nebuvo,dėl to ir neatrašo
bet galėtų prisijungti
bet galėtų prisijungti
na va,prie sukneles dar isigyjau rankine WEYMOUTH firmos,kaip nauja
ir per savo kvailuma prazioplinau toki geri net dabar dar sirdi skauda-odines,mano dydzio
ir benarsydama po ebay platybes,aptikau savo zvakide,kuria kazkada rodziausi-ji pasidabruota ir siek pasitrynus jau(manoji),o ebay-neaptrinta ir uz ja nori nei daug,nei mazai,45£ plius atsiuntimas 8£
ir per savo kvailuma prazioplinau toki geri net dabar dar sirdi skauda-odines,mano dydzio
ir benarsydama po ebay platybes,aptikau savo zvakide,kuria kazkada rodziausi-ji pasidabruota ir siek pasitrynus jau(manoji),o ebay-neaptrinta ir uz ja nori nei daug,nei mazai,45£ plius atsiuntimas 8£
QUOTE(Abatija @ 2010 02 25, 17:49)
Aciu, jau parasiau
kai tylu čia
Gin,žinok buvo ta mergikė prsijungus,bet neatrašė.Ir šiaip,manau,kad perleidžiu tau ją,nes grubiai paskaičiavau ir pamačiau,kad man vėlgi iki vidurio šlaunų bus.Ne su mano kojom tokias suknias nešiot
Gin,žinok buvo ta mergikė prsijungus,bet neatrašė.Ir šiaip,manau,kad perleidžiu tau ją,nes grubiai paskaičiavau ir pamačiau,kad man vėlgi iki vidurio šlaunų bus.Ne su mano kojom tokias suknias nešiot
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 02 24, 18:01)
na va,prie sukneles dar isigyjau rankine WEYMOUTH firmos,kaip nauja
grazi! mano stiliuko. ir rausvos pirstinytes labai
aciu-laukiu dabar tasiuko.
o vat su pirstinaitem-tai jo,prazioplinau,butu buve super
o vat su pirstinaitem-tai jo,prazioplinau,butu buve super
bet tikrai,ko tai visai uztilo merginos
teisybe sako,kad norint pagerint nuotaika,reikia kazka isigyt mielo,taigi,as vel isigyjau ieskojau vieno,isigyjau visai ka kita taigi,jusu teismui,silkine,tamsiai zalios spalvos suknele,susisega sagutemis(greiciausiai,bus trumpinama)
ir 100% vilnos sijonas,irgi bus trumpinamas,man jo modelis labai tinkamas
teisybe sako,kad norint pagerint nuotaika,reikia kazka isigyt mielo,taigi,as vel isigyjau ieskojau vieno,isigyjau visai ka kita taigi,jusu teismui,silkine,tamsiai zalios spalvos suknele,susisega sagutemis(greiciausiai,bus trumpinama)
ir 100% vilnos sijonas,irgi bus trumpinamas,man jo modelis labai tinkamas
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 02 25, 20:14)
bet tikrai,ko tai visai uztilo merginos
teisybe sako,kad norint pagerint nuotaika,reikia kazka isigyt mielo,
teisybe sako,kad norint pagerint nuotaika,reikia kazka isigyt mielo,
ooooo, suknele tai gerule! ir modelis, ir spalva, o dar silkas