Ziauriai grazi
aha
ir brangi
aš mažiausiai keturias suknias už tiek nusipirkčiau
ir brangi
aš mažiausiai keturias suknias už tiek nusipirkčiau
QUOTE(Minerva @ 2010 03 08, 16:48)
Odinis dugnas, odinė juosta su "firminiais" Mažojo Princo drambliais/smaugliais viršuje bei metaliniais drambliais puošta kišenė ir viena iš rankenų
Pamačiau ir įsimylėjau - ir užtrauktuku užsegama, nemaža, ir tvirtos rankenos, ir fantastinė idėja, ir pritaikymas akivaizdus
Toks gėris slėpėsi vienoje Kauno Humanų už 5 litus
Pamačiau ir įsimylėjau - ir užtrauktuku užsegama, nemaža, ir tvirtos rankenos, ir fantastinė idėja, ir pritaikymas akivaizdus
Toks gėris slėpėsi vienoje Kauno Humanų už 5 litus
Smauglys/Dramblys As siandien kaip tik is humanos zinute gavau del kainu, ale nesugalvojau eiti. Gal ten daugiau tokio gerumo lobiu slepias As kazkaip manydavau, kad kai jau tokios kainos viskas buna isgraibyta, o pasirodo, kad ne
Gėrių gėriai čia rodomi
QUOTE(Minerva @ 2010 03 08, 15:13)
Labas
Visų pirma, sveikinimai tulpių ir pavasario dienos proga
Žinau, kad giriuosi ne į temą, bet labai džiaugiuosi netikėtu pirkiniu:
Visų pirma, sveikinimai tulpių ir pavasario dienos proga
Žinau, kad giriuosi ne į temą, bet labai džiaugiuosi netikėtu pirkiniu:
Oooooooo! va cia tai wow! Mane nuzude.
Reeva, suknele grazi. Bet reiketu pasimatuoti, is arciau apziureti... Tai gal ir nieko tokio, kad nepirkai...
ech,aš irgi save taip raminu
Labai dailus portfeliukas idomu kaip as neuzmaciau dabar pavyduliauti turesiu
QUOTE(GinCherry @ 2010 03 09, 11:22)
Dekui, miratess Matyt todel, kad jis nebuvo uzvadintas vintage, ash net nepamenu kaip pati ji radau ir dar stebejau kokias pora savaiciu
o as vis tikiu, kad porfeliukus sumedzioti beviltiska man... zinau dar viena kuistuke ruda, panasaus dydzio i tavo raudonaji, ir su ilga rankena, bet uzsegimas neveikia ir pavirsius blizgus, vis pasiziuri ir praeinu, neikas jo nenori... gal reikes priglausti