Giriu visu pirkinukus, ypac Gin batukus
ar man vaidenasi,ar ji su buteliais??
gražios spalvos labai
gražios spalvos labai
Aha, su vyno buteliais ir grafinais, kazkokiais miesto pavadinimais Bent jau man atrodo, kad buteliai pavaizduoti, tas irgi man patiko Bus vyno vakarams
MLP, kokia idomi istorija, gaila, kad nieko neishejo surasti, bet tokiu dalyku reik archyvuose ieskoti ir tai nevisada imanoma atkasti...Skaiciau MB gimines dokumentus senus, rashytus zyduko notaro, tai vos imanoma suskaityti, o ka jau kalbet apie tai,kad suprasti viska, nes ta senoji kalba lietuviu, taip sunkiai suprantama
MLP, kokia idomi istorija, gaila, kad nieko neishejo surasti, bet tokiu dalyku reik archyvuose ieskoti ir tai nevisada imanoma atkasti...Skaiciau MB gimines dokumentus senus, rashytus zyduko notaro, tai vos imanoma suskaityti, o ka jau kalbet apie tai,kad suprasti viska, nes ta senoji kalba lietuviu, taip sunkiai suprantama
Suknutes medziaga isties grazi O ten nugaroje tikrai taip is isores susiuta, kaip as matau ar man vaidenas? Nes pardaveja tai parasius, kad labai graziai susiuta
Aha, labai graziai ish isores, shiaip gali buti, kad realiai nelabai ir matosi, foti ish arti, kad defekta parodyt Na kadangi ties liemens siule tas taisymas tai ash manau, kad nebus sunku sutaisyt, tikiuosi bent jau Ir noreciau ishkirpte dar kitokia pasidaryt, nes nemegstu V, zodziu ziuresiu kai gausiu
GIN, oooo... suknutes medziagyte kokia vezanti ir siaip modeliukas superinis.
***** dabar pati is saves susikrizenau - nu gis skaitau Reevos rasineli apie konversus, o vietoj sio zodzio man kaip KONCEVAI, taip koncervai... , analfabete as...
Ai va, jei prakalbom apie silka, tai siandien papirkau baisingai (man cia baisingai), grazia bliuskute, tamsiai melyna, ranku darbo, su bantais ant peciu ir manau jog silkine.
Jezau, dakase jau ta baterija, prikaupsiu sandeli, o po to teks viska para kokia fotografuot...
***** dabar pati is saves susikrizenau - nu gis skaitau Reevos rasineli apie konversus, o vietoj sio zodzio man kaip KONCEVAI, taip koncervai... , analfabete as...
Ai va, jei prakalbom apie silka, tai siandien papirkau baisingai (man cia baisingai), grazia bliuskute, tamsiai melyna, ranku darbo, su bantais ant peciu ir manau jog silkine.
Jezau, dakase jau ta baterija, prikaupsiu sandeli, o po to teks viska para kokia fotografuot...
na,reiks kita karta jos paklaust-jei nores pasakyt,zinoma,jos vyro tevu gal zinos vardus-bus lengviau kazka rast,manau.
aga,kiek apziurejau,suknute labai
as palikau siandien dvejas,50tuju suknutes,bet moket daugiau 15 svarioku nu niekaip man rankos nekyla,kad ir 50tuju suknele,nors viena tai dar dabar akyse stovi
aga,kiek apziurejau,suknute labai
as palikau siandien dvejas,50tuju suknutes,bet moket daugiau 15 svarioku nu niekaip man rankos nekyla,kad ir 50tuju suknele,nors viena tai dar dabar akyse stovi
ahahhaa koncervai
kaspinai labai laukiu foto
kaspinai labai laukiu foto
QUOTE(reeva @ 2010 03 23, 21:14)
Teks dar iki penktadienio palaukt . Siandien vyras dar buvo uzsukes, sako, gal parveze, bet kur tau... - tai gi sakem, kad tik penktadieni... bla... bla... bla...