šian nusipirkau auskarus.
bet,kadangi,seni kaip pasaulis,tai trūksta akučių-perliukų,tai kai įsistatysiu,parodysiu
MLp,šį kartą nelabai tokia biškį lotyniškų šokių atrodo
bet,kadangi,seni kaip pasaulis,tai trūksta akučių-perliukų,tai kai įsistatysiu,parodysiu
MLp,šį kartą nelabai tokia biškį lotyniškų šokių atrodo
Šiandien nukoviau dvi sukneles, dabar skalbiasi sau patenkintos, tik nežinau ar sau pasiliksiu ar į platųjį pasaulį paleisiu Kai sutvarkysiu joms prekinę išvaizdą parodysiu, jeigu įdomu Viena mėlyna, kita juodai balta.
aišku,kad įdomu
Vienas plėmukas kažko neišsiplovė reiks rankytėmis manau trinti
ko nepamatei?manęs? nieko gero nebuvo
o dėmės,tai..amm ūkinis muilas daro stebuklus.Dar girdėjau apie kažkokį vyno akmenį,bet iš kur jo gaut,ir kas čia per daiktas tai niznaju
o dėmės,tai..amm ūkinis muilas daro stebuklus.Dar girdėjau apie kažkokį vyno akmenį,bet iš kur jo gaut,ir kas čia per daiktas tai niznaju
reiktu ir man spėju to LOC nu dar bandysiu atgremžti, nes būtent ant dekoro detalės išliko plėmukas ir suknytei jis netinka
QUOTE(GinCherry @ 2010 03 03, 18:17)
Reeva, tep derinio
Aha, pamenu kai rashe apie muila su tulzim, bet taip ir neteko jo ishbandyt, o rankom man visada baisu trinti, kad spalvai nepakenktu arba piesiniui jei jis yra...
Aha, pamenu kai rashe apie muila su tulzim, bet taip ir neteko jo ishbandyt, o rankom man visada baisu trinti, kad spalvai nepakenktu arba piesiniui jei jis yra...
suknytes kieta medzigele o ir detale dekoratyvine tokia pastandinta tai manau ir batu sepeciu patrynus nieko neatsitiks, visgi made in england ne china
davai,aš pirma eilėj,nors dar nemačiau