Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 02 28, 16:09)
sveikos, gal galit remokenduot gerą toniką(kad ant vatos diskelio užpilt ir tept veidą) nuo spuogų, o svarbiausia nuo inkštirų? nes prausiklį lyg ir išsirinkau, kremą naudosiu margaritos agurkinį.

aš tą kremą agurkinį buvau įsimylėjus, bet po pusės metų kaip poras pradėjo kimšt doh.gif doh.gif
o sako, kad reik pusės metų, jog suprastum kemša kremas poras ar ne. Tai aš supratau cool.gif
ir aplamai veido oda tokia nešvari buvo pasidarius doh.gif be to kremo daugiau nieko iš kremų nenaudojau. Taip kad, jei poros kimšis, turėkit omeny smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 03 01, 14:11)
pvz. Pirantelis, Helminox

helmintox tik matyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 03 01, 21:31)
aš tą kremą agurkinį buvau įsimylėjus, bet po pusės metų kaip poras pradėjo kimšt  doh.gif  doh.gif
o sako, kad reik pusės metų, jog suprastum kemša kremas poras ar ne. Tai aš supratau  cool.gif
ir aplamai veido oda tokia nešvari buvo pasidarius  doh.gif be to kremo daugiau nieko iš kremų nenaudojau. Taip kad, jei poros kimšis, turėkit omeny  smile.gif

drinks_cheers.gif Tikrai sutinku su Vitulka, labai poras kimšo, šiaip ne taip sunaudojau vieną indelį, dabar net iš tolo nesinori žiūrėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 03 01, 22:09)
drinks_cheers.gif  Tikrai sutinku su Vitulka, labai poras kimšo, šiaip ne taip sunaudojau vieną indelį, dabar net iš tolo nesinori žiūrėt  doh.gif

Aš irgi naudoju agurkinį Margaritos kremą, tai dabar susimąsčiau... Man jis kaip tik toooks lengvutis atrodo, ir sudėty neradau tokių jau labai kemšančių poras medžiagų (man svarbiausia kad parafino ir kt. naftos produktų nėra). Bet vadinas reiks ir man stebėti odą blink.gif O šiaip tai iki šiol jis man patinka - neapsunkina odelės, kvapas neerzina ir nebrangiai kainuoja smile.gif
Atsakyti
Turiu tą pačią bėdą visą gyvenimą. Vienintelis dalykas, kuris tikrai padeda yra Ella Bache firmos kremas Intex2. Kvapas labai ne koks, tepti galima tik vakare, nes jis ir baltas dar, bet poveikis nerealus. Tai prancūzų kompanija, priemonė brangi ir dar, Lietuvoje niekur neradau. Jei kas turite draugų užsienyje, paprašykite paieškoti.
Atsakyti
Mmm.. tai gal galit rekomenduot kokį kremą, kuris drėkintų, bet ir nuo spuogų apsaugotų, taip pat nekimštų porų?ar aš čia jau per daug noriu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 03 02, 21:04)
Mmm.. tai  gal galit rekomenduot kokį kremą, kuris drėkintų, bet ir nuo spuogų apsaugotų, taip pat nekimštų porų?ar aš čia jau per daug noriu? smile.gif

Reikia bandyti kas pačiai tiks.. Šiuo metu, kai oda išsausėja, tepu Rasos jautriai odai maitinamąjį, patinka, porų gal ir nekemša, nors ir tepu ne kas dieną..
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 03 02, 21:04)
Mmm.. tai  gal galit rekomenduot kokį kremą, kuris drėkintų, bet ir nuo spuogų apsaugotų, taip pat nekimštų porų?ar aš čia jau per daug noriu? smile.gif

Na, man labiausiai tinkantis yra "Garnier Pure A" (foto įkėliau į 4 puslapį). Man jis idealiai sudrėkina odą, bet jos neužkemša. Be to, labai gerai ir lengvai įsigeria. Aišku, tai labai subjektyvu. Kas tinka vienam, netinka kitam mirksiukas.gif

Vis tik atradau savo gražios odos paslaptį:
1. Geras miegas mažiausiai 9 val. (be šito dalyko gražios odos man turėti neįmanoma). Tik neišsimiegu kelias paras ir jau spuogiukai rodosi doh.gif
2. Jokio streso! (čia turbūt galioja visiems) lotuliukas.gif nors ir kaip tai atrodo kartais sudėtinga, reikia stengtis kuo mažiau nervuotis bet kokiose situacijose.
3. Kasdieninis odos valymas (kolkas naudoju įvairius šveitiklius, visų poveikis panašus, mylimiausio dar neišsirinkau) smile.gif
4. Geras kremas (nors gal greičiau "tinkantis" kremas). Labai brangių kremų nebandžiau, bet iki 30-40 Lt kainuojančių nemažai pabandžiau, geriausiai tiko Garnier.

Tai pagrindinės taisyklės, kurių stengiuosi laikytis ir pagaliau man spuogiukų sumažėjo (nors pagrindinį nuopelną skiriu vėl prekyboje atsiradusiam veido kremui) thumbup.gif reiks vėl užsipirkti jo lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=*smile*,2010 03 02, 22:15]
kokius be garnie bandete?
Atsakyti
Sveikos,

Noriu isijugti i diskusijas ir as ax.gif

Turiu ir as problemu su spuogais ir jau daugel metu doh.gif , taipogi teko studijuoti kosmetologija....Todel noreciau daugumai pasiulyti keleta budu kaip juos sumazinti bent iki minimumo....
Visu pirma reikia kreipti demesi i mityba, kava, sokoladas, astrus maistas padeda spuogams daugintis, toliau, reikia gerti daug naturalaus vandens, kad oda gautu pakankamai dregmes, plauti veida tik vandeniu, jokio muilo ir kuo maziau tepti veida kremais kuriuose yra visokiausiu priemaisu, ieskokite kremu is naturaliu produktu ax.gif ...Viso tai as pati laikausi ir tikrai rezultatais patenkinta thumbup.gif Issiaiskinkite koks jusu odos tipas ir nekankinkite jos tepant vis naujais kremais, ieskant tinkamo jusu odai.

Asmeniskai as naudoju kosmetika is Biodrogos (ji labai brangi, bet gera) arba paprasciausia Margaritos kosmetika (man ji tinka), dienos metu pasitepu veida maskuojamuoju- gydomuoju Acnekolor kremuku mirksiukas.gif

Visoms sekmes kovojant su baisiais spuogais....

Tiesa, jokiu budu nespaudynekite ju ir nedeginkite grynu spiritu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dija: 03 kovo 2010 - 15:17
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 03 02, 20:04)

Man patiko biodermos firmos sebium akn arba ai smile.gif Ir sudrėkindavo ir spuogų buvo apmažinę smile.gif

bet dėl spuogų spaudimo, pati nespaudau tačiau kosmetologė jei koks būna išspaudžia ir labai gražiaiai jis dingsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dija @ 2010 03 03, 16:09)
Visu pirma reikia kreipti demesi i mityba.....

Tikrai pritariu drinks_cheers.gif

QUOTE(Dija @ 2010 03 03, 16:09)
Issiaiskinkite koks jusu odos tipas ir nekankinkite jos tepant vis naujais kremais, ieskant tinkamo jusu odai.

Drįsčiau nepritarti.. ax.gif o kaip tada išsiaiškinti, koks kremas yra tinkamiausias? Nes pvz. tau tinkantis kremas gali mano odai visai netikti. O jei būčiau neišbandžius įvairių kremų, taip ir nežinočiau, ką apskritai tepti ant veido schmoll.gif

Kumiko, dbr tikrai nepasakysiu tiksliai visų pavadinimų, ką naudojau. Bet išbandžiau įvairius Rasos ir Margaritos kremus, Nivea, Garnier įvairius kremus, nemažai variantų iš rusiškos kosmetikos ir pan.
Atsakyti