ooo MLP labai puikūs pirkiniai.Bet suknią tai be kalbų trumpinčiau
aciu,merginos
taip,taip,abu daikciukai bus trumpinami
taip,taip,abu daikciukai bus trumpinami
Gin
Tik, kaip juokingai tas kaktusas atrodo, toks mazulis, bumbuliukas islindes tik
Tik, kaip juokingai tas kaktusas atrodo, toks mazulis, bumbuliukas islindes tik
viskas labai
ypac kabyklos uzrasas gerulis
ypac kabyklos uzrasas gerulis
Man tai labiausiai nykštukas patiko, bet nežinau kodėl
Gin, o kaip tu tokius nuotraukų kraštus padarai, su fotoshopu?
MLP, sijonas ir suknia patiko Pirštinytės raudonosios tai matosi, kad pasitrynusios, tai nesigailėk O gal čia tik nuo blico taip atrodo.. Na bet vis tiek, neliūdėk, bus dar tų pirštinaičių
Gin, o kaip tu tokius nuotraukų kraštus padarai, su fotoshopu?
MLP, sijonas ir suknia patiko Pirštinytės raudonosios tai matosi, kad pasitrynusios, tai nesigailėk O gal čia tik nuo blico taip atrodo.. Na bet vis tiek, neliūdėk, bus dar tų pirštinaičių
Laba
Ruci, suknutes medziaga labai grazi , bet jau skendi tu joje, tai , kai susitvarkysi pasidemonstruok.
MLP, rankine ir sijonukas man labai
Mrs Shirley, , as kaip tik apie ja ratais varau ir bandau savo seni itikinti, kad dukrai jos truks - plys, reikia.
GIN, jau pakabos raktam kaip as tau pavydziu... , labai labai labai superine. Aga, sage, tai ir as perdazyciau, nes tas blizgalas, tai kaip kaledu zaisliukas atrodo, bet siaip sage zavinga.
Ruci, suknutes medziaga labai grazi , bet jau skendi tu joje, tai , kai susitvarkysi pasidemonstruok.
MLP, rankine ir sijonukas man labai
Mrs Shirley, , as kaip tik apie ja ratais varau ir bandau savo seni itikinti, kad dukrai jos truks - plys, reikia.
GIN, jau pakabos raktam kaip as tau pavydziu... , labai labai labai superine. Aga, sage, tai ir as perdazyciau, nes tas blizgalas, tai kaip kaledu zaisliukas atrodo, bet siaip sage zavinga.
MLP, aha, del to uzrasho ir emiau, nes siuo metu jis nelabai man reikalingas, neturiu kur pakabint, o ir kainavo 3,70 lt
Kniaumiau, turbut todel, kad jis toks frykishkas Man jis irgi del to patiko, kad nu ner toks nusaldintas, o keistas ir biski piktas Jei ne jo paskirtis tai ir nebuc emus O kampas tai taip, su PS actionu, tik tiek, kad jis ir nuotrauka sumazina iki web dydzio, tai su vertikaliom tai ok, bet va horizontalias per daug sumazina...
Zazuna, nepavydek, randi dar didesniu gerybiu O sage tai taip taip taip, tas blizgalas ne kazka, kai perdarysiu [jei pavyks] - parodysiu
QUOTE(GinCherry @ 2010 02 26, 14:37)
Tai aisku perdaysi graziai - tu sugebi , o paskui, neisvengiamai turesi pasidemonstruot.
Laisve
QUOTE(GinCherry @ 2010 02 26, 13:08)
Aha, nes neseniai nuo mamos atskirtas Jau buvo saknis kaip kos kirminas ishleides, kur prie zemes lietesi Bet tikiuosi uzaugs didesnis Nors man tas nykstukas kazkaip gyvai geriau atrodo, nei nuotraukose, nefotogenishkas kazkoks ar ne?
Na iskart pareplikavau ,kad ikauses tas tavo nykstukas , tai fotkei kazkaip dar lb man tas raudonas snukelis krenta i akis, bet dzin ,vistiek "ameliskas" , ir tau lb tinka toki turet