Sveiki
pagaliau radau ir man tinkancia tema.
Mano oda misri. Tai su T zona nenusitvarkau. Na, dabar lyg ir pavyko siek tiek pazaboti.
Anksciau naudojau viena krema, prausikli visam veidui. Dazniausiai L“oreal arba Nivea. Jokiu rezultatu. Kakta, nosis, smakras budavo baisiausios veido vietos. O jau toli grazu ne paaugle esu. Net geda. Bet pas mano mama tas pats, taigi kaip matau, is spuoguotos odos "neisaugsiu"
Nuo rugsejo menesio pradejau naudoti "Clinique". Kazkaip pasitaike nuolaida, prieziuros priemones T zonai. Ten rinkinelis muilas, tonikas ir kremas. Taigi T zonai ta, o skruostams (ju oda normali) nusipirkau kita krema, visu tipu odai, irgi is "Clinique". Bet koki menesiuka turejau panaudoti, kol pasimate siokie tokie rezultatai.
Tai, kaip nekeista siek tiek apsitvarke oda. Na, nesakyciau kad esu 100% patenkinta rezultatais, bet jau geriau nei buvo. Beda ta, kad spuogai pradejo dygti ant kaklo, po ausimis, link smakro. Va su tais tai nezinau ka daryti. Kaip uzkeikta. Atrodo, ir priziuriu, ir prausiu, ir tepu, bet kai veidrodyje apsiurineju tuos sonus, tai baisu darosi. Gal kuri turit panasia beda? Gal ka dalite patarti?
Savo T zonai naudoju
Clinique anti blemishSkruostams
Clinique moisture surge