Įkraunama...
Įkraunama...

Staltiesės

QUOTE(RedMa @ 2007 06 12, 16:17)
[ 登录,免费注册 ]
网易首页 • 帮助

amylee [amyamy0001] 的相册 /

资料 / 留言 / 博客

About NetEase - 公司简介 - 联系方法 - 招聘信息 - 客户服务 - 相关法律 - 广告服务

Copyright © 1997-2007 网易公司版权所有

O man stai ka rodo ir toliau ne is vietos  cry.gif
O uz nuoroda aciu - tikrai radau man patinkanciu  mirksiukas.gif As jau kelias dienas ieskau, kuom cia uzsiimti  mirksiukas.gif  4u.gif

Pas tave naršyklė neleidžia atidaryti tų puslapių. Geriausia vietoj Internet Explorer susiinstaliuoti Mozila Firefox ir tada visus puslapius galėsi laisvai žiūrinėti ir tokių problemų daugiau nebebus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 06 13, 10:19)
Pas tave naršyklė neleidžia atidaryti tų puslapių. Geriausia vietoj Internet Explorer susiinstaliuoti Mozila Firefox ir tada visus puslapius galėsi laisvai žiūrinėti ir tokių problemų daugiau nebebus. rolleyes.gif

blink.gif Aisku tada kame reikalas. O cia mano firewall negali buti prisidejes? Pareis MB reiks duot nurodymus, kad pasiknaisiotu nustatymuose ax.gif Sprendziant is nuorodu gausos - tas tinklapis turetu buti neblogas mirksiukas.gif
Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
Sveikos merginos ,
Kaip jums sekasi prižiūrėti staltieses su teflonine danga ?
Nusipirkau baltą , tačiau kažkas per vakarėlį užmetė aliejuotą silkę verysad.gif . Mirkinau , skalbiau , tačiau kai gerai išdžiūsta , nors ir neryški , dėmė vistiek matosi . Ir , dar ar tokias staltieses lyginate . Nes kai pirkau pardavėja nesugebėjo paaiškinti apie jų priežiūrą . Aš palaikau pakabintą , kad nuvarvėtų , tačiau ji man vis tiek pasilamdžiusi . unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lorkutė @ 2008 03 04, 10:10)
Sveikos merginos ,
Kaip jums sekasi prižiūrėti staltieses su teflonine danga ?
Nusipirkau baltą , tačiau kažkas per vakarėlį užmetė aliejuotą silkę  verysad.gif . Mirkinau , skalbiau , tačiau kai gerai išdžiūsta , nors ir neryški , dėmė vistiek matosi . Ir , dar ar tokias staltieses lyginate . Nes kai pirkau pardavėja nesugebėjo paaiškinti apie jų priežiūrą . Aš palaikau pakabintą , kad nuvarvėtų , tačiau ji man vis tiek pasilamdžiusi .  unsure.gif

Gal pasirodysiu tamsuole baisi ax.gif , bet kaip jos atrodo net nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(AURELA @ 2008 03 04, 17:55)
Gal pasirodysiu tamsuole baisi  ax.gif  , bet kaip jos atrodo net nezinau  g.gif

Tikrai matei , tik gal neatkreipei dėmesio . biggrin.gif Tai staltiesės padengtos tokia danga . Apliejus , arba aptėškus , pakanka greit pavalyti ir - nieko . Po baliuko pavalau kempinėle tas vietas ir viskas ok bigsmile.gif . Bet riebalas, matyt ir lieka riebalu, kad jį kur velnias verysad.gif .Nors ir nežymei , bet aš vistik matau . O tai mane labai nervina . Bandysiu dar su Loc-u iš Amwei valyti . Gal pavyks . g.gif
Atsakyti
Galima lyginti, tik nelabai karstu lygintuvu. Išsilygina be problemų. 4u.gif
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
QUOTE(AURELA @ 2006 09 21, 15:42)

sveiki, ar galetumete ir man atsiusti sitos serveteles schemute svloreta@gmail.com smile.gif
Atsakyti