Įkraunama...
Įkraunama...

Pragulos

QUOTE(Viktoosia @ 2009 10 27, 16:54)
Nezinau mums sake kad reikia laukti iki puses metu tiek lovos,tiek ciuzinio.
O kaip jus gaunat,gal mes ko nors nezinom,kur kreiptis kad greiciau gauciau?

Pirmiausia tai ejom pas savo gydytoja,tenji israso pazyma,nu ten apie ligonio bukle,paskui kreipiames pas savo soc darbuotoja,parasom prasyma ten vienai ar kitai priemonei gaut,o toliau viska sutvarko soc darbuotoja,nuveza popierius i soc rupyba ir laukiam.Pirma kart ciuzinio laukem,nezinau,gal apie menesi,nes nebuvo sandeli,antra gavom iskart vos tik pristate popierius,lova irgi gavom gal po kokiu 2 savaiciu.Tai va,ar cia mums taip pasiseke,bet ilgai laukt nereikejo.
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2009 10 27, 18:58)
Pirmiausia tai ejom pas savo gydytoja,tenji israso pazyma,nu ten apie ligonio bukle,paskui kreipiames pas savo soc darbuotoja,parasom prasyma ten vienai ar kitai priemonei gaut,o toliau viska sutvarko soc darbuotoja,nuveza popierius i soc rupyba ir laukiam.Pirma kart ciuzinio laukem,nezinau,gal apie menesi,nes nebuvo sandeli,antra gavom iskart vos tik pristate popierius,lova irgi gavom gal po kokiu 2 savaiciu.Tai va,ar cia mums taip pasiseke,bet ilgai laukt nereikejo.

Tai taip ir mes pasidarem pas savo gyditoja,paskui i soc. nunesem,o ten paklausiau kiek mazdauk laukti,sake 2-3men. ilgiausiai iki puses metu(mes Klaipedoi).Aciu dievui pragulos gyja sesele ateina i namus patvarko labai padeda,o jau toliau pati viska darau.Tikesimes kad slauksim lovos ir ciuzinuko,butu issigelbejimas.
Atsakyti
QUOTE(Viktoosia @ 2009 10 27, 19:08)
Tai taip ir mes pasidarem pas savo gyditoja,paskui i soc. nunesem,o ten paklausiau kiek mazdauk laukti,sake 2-3men. ilgiausiai iki puses metu(mes Klaipedoi).Aciu dievui pragulos gyja sesele ateina i namus patvarko labai padeda,o jau toliau pati viska darau.Tikesimes kad slauksim lovos ir ciuzinuko,butu issigelbejimas.

Gerai kai jus mieste,tai ir medikus galima lengviau prisisaukt,o mes tai siauliu raj. gyvenam,tai gydytoja pas mus isvis 1 karta per savaite tedirba,antradieniais,taippat ir sesute,tai apie issikvietima i namus,ne kalbos nera,jeigu ka konsultuoja telefonu,o toliau jau patys turim suktis.sendie va buvau vaistu issirasyt pas gydytoja,tai,net teko biski ten triuksm pakelt,nu kantrybe truko,isivaizduokit,zmoniu minia,prasedejau2 val.,o sesute ziuriu tik savo pazystamus draugus be eiles kviecia,nu nebeislaikiau,tai ka sakau,jei jau mes blato neturim,tai iki vakaro sedesim,pas mane ligonis gi namie.tai tada greit mane prieme.
Atsakyti
Oi jau nebezinau ka daryti,mama vis silpnesne kiekviena diena,daktarai nebeduoda jokios vilties.Pragulos labai silpnai gyja,nors man atrodo kad jos visai negyja.Jau nebezinau kuom ir bepadeti.Ka daryti kad zaizdos bent kiek pagytu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2006 07 24, 15:19)
Tikrai labai padeda pataisų sporų milteliai,Nuo jų užgijo uošvio pragulos.

Prasau pasakykite kur gauti siu milteliu,nes turim tokias pragulas kad nezinau kaip ir uzgyditi.
Atsakyti
QUOTE(Viktoosia @ 2009 11 02, 17:30)
Oi jau nebezinau ka daryti,mama vis silpnesne kiekviena diena,daktarai nebeduoda jokios vilties.Pragulos labai silpnai gyja,nors man atrodo kad jos visai negyja.Jau nebezinau kuom ir bepadeti.Ka daryti kad zaizdos bent kiek pagytu. verysad.gif

O kokio amziaus jusu mama?Ir delko daktarai vilties neduoda,o kaip del to kad ichirurgini paguldytu,nekalbejot?
Atsakyti
QUOTE(Viktoosia @ 2009 11 02, 17:34)
Prasau pasakykite kur gauti siu milteliu,nes turim tokias pragulas kad nezinau kaip ir uzgyditi.

Galima įsigyti bet kurioje vaistinėje.
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2009 11 02, 20:45)
O kokio amziaus jusu mama?Ir delko daktarai vilties neduoda,o kaip del to kad ichirurgini paguldytu,nekalbejot?

Mano mamai 68metai,labai atsidare zaizdos dideles puliuojancios,viena zaizda net iki kaulo,sako kad kazkiek apgys,bet as pati tuom nelabai tikiu,labai dauk visu klausineju kuom gydo,gal kazkas yra,manau zmones kartais buna patys sau gyditojai.Reikia tokiu vaistu kad trauktu zaizda.Siandiena kalbejau su hirurgu sake guldyti dar nebutina.
Atsakyti
QUOTE(apolonas @ 2009 11 02, 20:47)
Galima įsigyti bet kurioje vaistinėje.

ar galima deti ant gyvos zaizdos?
Atsakyti
QUOTE(Viktoosia @ 2009 11 02, 17:30)

Yra daug įvairių dezinfekuojančiai ir gydančiai pragulas veikiančių medikamentų, tik kad organizmas prie jų pripranta. Tai ir pataisų sporos, emu riebalai, kremai nuo iššutimų... Padeda ir "deguoniniai" kremai. Labai svarbu, jei tik galima, mažinti pragulos spaudimą. Kaip papildomą pagalbinę priemonę, mažinančią oksidacinį stresą, galima gerti stiprius antioksidantus - resveratrolį, piknogenolą. Prasidėjus komplikacijoms nebeapsieinama jau be antibiotikų, chirurginės intervencijos šalinant negyvus audinius.
Atsakyti
QUOTE(Viktoosia @ 2009 11 02, 21:15)
ar galima deti ant gyvos zaizdos?

Taip. Žaizdą reiktų apibarstyti milteliais keliatą kartų per dieną.
Atsakyti
Turejau ir as tokia beda ir ko tik nedarem . Tevuko svoris buvo apie 120 kg pragulejo 2 su puse metu ,tepem visokiais vaistais ir pleistra tam tikra dejom kuris pats nukrenta po kokio laiko , toj vietoj uz gyja kitoj atsiranda. Taip ir isejo su skausmais
Atsakyti