QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 03 02, 21:04)
Mmm.. tai gal galit rekomenduot kokį kremą, kuris drėkintų, bet ir nuo spuogų apsaugotų, taip pat nekimštų porų?ar aš čia jau per daug noriu?
Na, man labiausiai tinkantis yra "Garnier Pure A" (foto įkėliau į 4 puslapį). Man jis idealiai sudrėkina odą, bet jos neužkemša. Be to, labai gerai ir lengvai įsigeria. Aišku, tai labai subjektyvu. Kas tinka vienam, netinka kitam
Vis tik atradau savo gražios odos paslaptį:
1. Geras miegas mažiausiai 9 val. (be šito dalyko gražios odos man turėti neįmanoma). Tik neišsimiegu kelias paras ir jau spuogiukai rodosi
2. Jokio streso! (čia turbūt galioja visiems)
nors ir kaip tai atrodo kartais sudėtinga, reikia stengtis kuo mažiau nervuotis bet kokiose situacijose.
3. Kasdieninis odos valymas (kolkas naudoju įvairius šveitiklius, visų poveikis panašus, mylimiausio dar neišsirinkau)
4. Geras kremas (nors gal greičiau "tinkantis" kremas). Labai brangių kremų nebandžiau, bet iki 30-40 Lt kainuojančių nemažai pabandžiau, geriausiai tiko Garnier.
Tai pagrindinės taisyklės, kurių stengiuosi laikytis ir pagaliau man spuogiukų sumažėjo (nors pagrindinį nuopelną skiriu vėl prekyboje atsiradusiam veido kremui)
reiks vėl užsipirkti jo
Visi ieškojimai baigiasi, kai ateina meilė... ;)