Sveiki jau šešioliktą kartą!
SENA TEMA
Labas,
aš trumpai. Šiandien nusipirkau suknelę. Buvo dar viena, labai panaši į mano pirktąją, tik mėlynos-pilkos spalvinės gamos ir su pasley motyvu
Kuistukas - buvęs Thomas Phillips (kampas Kęstučio, kampas Donelaičio). Kaina - 1 Lt. Buvo mažas plėmukas Dydis - net 18 Jei kuriai aktualu, patogu, tai
Maniškė tokia:
aš trumpai. Šiandien nusipirkau suknelę. Buvo dar viena, labai panaši į mano pirktąją, tik mėlynos-pilkos spalvinės gamos ir su pasley motyvu
Kuistukas - buvęs Thomas Phillips (kampas Kęstučio, kampas Donelaičio). Kaina - 1 Lt. Buvo mažas plėmukas Dydis - net 18 Jei kuriai aktualu, patogu, tai
Maniškė tokia:
suknelės medžiaga labai graži
QUOTE(ruci @ 2010 02 24, 13:48)
Labas,
aš trumpai. Šiandien nusipirkau suknelę. Buvo dar viena, labai panaši į mano pirktąją,
aš trumpai. Šiandien nusipirkau suknelę. Buvo dar viena, labai panaši į mano pirktąją,
suknele lux ..jei kada noresis atsikratyti mane domintu
jo,kątik pamačiau
dabar Julie and Julia žiūrau.Kokios suknelės
viena tai buvo tookia panaši į tokią vieną,kurią per didelę palikau humanoj.ech...
aij,labai gražus Ruci suknelės audinys
dabar Julie and Julia žiūrau.Kokios suknelės
viena tai buvo tookia panaši į tokią vieną,kurią per didelę palikau humanoj.ech...
na va,vel nauja temuke
na,kad mano suknele balta-tai nieko baisaus,manau,sugalvojus,galima perdazyt
o as kazkaip vasarai viska sviesaus noriu
sukneles medziaga grazi,bet man asmeniskai tokie margumynai tik ant skareliu patinka
na,kad mano suknele balta-tai nieko baisaus,manau,sugalvojus,galima perdazyt
o as kazkaip vasarai viska sviesaus noriu
sukneles medziaga grazi,bet man asmeniskai tokie margumynai tik ant skareliu patinka
Aciu uz temute.
ruci, grazi sukneles medziaga...bet pacia suknele, tai reik smarkiai ,,apgeneti'' as pati nemazai tokiu ,,genimuju'' turiu
QUOTE(Vook @ 2010 02 24, 13:50)
suknelės medžiaga labai graži
Ačiū QUOTE(GinCherry @ 2010 02 24, 13:57)
Ruci, ka darysi ish sukneles?
Darysiu suknelę, tik kitokio stiliaus... Ilginsiu aš, tad dabartinis liemuo gausis ties klubais, o viršus bus kažkokiu būdu pridurtas QUOTE(Kukli @ 2010 02 24, 13:58)
suknele lux ..jei kada noresis atsikratyti mane domintu
Aš ją planuoju persiūti... QUOTE(reeva @ 2010 02 24, 14:05)
Julie and Julia žiūrau.Kokios suknelės
Filmas nuostabus. Ačiū už komplimentus medžiagai viena tai buvo tookia panaši į tokią vieną,kurią per didelę palikau humanoj.ech...
QUOTE(kniaumiau @ 2010 02 24, 14:17)
Ruci, tikrai audinys labai labai
Ačiū QUOTE(kniaumiau @ 2010 02 24, 14:17)
O nežiūrėjot An Education? Visai neblogas filmas ir į aprangą galima pažiopsoti
Ruošiuos žiūrėti QUOTE(mylittleprincess @ 2010 02 24, 14:21)
Skarelės tokio audinio išvis fantastiškos būna QUOTE(Nostalgie @ 2010 02 24, 14:37)
ruci, grazi sukneles medziaga...bet pacia suknele, tai reik smarkiai ,,apgeneti'' as pati nemazai tokiu ,,genimuju'' turiu
Ačiū, tikrai perdarinėsiu
neatrašo man ta mergikė