As cia dabar visai ne i tema, bet gal nenubombins nieks...
GIN, kiek pomientam ieskojai plastmasines pirkiniu tasytes, cia as ziurinedama aptikau naujoviska MIU MIU analoga, tik lakierkine. Imetu nuoroda, zvilgtelk, gal minciu kokiu kils.
VA CIA
Beje, visi nesenia, praeita savaite, vienoj Kauno humanoj radau tokia melyna Ir neemiau, nes buvau tik tik susitikus su drauge ir lauke ilgas pasivaiksciojimas, o ji nesusilanksto niekaip, rankose neshti pasiryzau Sudvejojau dar ir del to, kad melyna, butu buvus raudona, tai buciau tasiusi su savim jauc Gal dar rasiu
Aha, sita ish doso, fainai sugalvota
Aha, sita ish doso, fainai sugalvota
Gin, speju, kad Pilies humanoj, nes as irgi ten tokia zydra maciau ir kaip tik pagalvojau, kad kazkieno buvo ieskota
Kada visops prekes po 12lt rodos buvo Dabar jau po lita, tai jei ir yra tai tik siandien ir sekmadieni dar bus
tai jei jau po litą,tai sekmadienį turėtų nedirbti
labadiena,
man lomkės irgi,laukiu nesulaukiu humanos išpardavimų..
labadiena,
man lomkės irgi,laukiu nesulaukiu humanos išpardavimų..
ei,tauta,kaip angliškai vadinasi toks audinys?
Ir dar toks su mėlynom gėlėm?Kažkas su Olandija jo pavadinime yr
Sveikos
Radau va pas močiutę spintoj tokią prancūzišką palaidinę, kurios sudėtyje yra šilko. Tokia labai daili, įdomiai susisagsto gale sagutėmis. Gal kuriai reikia?
AŽ.
Radau va pas močiutę spintoj tokią prancūzišką palaidinę, kurios sudėtyje yra šilko. Tokia labai daili, įdomiai susisagsto gale sagutėmis. Gal kuriai reikia?
AŽ.
sveikos!
Grice, nereikia prie trikotazinio svarko dar ir trikotazinio sijono! bus per daug - gausis bobutinis kostiumelis. Geriausiai isivaizduoju linini ar vilnoni klostyta sijona 0 melyna ar balta, bet reketu svarka pamatyti, kad zinociau, ar nenusisnekejau...
Filaretus, man man reikia tos palaidines!!!
Grice, nereikia prie trikotazinio svarko dar ir trikotazinio sijono! bus per daug - gausis bobutinis kostiumelis. Geriausiai isivaizduoju linini ar vilnoni klostyta sijona 0 melyna ar balta, bet reketu svarka pamatyti, kad zinociau, ar nenusisnekejau...
QUOTE(j'aime @ 2010 03 13, 23:12)
sveikos!
Ačiū, j'aime, už patarimą.
Na, tikrai būtų per daug sijonas su švarkeliu
Dabar vėl turiu tikslą - ieškoti mėlyna balta sijono, nes visai jokio mėlyno neturiu Jei kas kur užmatysit - rašykit, tada prašysiu nupirkt
Perleidžiu Filaretus palaidinę (ko gero buvau pirmoji parašiusi jai), bet ne todėl kad esu labai gera, bet todėl, kad man gali būti siaura
Sveikos aš katik iš kuistuko. Parsinešiau suknytę, kurią dar siaurinsiu. Pagal etiketę sprendžiu, kad vintage, bet aišku galiu ir klysti. Kolkas rodau tik ant pakabos