Sveikos.
Vienoj parduotuvytej yra nosinaiciu, plonos, baltos, labai dailiai apnertos spalvotai . Kai kurios dar turi baltus siuvinetus kampus. Buvo po lita. Kadangi sau emiau tris, tai labai nesiderejau. Kadangi maldaknyges nesinesioju kasdien , tai pakvepinus ididejau i kosmetine, kartais i vidine rankines kisenyte. Visai gerai, kvepia
Jei kuriai nors reiktu, galiu paimt kiek ten bus ju like. Gal savaitgali pafotkinsiu, dabar neturiu kuom.
Vienoj parduotuvytej yra nosinaiciu, plonos, baltos, labai dailiai apnertos spalvotai . Kai kurios dar turi baltus siuvinetus kampus. Buvo po lita. Kadangi sau emiau tris, tai labai nesiderejau. Kadangi maldaknyges nesinesioju kasdien , tai pakvepinus ididejau i kosmetine, kartais i vidine rankines kisenyte. Visai gerai, kvepia
Jei kuriai nors reiktu, galiu paimt kiek ten bus ju like. Gal savaitgali pafotkinsiu, dabar neturiu kuom.
danske... man
QUOTE(Nostalgie @ 2010 03 05, 01:42)
danske... man
Matai, kaip gerai naktineti. Ir kaip svarbu tinkamu laiku pasiulyti. Ok, bus padaryta
QUOTE(danske @ 2010 03 05, 00:55)
Matai, kaip gerai naktineti. Ir kaip svarbu tinkamu laiku pasiulyti. Ok, bus padaryta
o taip naktis visuomet megstamiausias laikas man buvo tai ta dziugia gaida ir einu miegucio aciu, labai
Labaz naktiz , ale net nesitikiu, kad kuri nors jau dabar prisijungus, nes velus metas, o as tik dabar teikiausi ilysti Pora dienu turejau netiketu sveciu, tai pasedet negalejau prie dezutes.
Nuo ryt, t.y., jau nuo siandien tureciau daugiau laiko cionais praleisti.
Mirattes, abi , nors pirmoji ispudingesne.
Jei kurios nepagyriau, tai priminkit jei ka pasipirkot, bo tinginys isijunge ir tingejau skaityt tonas rastu.
Nuo ryt, t.y., jau nuo siandien tureciau daugiau laiko cionais praleisti.
Mirattes, abi , nors pirmoji ispudingesne.
Jei kurios nepagyriau, tai priminkit jei ka pasipirkot, bo tinginys isijunge ir tingejau skaityt tonas rastu.
QUOTE(danske @ 2010 03 05, 00:41)
Sveikos.
oj, nespėjau. jei Nostalgie sutiks nebent pasidalint. ale aš baltų su baltu norėč
nes pastoviai su varvančia nosim vaikštau, tai man tokios nosinės žiūriu daug geriau nei popierinės
Man rods,dar kažkas ieškojo
gal Žvirblis?
Zazuna,dar mano auskarų nepamatei
gal Žvirblis?
Zazuna,dar mano auskarų nepamatei
Sveikos, visgi nusprendziau parduoti abi sukneles
tai,kaip ten,aš pirma eilėj?ania?
Kiek už mėlynąją norėtum?