo mažai reikia. Didesnėm distancijom, vaikus vežt, terbas iš Maximos - neeeee Važiuojant autostrada vėjas nupūs
Nepirkčiau
na o man reikia tik po miestą važinėti ir be vaikų ir be labai didelių rišulių :-)Važiuot kažkur toliau galima su vyro mašina,taigi gal man ir būtų kaip tik?Svarbu kad kuro nedaug ima..
na labai norėčiau pabandyti pavažiuot, na ir kaip ten viduj, ar labai jau suspausta.
Na o kai didesnėj mašinoj prisitrauki sėdynę taip..kad visiems juokingai atrodo, tai manau čia būtų kaip tik
na labai norėčiau pabandyti pavažiuot, na ir kaip ten viduj, ar labai jau suspausta.
Na o kai didesnėj mašinoj prisitrauki sėdynę taip..kad visiems juokingai atrodo, tai manau čia būtų kaip tik
Tai gal tau ir nieko? Jei realiai tu mažiukė. Aš tai priėjau išvados, kad su savo 1,80 į tokią skarbonkę netilpčiau Realiai bandžiau su Renault Megane važiuot - varge vargeli, susmeigi ragus į lubas ir važiuoji
QUOTE(dracena @ 2005 11 28, 17:32)
na o man reikia tik po miestą važinėti ir be vaikų ir be labai didelių rišulių :-)Važiuot kažkur toliau galima su vyro mašina,taigi gal man ir būtų kaip tik?Svarbu kad kuro nedaug ima..
Pirk smart'ą Ten tai iš vis parodija Ne fotelis ant ratų, kaip Noa sako, o taburetė ant ratukų Atsimenu kažkokią avariją autostradoje. Vyrukas važiavo smartu. Liko blynas
QUOTE(miau @ 2005 11 29, 13:09)
Pirk smart'ą Ten tai iš vis parodija Ne fotelis ant ratų, kaip Noa sako, o taburetė ant ratukų Atsimenu kažkokią avariją autostradoje. Vyrukas važiavo smartu. Liko blynas
A tai ant kiek jis tuo smartu ta autostrada važiavo? Ant 60? Bo ten tos visas bzzzzzzzzzz... Variklio tūris - turbūt stiklinė
QUOTE(Noa @ 2005 11 29, 13:25)
A tai ant kiek jis tuo smartu ta autostrada važiavo? Ant 60? Bo ten tos visas bzzzzzzzzzz... Variklio tūris - turbūt stiklinė
Nežinau. Ten berods į jį kažkas įvažiavo ar ant jo užvažiavo. Tai vietoj ir mirtinai Bet.... Įsivaizduok: leki (kad ir ant 60 ), nešiesi, apvirsta mašina nuo šoninio vėjo. Išlipi, pastatai ant ratukų, toliau važiuoji
Ten turbūt kavamalės variklis, už tai taupu be galo
QUOTE(miau @ 2005 11 29, 12:09)
Na, su smart'u tai buvo toks susitikimas... Vaziuojam vasara mes autostrada Kaunas - Klaipeda kokius 120-130... ir aplenkia mus smart'as... vos ne kaip pro stovincius praleke. Likom apsale, vos neislipom paziuret ar tikrai nestovim.
Kaip ten toj kuprinej sedint jaustis neisivaizduoju, gal vairuotojas tiesiog labai greit bego
Turbūt. Žinai, kai per Flinstounų multiką? Sėdam ir malam kojom O paskui pavažiavę pora šimtų metrų nematėt smarto grovy?
Linksma tema
As nors ir 1,60 m ugio bet megstu ne fotely ant ratu sedet, bet sofoj
Mazom moterim reikia dideliu masinu, nes didesnes sulipa i tas mazas masinas, tai bent stabilumo joms kazkiek priduoda, o mes ka - masina maza, vairuotoja dar mazesne ir pucia vejas i kokia nori puse
As nors ir 1,60 m ugio bet megstu ne fotely ant ratu sedet, bet sofoj
Mazom moterim reikia dideliu masinu, nes didesnes sulipa i tas mazas masinas, tai bent stabilumo joms kazkiek priduoda, o mes ka - masina maza, vairuotoja dar mazesne ir pucia vejas i kokia nori puse