MLP,labai labai vazutė.
aš irgi tokios noriu
aciu,merginos.
ant vazeles apacios uzrasyta norcroft ir kur matosi sonuose-ten geles,panasios i rozes iskilusios padarytos,negalejau jos neimti,juolab,kad kaina juokinga buvo
o prie stikliuku dar laukiu tokios formos-19a pabaigos,joje kaip supratau,zele arba pan dalykus galima daryt
ir gal pasiseks viena vaza laimet
ant vazeles apacios uzrasyta norcroft ir kur matosi sonuose-ten geles,panasios i rozes iskilusios padarytos,negalejau jos neimti,juolab,kad kaina juokinga buvo
o prie stikliuku dar laukiu tokios formos-19a pabaigos,joje kaip supratau,zele arba pan dalykus galima daryt
ir gal pasiseks viena vaza laimet
MLP, lekstute gerule , man ir ,tokios kokios 6, nepamaisytu
*****, kaip as noreciau tokiu Claros Bow bateliu
kad cia ne lekstute-cia kaip torto forma,i ja galima zele supylus uzsaldyt ir bus neblogas torciukas
aga,buvau panasius atradus etsy kazkada,bet su zemesniu kulniuku,bet labai abejojau del dydzio,o ats negavau is pardavejos
aga,buvau panasius atradus etsy kazkada,bet su zemesniu kulniuku,bet labai abejojau del dydzio,o ats negavau is pardavejos
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 03 22, 00:14)
ir pasirodau paskutini pirkini-prancuziko stiklo,50tuju stikliukai
oi, kokie idomus!
QUOTE(Kukli @ 2010 03 22, 01:42)
o dabar mano delninuke kuria praitoje savaiteje parsinesiau ..na ji tokia ....net nerandu zodzio ..pacios prisidekit..bet vienu zodzio ...nestandartine...)
delninuke super!!! as ir tokia turiu, tik manoji nesioti jau netinkama - nukentejus per daug. bet as tokios labai ieskojau - man ji kazkaip kaip privalomas atributas tam tikro laikotarpio.
Beje, mane labai sudomino ta odine didele delninuke - as jau nemacius jos noriu
QUOTE(Minerva @ 2010 03 22, 19:51)
Skareles . Ypac pirmoji - hermesine tokia labai...
QUOTE(zazuna @ 2010 03 22, 22:35)
aha, ir as! man labai i stiliuka tinka...
O cia imetu (gal ir turit) skareliu myletojoms - galima parsisiusti vaizdelius, kaip zaisti su savo skarelem:
http://usa.hermes.co...e...2&langId=-1
dar manekene viena musiska - nice! man patiko, reikes isbandyt kai kuriuos variantus.
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 03 22, 17:45)
tikrai,galutinis variantas labai liuks
aciu
QUOTE(zazuna @ 2010 03 22, 20:27)
Kukli, suknute kokia faina , megstu su tokiom vasarom kaime po rugius pasuoliuot (man baisiai romantiska ), ir siaip su inkariukais ar konversais po gatves su tokio tipo sukniom subiniu krutint.
aciu va kas inkariukai zinau ...o vat kas yra konversai..tai prasyciau apsviesti nors cia gal ne i tema bus...kazkaip sio zodzio nezinau
QUOTE(zazuna @ 2010 03 22, 20:44)
na jo ...ir kaina buvo juokinga 0.5 eur centu
QUOTE(j'aime @ 2010 03 22, 23:17)
oi, kokie idomus!
delninuke super!!! as ir tokia turiu, tik manoji nesioti jau netinkama - nukentejus per daug. bet as tokios labai ieskojau - man ji kazkaip kaip privalomas atributas tam tikro laikotarpio.
*sios stovis idealus....dar pagalvojau visad virsu galima perklijuoti ) kokio norisi
**na tada sekanti karta kai busiu mieste pameginsiu nufotografuoti...tikiuosi pardaveja neliks manes nesupratusi ..nes ji tokia ....na kaip cia pasakius super lipsni plonu balseliu viska begirianti poniute...nes kiek esu nosi ikisusi ..tai bet kas koki daikta bepaimtu tokiu pasaldintu balsu viski gia ..ir vis prideda ziodzio ..kas isvertus reiksia ...kad tipo tai taip daiktas labai jau specifinis ir taip saldziai saldziai......paplonintu tokiu balseliu...atsiprasysiu visuomenes ..bet fuf fu net nusipurtau kazkaip kaskart..o del delninukes tai as jau jai sakiau pamastysiu ir ateisiu:))))
i skareliu tema
storokas silkas , krastai atsiuti rankomis ..truputi yra pazeidimu...fimos/etiketes nerasta
Dėkui už pagyras mano skarelėms Kažin, kada ateis ta riba, kai skarelių man nebebus per mažai?
Buvau jau pamiršusi vieną smagią dainušką, nuo kurios vaikystėje naktimis nesimiegodavo, bet šiandien kažkaip senas prietelius priminė Smagi sovietinė-vintažinė dainelė.
Buvau jau pamiršusi vieną smagią dainušką, nuo kurios vaikystėje naktimis nesimiegodavo, bet šiandien kažkaip senas prietelius priminė Smagi sovietinė-vintažinė dainelė.
Minerva,aš to savęs to paties klausiu.Ir dėl suknių ir dėl skarelių.Skitumas tas,kad skarelių beveik nenešioju
Štai va tas mano vintage boyfriendo' švarkas
Vilnonis ir netgi,pasirodo,dizaineriškas (kažkokios Danos Buchman)
Galiu perleisti už simbolinę kainą,bo jis neturi sagų (dėl to ir pirktas buvo,o paskui pamačiau,kad visai nešiojamas daiktas,taip ir liko spintoj)
Vilnonis ir netgi,pasirodo,dizaineriškas (kažkokios Danos Buchman)
Galiu perleisti už simbolinę kainą,bo jis neturi sagų (dėl to ir pirktas buvo,o paskui pamačiau,kad visai nešiojamas daiktas,taip ir liko spintoj)
Kokios skarutes arklininku grazios kodel jos ne mano
QUOTE(Kukli @ 2010 03 23, 00:05)
aciu
aciu va kas inkariukai zinau ...o vat kas yra konversai..tai prasyciau apsviesti nors cia gal ne i tema bus...kazkaip sio zodzio nezinau
konversai ir yra inkariukai - tiksliau inkariukai buvo sovietine konversu kopija - Converse prekinis zenklas.
O tokias pardavejas zinau, man irgi ziauriai nepatinka. Lipsnumas yra labai gerai, bet reikia moketi tai daryti subtiliai ir neperzengti ribos... bet cia jau pardavimu menas...
QUOTE(Minerva @ 2010 03 23, 00:15)
nesu girdejus tokios, bet taip juokiausi - o jau israiskos veido
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 03 23, 15:48)
na,as cia greitai-atlekiau pasirodyt siandieninius lobius ir veliau dar idomia istorija papasakosiu,jei,zinoma,kam idomu
viskas idomu! skareles kiek matau grazios, brandas irgi vienas matytas, bet jau pristinaites!!! Ojjjj!