Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 05, 22:33)
Bent jau man nepatiko tas actipur, turėjau šviesesnį, nieko nemaskavo, atrodo kaip ik dėmeles išryškino  doh.gif
Draugė nusipirkto tą tamsesnį, sako kaip morka atrodė, tai pardavė toliau  lotuliukas.gif

oho, tu matai, o vien geri atsiliepimai apie tą actipurą, ir pažįstama naudoja viena, tai maskuoja idealiai, nes kai pamačiau kai nusivalė tai doh.gif Gal papildomai kokius maskuoklius naudojo, nežinau, neklausiau.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 03 05, 23:39)
oho, tu matai, o vien geri atsiliepimai apie tą actipurą, ir pažįstama naudoja viena, tai maskuoja idealiai, nes kai pamačiau kai nusivalė tai  doh.gif  Gal papildomai kokius maskuoklius naudojo, nežinau, neklausiau.

kalbant apie spalvą, tai šviesus nėra toks labai šviesus. Nežinau kam gali tikti tamsus atspalvis, nebent vasarą. O man tai jis gerai pamaskuoja.Aišku jeigu užtepu vos vos tai ir nemaskuoja. bet priš tepant jį, užtepu drėkinančio kremuko ir tada actipur'o, kuris man užmaskuoja visas dėmeles smile.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu ir as bedu su oda schmoll.gif . Is savo patirties galiu pasakyti, jog vartojau kelis menesius margaritos krema agurkini ir nepastebejau nieko blogo, kaip tik kartais atrodydavo, kad gal net pagerejo. Ir ant veido taip maloniai ir gaiviai tepdavosi, gal ir db dar vartociau, jei nebuciau atradusi geresnio. O actipuras tikrai neblogai maskuoja sakyciau rolleyes.gif . Bet vis tik man dar daug truksta iki ,,padorios odos''. Beje, eisiu kita savaite pas kosmetologe ir prasysiu, kad israsytu alijosiu kapsules (berods). Ji anksciau jas minejo, kad jos neblogos. Gal kuri is jusu vartojo ar siaip esate apie jas girdejusi? g.gif
Atsakyti
kazkada irgi turejau ta kremuka, kai buvau jaunesne ir oda buvo TIK riebi. deja, dabar pasidare dar ir dehidratuota, tad nezinau, ko griebtis... kakta blizga, zandai sausi... ilgai ieskojau tinkamo kremo, nes dazniausiai visi, kurie yra drekinamieji, uzkemsa poras ir veidas pradeda blizget... kol atradau kazkokios baltarusu nisines firmos krema, atrodo, riebus, bet nuostabiai isigeria ir neblizga! net po poros valandu!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 03 06, 01:41)
kalbant apie spalvą, tai šviesus nėra toks labai šviesus. Nežinau kam gali tikti tamsus atspalvis, nebent vasarą. O man tai jis gerai pamaskuoja.Aišku jeigu užtepu vos vos tai ir nemaskuoja.  bet priš tepant jį, užtepu drėkinančio kremuko ir tada actipur'o, kuris man užmaskuoja visas dėmeles smile.gif

Aš tai vasarą bandžiau tą šviesesnį, tai man atrodo kaip tik visą veidą nubalino, tada ir dėmelės išryškėjo biggrin.gif
Atsakyti
norėjau pasiteirauti o kokiose vaistinėse yra pirkti actipur su spalva? norėčiau jį įsigyti, beje ar jis gydo spuogelius ar tik maskuoja?
Atsakyti
na neva ir gydo, bet nzn ar man gereja nuo jo.. Jei esi vilniete, apsilankyk universiteto vaistineje.
Atsakyti
QUOTE(vikaripe @ 2010 03 06, 12:53)
norėjau pasiteirauti o kokiose vaistinėse yra pirkti actipur su spalva? norėčiau jį įsigyti, beje ar jis gydo spuogelius ar tik maskuoja?

vaistinių sąrašas
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 03 06, 23:15)

širdingai ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
is drauges pasiskolinau truputi the body shopo alaviju kremo veidui,visai patiko! gal kas naudoja,kokie atsiliepimai?nekemsa poru?
Atsakyti
Sveiki

pagaliau radau ir man tinkancia tema.
Mano oda misri. Tai su T zona nenusitvarkau. Na, dabar lyg ir pavyko siek tiek pazaboti.

Anksciau naudojau viena krema, prausikli visam veidui. Dazniausiai L“oreal arba Nivea. Jokiu rezultatu. Kakta, nosis, smakras budavo baisiausios veido vietos. O jau toli grazu ne paaugle esu. Net geda. Bet pas mano mama tas pats, taigi kaip matau, is spuoguotos odos "neisaugsiu" biggrin.gif

Nuo rugsejo menesio pradejau naudoti "Clinique". Kazkaip pasitaike nuolaida, prieziuros priemones T zonai. Ten rinkinelis muilas, tonikas ir kremas. Taigi T zonai ta, o skruostams (ju oda normali) nusipirkau kita krema, visu tipu odai, irgi is "Clinique". Bet koki menesiuka turejau panaudoti, kol pasimate siokie tokie rezultatai.
Tai, kaip nekeista siek tiek apsitvarke oda. Na, nesakyciau kad esu 100% patenkinta rezultatais, bet jau geriau nei buvo. Beda ta, kad spuogai pradejo dygti ant kaklo, po ausimis, link smakro. Va su tais tai nezinau ka daryti. Kaip uzkeikta. Atrodo, ir priziuriu, ir prausiu, ir tepu, bet kai veidrodyje apsiurineju tuos sonus, tai baisu darosi. Gal kuri turit panasia beda? Gal ka dalite patarti?

Savo T zonai naudoju Clinique anti blemish
Skruostams Clinique moisture surge
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pieniu pieva: 07 kovo 2010 - 14:53
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 05, 23:33)
Bent jau man nepatiko tas actipur, turėjau šviesesnį, nieko nemaskavo, atrodo kaip ik dėmeles išryškino  doh.gif
Draugė nusipirkto tą tamsesnį, sako kaip morka atrodė, tai pardavė toliau  lotuliukas.gif

Turiu ta actipur sviesu atspalvi, nu man lb patinka - tikrai puikiai maskuoja (na as dideliu spuogu neturiu), atspalvis puikiai prisitaiko (as dar pasitepus bronzantu pamodeliuoju),o kuo labiausiai negaliu atsidziaugt - kad odai patinka. smile.gif tai va, kiek zmoniu, tiek nuomoniu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti