Svarkelis ta tikrai labai dailus Gerai, kad neturiu PayPal ir dar ne kart Ebay ar pan. nepirkau, nes bijau, kad uzsikabinciau
aš irgi mamai,kai sako,kad gal jau pakaks po skudurynus tampytis,visada sakau,kad tegu džiaugiasi,kad dar ebay neįvaldžiau
Femme,kodėl jūsų besmegenis sniegą kviečia?
Femme,kodėl jūsų besmegenis sniegą kviečia?
As kaip tik parasa uzdejau ir tik tada pamaciau, kad jau laikas keisti Nebeliko
QUOTE(reeva @ 2010 03 20, 19:16)
aš apatinuką pritaikyčiau-pvz.po suknėm.
cia suknele - ne apatinukas . Teoriskai labai gerai isivaizuoju, kaip nesioti, bet... teoriskai
QUOTE(Femme aux lèvres rouges @ 2010 03 20, 20:08)
Svarkelis ta tikrai labai dailus Gerai, kad neturiu PayPal ir dar ne kart Ebay ar pan. nepirkau, nes bijau, kad uzsikabinciau
labai brangus (68$)... nes cia visas kostiumelis ir visas shopukas gana brangus...
eikit jau suknutė?
taigi net matosi tos tokios liemenėlės petnešėlės.Tikrai kaip suknios nesidėčiau
taigi net matosi tos tokios liemenėlės petnešėlės.Tikrai kaip suknios nesidėčiau
QUOTE(GinCherry @ 2010 03 20, 19:05)
Musk kur nori, tik ne per ausis...
Zodz, numiro paveikslatoriaus bakterija , galiu kraut kiek noriu, o rezultato nulis
Aina subiniun kaip susnervinau, dabar kita nusipirkt, tai gal ryt iseis mazaja mamai palikt ir palekt iki kokio elektrotechnikos parduotuviaus.
Siaip, tai nepervirs ka ir radau, bet vis kazkas , tik gaila, kad siandien ryte neisejo turgelio perlekt, bet gal kita sestadieni tikiuosi.
toms basanoškėms tai jaučiu kažkokią keistą antipatiją
gal dėl to,kad atrod jose labai prakaituos koja ir jos trins
o tas daiktas tai tobulas
tik nelabai patogus,jei pvz.,tašę nešiesi
gal dėl to,kad atrod jose labai prakaituos koja ir jos trins
o tas daiktas tai tobulas
tik nelabai patogus,jei pvz.,tašę nešiesi
o as vel nebuvau nei turgelyje,nei aplamai kokioj charity-atsirado kitu reikalu
bet gal jau greit galesiu pasidemonstruot savo naujai perdarytas suknutes
jo,man tos geltonos-primine mokyklos laikus,kai kojos juodai prakaituodavo,bet juk mada reikalauja auku
bet gal jau greit galesiu pasidemonstruot savo naujai perdarytas suknutes
jo,man tos geltonos-primine mokyklos laikus,kai kojos juodai prakaituodavo,bet juk mada reikalauja auku
jiev, labai grazus pirkiniai, ypac cape'as. Kazkada toki palikau kuistuke, o dabar ziauriai gailiuosi dar vienas rubas kuri palikta sapnuoju
hahaha,dar viena ligonė
ar irgi paliktus rūbus sapnuoju
ar irgi paliktus rūbus sapnuoju
Mano findai ir netik:
http://public.fotki.com/kiovne/manono/
Riesines ir pirstines - nauji - riesines pirkau Rygoj, o pirstines - labai tokiu norejau - laukia isejimo i pasauli (beje, turbut zinot geriausia pirstiniu parduotuve Traku g? - as sakau: jei jau ten nieko neiisirenki, tai nezinai, ko nori )
Sukneles: geletoji seniai pirkta, patrumpinta ir ant manes, o kitos dvi - Traku H. Bet turbut abi keliaus i ebaju, nes rusva reiketu trumpinti man, o melynos modeliukas - tooobulas, bet medziagyte tai prasta, o be to ji man baisiai didele - cia susegta nugaroj.
sorry uz rakursus - cia mano dukra fotkino...
Papildyta:
Tiesa, nepagyriau Jiev - palerina super super! Man sis rubas labai grazus is principo nors pati nenesiociau - man kazkaip nepatogu atrodo. O basutes - cia jau 80uju klasika!!! Pamenu mokykloj, kas ju neturejo, buvo ne lygis. As ilgai neturejau, labai norejau, kai pagaliau parsiunte is kazkur, tai buvau labai kruta, bet siek tiek paveluotai - mada greit baigesi
http://public.fotki.com/kiovne/manono/
Riesines ir pirstines - nauji - riesines pirkau Rygoj, o pirstines - labai tokiu norejau - laukia isejimo i pasauli (beje, turbut zinot geriausia pirstiniu parduotuve Traku g? - as sakau: jei jau ten nieko neiisirenki, tai nezinai, ko nori )
Sukneles: geletoji seniai pirkta, patrumpinta ir ant manes, o kitos dvi - Traku H. Bet turbut abi keliaus i ebaju, nes rusva reiketu trumpinti man, o melynos modeliukas - tooobulas, bet medziagyte tai prasta, o be to ji man baisiai didele - cia susegta nugaroj.
sorry uz rakursus - cia mano dukra fotkino...
Papildyta:
Tiesa, nepagyriau Jiev - palerina super super! Man sis rubas labai grazus is principo nors pati nenesiociau - man kazkaip nepatogu atrodo. O basutes - cia jau 80uju klasika!!! Pamenu mokykloj, kas ju neturejo, buvo ne lygis. As ilgai neturejau, labai norejau, kai pagaliau parsiunte is kazkur, tai buvau labai kruta, bet siek tiek paveluotai - mada greit baigesi